Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jhjghygftft

Prezenty

Polecane posty

Gość jhjghygftft

Juz dostaliscie prezenty czy jeszcze nie?Co kupiliscie bliskim?Ja sie troche rozczarowalam prezentem od mojego faceta :( NIe wiem czy jestem niewdzieczna i powinnam sie cieszyc z kazdego podarku a jednak sie nie ciesze.Myslalam ze dostane jakis super komplet bielizny a dostalam koszulke nocna.No jest ladna...Jestem troche rozczarowana bo ja sie bardziej postaralam z prezentem i mam swiadomosc ze moj prezent byl 2 razy drozszy....Niby to nie powinno miec znaczenia co ile kosztowalo ale jednak gdzies ta mysl sie pojawila....A jak to jest u Was?

A czy prezenty sa najwazniesjze?? Wazne ze mozesz spedzic ten dzien z ukochana osoba!! ja niestety nie moge, a duzo bym dala zeby tak bylo :(

Gość siasia*
ile masz lat ze tak wszystko przeliczasz?:o ja wole dostawać miłe dobiazgi niz kosztowne rzeczy🖐️

Gość berbusia witaj w klubie
ja tez spedzam swieta bez ukochanego bo jest daleko :(

ty sie martwisz, ze dostalas TYLKO koszulke, a wiesz ile osob nic nie dostanie, min ja, ale co tam, sama nic nie mam dla mezusia, ale nie ma to takiego znaczenia, wazne ze moze byc dzis ze mna i wlasnie czekam na niego i jedziemy na wigilie do moich rodzicow, pozdrawiam

Gość zdzicha z dolnego sląska
u mnie nie ma prezentów, a i tak jest sympatycznie :classic_cool: prezenty nie są takie ważne :P

Gość jhjghygftft
ja dałam pupy trzy razy i podliczam to na 350 zł :o

Gość candywoman
a my mielismy się nie obdarowywac na swieta, bo byl u nas Mikolaj ale kupiłam mu balsam po goleniu, bo wiem, ze podkrada bratu malutenki drobiazg, nawet nie mial byc prezentem na konkretna okazje ale w zwiazku z tym, ze dzis swieta to mu dzis wrecze mam nadzieje, ze nie bedzie mnie rozliczał tak jak ty swojego chłopaka :O

Gość candywoman
termofor? :D

:D Jest wspaniały, a że ja byłam szczęśliwa, to tatuś też:D Mi wystarczy dac coś różowego i już mam radoche że hej!:D Pedruś.. a Ty coś otrzymałeś od mamusi np?

Gość np
co to jest "portwel"?