Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość apaczyk

Dziwne odczucia podczas seksu mojej partnerki - help panie

Polecane posty

Gość apaczyk

Witam chodzi o to że moja partnerka nie może dość do orgazmu pochwowego, ale z tego co wiem to dość często spotykane, z tego co mówiła to też żaden z jej poprzednich partnerów nie mógł jej do tego doprowadzić, no ale wiecie jako kochający facet martwię się tym bo chciał bym dla niej jak najlepiej... jeśli ktoś ma jakieś rady to proszę o wypowiedź, ale nie o to w sumie chodzi, chodzi o to że moja kobieta podczas seksu w pewnym momencie już nie może, tzn mówi że odczuwa coś dziwnego coś jak ból z tym że nie do końca bo w sumie to ją nie boli, raczej dziwne parcie wewnątrz pochwy, bardzo silne którego nie może wytrzymać choć czasem słowami że zaraz dojdę przeciągnę to dość długo ;P :D, w sumie mówi że to dość trudne do opisania i czuje jak by ją miało rozerwać od środka, i tu pytanie dla pań czy miałyście coś takiego ?/ i co to może być ?? PS. z góry dzięki za pomoc

Gość parufka
Hello Ja tak kiedyś miałam, po stanie zapalnym - grzybicy pochwy ehhhhhhhh :/ Już grzybka nie bylo, nie odczuwałam żadnych dolegliwości, a podczas stosunku.. klops, musieliśmy przestać bo myślałam że mnie rozerwie, po prostu nie wszystko miałam wygojone. No ale to mi przeszło po paru dniach, więc jeśli u Was to też trwa krótko to może? Jeśli ciągle nieustannie to nie wiem.. najlepiej żeby poszła do lekarza, wszystko sie wyjaśni, może jest na coś chora, ból podczas stosunku i takie odczucia jak piszesz nie są normalne, chyba że ją za mało rozgrzewasz przed ;)

Ona ma stan przedorgazmiczny i niech tylko go nie hamuje a bedzie miała orgazm Najwazniejsze że jest z toba otwarta i cie aceptuje jako partnera seksualnegol.Jest to bardzo ważne w bliskości kobiety z facetem