Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość porzeczka79

Deprecha? Nie ma mowy ...

Polecane posty

Gość porzeczka79

witam też postanowiłam wrzucić swoje parę groszy ;) wiele z Was kobietek dziś, wczoraj...niedawno rozstało się ze swoimi partnerami ... związki długie, trudne ja miałam Kogoś tak krótko że w zasadzie nie powinno mnie tu być a jednak.... trzymajcie się kobitki i nie pozwólcie żeby deprecha Was zjadła

Gość rsrsrsrsrrs
ja mialam wolnego faceta z ktorym bylam 6 lat i nigdy nie mial czasu spedzic ze mna wigilii,zostawilam go...od 2 lat jestem z zonatym i spedzamy razem swieta ,Sylwestry i nie chce niczego zmieniac

porzeczka79, jak nie powinno Cię tu być?? ja jeszcze w życiu w związku nie byłam... :D :D :D ale co tam. :D deprecha jest, ale śmiać się można zawsze i z wszystkiego :D :-)

Gość porzeczka79
i dobrze!!! samej mi cholernie źle a pocieszam jeszcze dwie ;( coś trzeba zmienić w tym Nowym Roku

Gość porzeczka79
kurcze jeszcze niedawno mówiłam: nie cierpiałam bo nikogo nie pokochałam na tyle a tu masz babo placek wrrr

Gość lisiczka piękna
po to tu jesteśmy, żeby sie pocieszać i nawzajem dołowac i jeżdzić po sobie...bo nam do dupy sie w życiu uczuciowym układa... więcej szczęścia w miłości dla nas Dziewczynki!!!❤️

Gość porzeczka79
co gorsze? brak kontaktu z jego strony czy wrecz odwrotnie?

Gość lisiczka piękna
brak kontaktu...:O

Gość porzeczka79
lisiczko a ja chyba zaczynam sie skłaniać ku temu drugiemu ;( ja chciałabym go zerwać ale jakoś nie wychodzi

Gość lisiczka piękna
ale z drugiej strony...moi byli złożyli mi życzenia świąteczne...i nie wiem, czy śmiac sie czy płakac...

Gość lisiczka piękna
czasem na brak kontaktu nie ma sie siły...czasem się jeszcze na cos liczy, że sie mu zmieni..ale im sie nie zmienia...

brak kontaktu mnie doluje jeszcze bardziej, ale z drugiej strony kontakt moglby pogorszyc sytuacje, a tak to mam nadzieje na powrot, chociaz moze daremna... moze to, ze on sie nie odzywa to definitywny, nieodwracalny koniec... 😭

Gość lisiczka piękna
dobra powiem to w końcu: przegrałam życie...:O

Gość lisiczka piękna
po co Ci cień? z cieniem same kłopoty, uwierz...:(

Gość porzeczka79
jak by się odzywał to cień powrotu ..... chyba nie pretty dobrze pisze coś pomiedzy deprechą a nadzieją (super, podoba mi się, bo sama nie wiedziałam jak określić swój stan)

Gość porzeczka79
przed chwilą jednej napisałam esa... zapomnieć nie zapomnisz ale z czasem bedzie bolało mnie .... a wtedy serducho znów będzie gotowe na coś nowego ;-) i tego dziewuchy trzeba się trzymać!!!!!!!

Gość lisiczka piękna
w każdym razie cień, to stan zawieszenia i czekanie na ....nie wiadomo co...Lepiej kończyc takie sprawy definitywnie ale jak sie kocha to...to sie tak łatwo nie da.

Gość lisiczka piękna
porzeczka--> klin klinem;) tylko ja to cień na cień zwykle zamieniam;)

Gość porzeczka79
lisiczko nie da rady w tym momencie mam nawet możliwość trzech klinów (co wcale nie podnosi mnie na duchu) bo nie chce zrobić komuś tego co on mi :-(

Gość lisiczka piękna
ja mówię o takim klinie, w którym sie zakochujesz a nie masz na przeczekanie...;)

Gość porzeczka79
no włąsnie ale czy można powiedzieć że się kocha .... po trzech miesiącach bycia razem??? chyba nie.... ale jakoś tak żal mi tej znajomości eh... wlasnie na zakochanie liczę :-) mam do wiosmy trzy priorytety a to jedno z nich...

Gość lisiczka piękna
porzeczka---> to ja ci życzę ZAKOCHANIA, tez uważam że to priorytet;)