Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a mi jest smutno

tyle lat razem, a wigilia wciąż osobno

Polecane posty

Gość a mi jest smutno

Już tyle lat jestem z nim, a wciąż nie mieszkamy razem, wciąż wigilia osobno, osobno święta, bo nie wypada jechać do niego w wigilię, bo to święto rodzinne itd itd. Smutno mi. Niby razem, a jednak osobno :( Przygnębiające to jest. Nie tak powinno być. Jeszcze 2 godziny temu życzyłam sobie byśmy w przyszłym roku wigilię spędzali już razem, a teraz już nie wiem. Już chyba powoli mam tego dosyć. Tyle lat czekam aż on się oświadczy, zaproponuje mieszkanie razem a tu nic... :( I pomyśleć że mam 25 lat...

Gość mi tez smutno
mi tez z tego powodu smutno, ze jestesmy razem to juz nasze 3 swieta bozego narodzenia a wigilia ciagle osobno, w sumie cos tam anpominal czy go nei odwiedze

Gość a mi jest smutno
ja usłyszałam tylko: szkoda że nie napijemy się winka grzanego razem teraz. Trochę mnie to wkurzyło, bo to jego cholera wina, że nie wziął sprawy w swoje ręce. Co ja mam zrobić sama? Sama sobie ślubu nie wezmę przecież!

Gość mi tez smutno
mojego chlopaka brat duzo mlodszy od niego byl na wigilii ze swoja dziewczyna, planuja juz slub, a u nas nic, zadnych planow odnosnie slubu, zareczyn, tez czasem mam tego dosc, ryczec mi sie chce, mimo ze gaam z nim teraz na gg

Gość baby sa jednak zalosne
tylko slub dzieci ohhhhh

Gość mi tez smutno
chyba normalne ze jak sie kogos kocha to chce sie z nim spedzac taki dzien jak wigilia, jak swieta, caly czas byc razem, a nie on teraz sam w domu ja sama

Gość a mi jest smutno
wiesz co, rozumiem Cię doskonale ... Jeśli jesteś z kimś kilka lat, myślisz o nim poważnie, planujecie coś może (lub dopiero zaczynacie myśleć o przyszłości) to normalne jest, że chcecie spędzać święta razem, tym bardziej Wigilię. Nie wiem dlaczego jest u nas chory zwyczaj że na kolację wigilijną w większości domów można wejść dopiero gdy jest się po ślubie. Cholera normalnie nie rozumiem tego. Poza tym wkurza mnie już ten mój normalnie. Ileż można chodzić ze sobą? Jeszcze 2 miesiące temu mówiłam mu: "chodź weźmiemy ślub, co nam szkodzi, i tak jesteśmy razem", teraz to mówie: "no to olać ten ślub, weźmy kredyt i kupmy sobie M-3, przynajmniej będziemy razem mieszkać". Dupa blada. O kredycie nie ma mowy! Jak już to z jego mamusią i połową rodzinki w jednym domu mieszkać i to w 1 pokoiku! Dupa ja tak nie chce!!! Nie wiem czy ten związek nie skończy się niedługo. Ja nie chcę mieszkać w 1 pokoju razem z kupą ludzi i dostosowywać się do ich zwyczajów i wysłuchiwać marudnych dziadków i rozpieszczonego rodzeństwa! Chcę być z nim, ale osobno!!! A coś mi się zdaje, że niestety będzie wybór: albo razem z teściami albo rozpad związku.

Gość mi tez smutno
jego rodzina mnie lubi, tego jestem pewna tylko ze ja ich prawie nei znam, mimo ze juz tyle ejstesmy razem, tzn znam jego rodzenstwo, ciotki, wujkow, tylko nei znam jego rodzicow ot tak ajkos sie zlozylo

Gość a mi jest smutno
długo juz jestescie razem?

Gość a mi jest smutno
ech, no tak, pisałaś, że to już wasze 3 świeta razem-ale osobno. Nasze 5.... :(

Gość mi tez smutno
jestesmy razem 25 miesiecy, nie chce juz wiecej spedzac wigilii bez niego, ja spedzam wigilie z bratem i rodzicami, a u nich zawsze jest duzo osob, brakuje mi takiej wigilii gdzie ejst smiech, duzo osob, ale to nic glowa do gory jutro wizyta u babci a w srode dzien tylko dla nas, prezenty beda buziaki i bedzie milutko

Gość rowniez smutna...
doskonale Cie rozumiem, nawet nie iwesz jak bardzo, ja z moim ukochanym jestem juz 27miesiecy razem, i teraz sa nasze 3 swieta i oczywiscie osobno, kiedy mu powiedzialam ze tak mi jakos smutno, ze wigilia beze mnie, ze przeciez traktujemy sie powaznie itd, On powiedzial ze tez by chcial ze mna spedzic wigilie ale jak ja to sobie wyobrazam:(

Gość co ty pierdzielisz smutasko
jaki zwyczaj ze dopiero po ślubie można wejśc do domu faceta w wigilie ??? kto ci takich głupot nagadał ? on ? heheh przecież polskim zwyczajem zostawia się jedno puste nakrycie dla zbłakanego wedrowca, kogoś obcego ...... a ty obca nie jesteś to tym bardziej nie wiem co ty pleciesz

Gość kochany sw mikolaju
no ja chociaz tego problemu nie mam nie przedluza mi umowy w pracy- juz to wiem po tym jak mnie tam traktowali- ale chociaz z chlopem sie nie wożę takim... 😠 wspolczuje Wam

Gość rowniez smutna...
moj chlopak wlasnie mi powiedzial ze wspolna wigilia to jakos po slubie, bo teraz to tak DZIWNIE... wiecie co i w tym momencie poczulam sie zupelnie dla niego niewazna, a moze przesadzam, ale siedze teraz w czterech scianach i mi przykro

wiecie co dziewczyny ? jak was tak czytam to oczom nie wierze.......... skąd wy pobrałyście takich fagasów ?? sorki ale to wy powaznie o tych fagasach myslicie, oni są z wami bo są.i tyle

Gość kochany sw mikolaju
ja bym sie poczula w takiej sytuacji nieszczesliwa nie wiem czy on Cie kocha, skoro tak mowi:o

Gość niby razem...
niby razem a on na wigilii u tesciowej.....

Gość rowniez smutna...
no wlasnie, bo ja nie wiem czy to jest normalne ze 3wigilia i osobno, bo myslalam ze on mnie traktuje jak kogos bardzo bliskiego, mowil mi ze jestem najwazniejsza, a jak teraz jest wigilia to zlozyl mi zyczenia przez gg i tyle, a mi tak zle, On jest najblizsza mi osoba, a w tej chwili jestem osobno, moze jestem przewrazliwiona, i to normalne, sama nie wiem

normalne ?? może jak cie kopnie w dupsko to tez będzie normalne dla ciebie haha

Gość kochany sw mikolaju
a moze boisz sie przyznac przed sama soba, ze to powinien byc koniec bo on Cie nie kocha?

Gość rowniez smutna...
przeciez ja Was tylko pytam o opinie, naprawde nie wiem jak to wyglada w innych zwiazkach, wiec pytam i nie wiem czy po to zeby sie pocieszyc, czy jeszcze bardziej zdolowac, wlasnie sie obzzeram i pije redsa, ehh

Gość mi tez smutno
nie jestes przewrazliwiona, u nas tez 3 wigilia jak jestesmy razem, a tego dnia osobno, najbardziej jest mi smutno z tego powodu ze jego brat byl ze swoja dziewczyna na wigili i u jego rodzicow a mnie nie bylo, pytal sie wczesniej czy bede u niego na wigilii, jego bracia tez sie pytali, ale z jego strony nie czulam zeby bardzo chcial zebysmy tego dnia byli razem, jestem niesmiala dziewczyna, jeo rodzicow nie znam w sumie w ogóle, widzialam ich kilka razy i nie czulabym sie tam pewnie

Gość hdhdg
to po co jestes z tym chlopakiem, poszukaj innego. co za problem? i nie sciemniaj, ze go kochasz bo innego tez bys mogla. pozdrawiam

Gość rowniez smutna...
sek w tym, ze mowi, zer kocha nad zycie, ze chce byc do konca zycia ze mna, miec wspolnuu dom, dzicei, jeszcze dzisiaj mi tak napisal, powiedzial, ze jestem wszytskim. Tylko w tej sytuacji, kiedy w dniu takim jak wigilia jestesmy osobno, zaczynam sie zastanawiac ile znacza dla niego te slowa

Gość mi tez smutno
sama odmowilam a teraz jest mi zle z tego powodu, w ogole to mam dzis dola i nic mi sie nie podoba, pojde na pasterke moze humor mi sie poprawi jak usłysze koledy, jutro pojade do rodzinki bedzie duzo osob wesolo

Gość mi tez smutno
rowniez smutna---> ja zamierzam pogadac ze swoim na ten temat, mysle ze to cos da, przede wszystkim to chce poznac jego rodzicow w nowym roku, ale sie troche boje ze jak mnie poznaja to nie polubia mnie, ze nie psodobam im sie, chociaz wiem ze terqaz wcale tak nie jest