Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość plejomanianka

ktorego wybrać ?

Polecane posty

Gość plejomanianka

nigdy nie sądziłam, ze bedę w takiej sytuacji, w jakiej jestem teraz.. :( od 2 lat jestem w związku, na początku było super, potem kłamał, oszukiwał, poniżał ale pomimo to byłam z nim.. Od paru dni spotykam się z kims innym.. on jest zupełnie inny niż mój facet, docenia mnie, szanuje i dodaje sił i energii do pracy nad sobą. Nie chcę ich dłuzej oszukiwać, muszę cos zdecydowac, ale nie wiem co.. :( Boję się zostawić swój kłótliwy, ale znany świat i zwiazać się z kimś na nowo, tymbardziej, ze mieszkamy od siebie ok.40 km i nie widywalibyśmy się często. Są święta, a ja nie potrafię już udawać i byc miłą dla swojego faceta, lae z 2 str. nie chcę go zranić, bo wiem, ze go to zaboli :( co robić..?

Gość jagodka1987
podejmij taka decyzje aby tobie bylo dobrze, jezeli jest ci z nim zle to wg, mnie nie ma sensu abys to ciagla dalej, jesli poznalas kogos kto cie docnie, bo skorto twoj chlopak cie ponizal to traktowal cie jako wlasnosc.. pomysl nad tym

wiem jak to wyglada.. ale ehh przez 2 lata wszyscy mi mówili, ze mam odejsć, bo mnie nie szanuje, ale.. nie umiałam, on teraz zaczął sie starać, wiec teraz mam go zostawić?

Ciebie przecież bolało jak Twój chłopak kłamał i oszukiwał i poniżał Cię, wiec teraz niech jego trochę zaboli. zrób sobie prezent na święta. :-)