Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Oczyma*duszy

Wysłałam mu życzenia,a on ...

Polecane posty

No wlasnie.Bylismy ze soba 4 lata,rozstalismy sie pol roku temu.Teraz kazde z nas probuje ulozyc sobie zycie od nowa.Szanuje go i wyslalam mu zyczenia swiateczna,bo to chyba ludzkie...A on nawet nie podziekowal.Zabolalo mnie to,nie powiem...Myslalam,ze jestesmy doroslymi ludzmi

Gość szarlotka.83
dlatego własnie ja nie wysłałam.... byłam prawie pewna ze urażona męska duma u niego zwycięży i nawet pustgo esa nie odeśle :-P W dupie z debilami!!!! trzeba być księzniczką i czekac aż on pierwszy napisze te wesołych świat, bo jesli ma do nas jaki kolwiek sentyment jeszcze to sam by szukał kontaktu chocby przez złozenie życzeń!

szarlotka83 -> "w dupie z debilami" to chyba bedzie moje motto zyciowe, dziekuje;*

Hmmm,nie wydaje mi sie zeby nie przeczytal.Chyba chcial dac mi do zrozumienia,ze ma mnie geleboko w duuu ... No coz,ja tam sie honorem nie unioslam.Zyczenia wyslala,w koncu swieta..I to swieta po raz pierwszy oddzielnie.Nie wierze,ze o tym zapomnial

Gość szarlotka.83
thai - ciesze sie że pomogłam :-)) ps. w dupie z debilami!!!!!!! :-)))))

Gość tak trzeba
moj byly zawsze wysyła pierwszy i ja zawsze odisuję, a nie widzielśmy sie już długo....dwa lata

Gość zlywrrr
a moze go zdradzalas a dopiero potem z nim zerwalas/zerwaliscie, bo takiej to ja nie wysylam, i nie pier... o meskiej dumie :)

Nikt tu nikogo nie zdradzal..Po prostu ludzie sie czasem rozstaja i tak tez bylo w naszym przypadku.Tylko on teraz traktuje mnie jak obca sobie osobe

no bliska mu nie jestes:) a nie uwazam tez,ze ma jakis obowiazek. Moze pomyslam,ze jego odpowiedz wywola lawine kolejnych sms. Kultura wymaga -to racja. ale wydaje mi sie,ze mezczyni nie przywiazuja do tego wagi. znaczy do zyczen i tych wszystkich cerygieli

Gość Papara
I po co się poniżałaś na daremnie?

Gość no to masz jasność w temacie
skasuj numer telefonu gościa i odeślij znajomość do archiwum

Gość fredd
a moja ex- tez byliśmy ze sobą 4 lata- odpowiedziała na moje życzenia i nawet kolejne wysłąła takie miłosno -sentymentalne. Pamiętamy oboje o naszych urodzinach. Ona chyba jeszcze o mnie myśli .....

Gość szarlotka.83
zływrr ... czy to było do mnie? :-/

\"w dupie z debilami\" ? na święta ? przepraszam, czy ja się zgubiłem i trafiłem do krainy gdzie na święta ludzi trzeba obrażać ? Chciałaś wysłać, wysłałaś, nie chciał wysłać to nie wysłał. Tyle.

Gość Kryspia
Czyli okazał sie debilem :-D

On sie nim nie okazal..widocznie nim jest. Nie uwazam ze to obowiazek zeby mi wyslal zyczenia...Jego sprawa.To moj ostatni sms do niego.Szkoda gadac ...

Gość co zlego jest
w tym, że nie wysłał? rozstaliście się, ma cię gdzieś, ale wypadałoby, żeby w świeta udawal, że jest inaczej? po co, skoro układacie sobie nowe życia? on to sobie może układa, ale ty chyba nie, skoro cię zabolało cos takiego...wrzuc na luz i nie wysyłaj ex facetom życzeń, to nie ma nic do dorosłości. malo masz osób, którzy sa przy tobie i będą? im wysyłaj.

Gość semiradesss
A ja uważam, że to jest zwykłe chamstwo - nie odpowiedzieć na czyjeś zyczenia. Mógl przynajmniej wysłać esa z suchym "wesołych świąt", bo tak nakazuje zwyczajnie dobre wychowanie, którego mu brakuje:O

a widzisz, dla mnie na przykład wysłanie życzeń przez sms to jest zwykłe chamstwo. Jeśli chcę komuś wysłać życzenia, dzwonię. Prościej i duużo przyjemniej niż dostać te same sms od wszystkich

Gość semiradesss
Dostałam mnóstwo smsów i wierz mi, każdy był inny, a kilka całkiem oryginalnych i płynących jak sądzę, prosto z serca:)

Gość semiradesss
Zrozum, że niektórzy bardzo lubią smsy i nie mają nic przeciwko takiej formie składania życzeń, np. ja:) Ale chyba zbaczamy z lekka z tematu.

ja mam gorzej..wyslalam emailem zyczenia facetowi, ktory mi sie podoba( i myslalam, ze ja jemu tez) i tez nie podziekowal , ani nic...ble

ok, to nie zbaczając z tematu. Są dla siebie prawie obcymi osobami i może niektórzy nie chcą już dłużej tego ciągnąć. Widzisz ja, na przykład nie miałem ochoty wysyłać smsów byłej, nie dlatego że jestem niewychowany, ale dlatego że nie chciałem mieć z nią jakiegokolwiek kontaktu.