Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dementia

Czy udzielacie się też na innych forach?

Polecane posty

Ja udzielam się na dwóch forach,jestem zarejestrowana chyba na dziewięciu, z tym że tam w ogóle nie wchodzę. I stwierdzam , że Kafeteria jest chyba najfajniejszym forum w internecie.

Gość tu można tylko głupoty czytać
na żadnym innym forum nie ma tyle smarkaterii i zawiści babskiej jak tu

Gość Wronaaaaa
ja tam udzielam się wszędzie, ale najbardziej lubiłam kiedyś forum na tajne.org, na prawda2.info, i czasem na forum.o2.pl

Gość Sccoby
bywam na jeszcze jednym, okazjonalnie ;) tam jest zbyt grzecznie, trzeb się plinować, bo moderatorzy czuwają

Ja lubię jeszcze jedno forum antykoncepcyjne, bardzo fajne kobitki tam można spotkać i jedno filozoficzne, bardzo inteligentni ludzie. Tutaj wpadam dla czystej rozrywki, niestety jest bardzo dużo prowokacji ale i tak jest super.

no na wizażu bywam, se.24.pl i duzo duzo innych,. wszędzie sie udzielam :]

Na f23? To chyba najgorsze forum i to chyba stamtąd napłynęło na Kafeterię tylu prowokatorów ( zazwyczaj marnych)

kafe, forum uczelni, forum kierunku, forum automatyki, forum linuxa/ubuntu,forum automatyki itd...na kazdym sie udzielam.

"prowokatorów" :D ale fakt, marnych bo ostatnio na f23 samo gówniarstwo się panoszy, wszyscy ciekawi ludzie pouciekali...

Tam chyba siedzi samo gimnazjum. Topiki są nędzne,co prawda nie byłam tam chyba z pół roku ale przypuszczam , że nic ciekawego bym nie znalazła.

Tragedia .... I prawie nikt tam nie odpisuje ludziom na założone tematy,aż tak są durne :O