Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zafascynowana nim

Jak mam go zdobyć????

Polecane posty

Gość zafascynowana nim

Dziewczyny a moze i panowie proszę powiedzcie mi jak mam go zdobyć? Kolana mi miękną za każdym razem jak go widzę. Spotykamy sie w knajpce,jak mam to zrobić???

Gość zafascynowana nim
hahaha czyli nie jestem sama ? :)

Gość zafascynowana nim
w knajpce?? wiesz nie wiem czy to dobry pomysł ;P

Gość podejdź do niego
i się zapytaj:"do you wana fuck bebe?".Sprawdzone:classic_cool:

Gość pamietaj
to ty masz byc zdobywana- on tak musi myslec- wtedy bedzie sie starał.nie pokazuj po sobie ze Ci zalezy

Gość i jeszcze
perzweczytaj sobie ksiazke - dlaczego mezczyzni kochaja zołzy

Gość zafascynowana nim
Czytałam tą książkę. Ja jestem zołzą bez tej książki ;) Dokładnie On musi zdobywać mnie ale coś chyba nie idzie jak bym chciała choć wczoraj podszedł i złożył mi życzenia ... złapał mnie za rękę a ja zmieniłam temat zeby tylko jej nie puszczał. Dostalam 3 buziaki w policzek i ..............tyle.

Gość zrób mu lache
to Cie polubi

Gość zafascynowana nim
Delicious Niunią się chyba mówi :D jak wszędzie. Pokaż ze jesteś fajną .... jak mam mu to pokazać? znamy się tylko z knajpki, mamy wspólnych znajomych...

No wiesz ja zawsze mowię "laska" ale ostatnio mój znajomy wystrzelił z tekstem ze "fajna z niej NIUŃKA" :P wiec ja nie wiem jakich określeń uzywa się u niej :D

Najwazniejsze są oczy, patrz na niego wzrokiem mowiącym "weź mnie chociażby tu na stoliku" ... to dziala :D oczywiscie to nie ma być wzrok zbyt nachalny tylko taki tajemniczy ajjć :P

stań pod ścianą i pomyśl "och poderwij mnie książę z bajki, stoję tu i macham warkoczem"... swoją drogą to macie czasem niewiarygodne problemy...

Gość zafascynowana nim
Dokładnie Ty masz nam pomagać w naszych niewiarygodnych problemach!:) Znalazłam jego zdjęcie na naszej klasie ładna mam tapetę ;D

Gość g6
Skoro spotykasz go w knajpie, to zapros go do kina, czy na piwo, ale tylko we dwoje. Probowalas?

Gość zafascynowana nim
g6 Nie. to chyba należy do niego?? Nie chciałabym aby wyszło ze jestem bezgranicznie głupia za nim.

droga autorko - Delicious już chyba Ci wyjaśniła jak to zrobić :) weź go na kawiarnianym stoliku i po bombkach dolcegabbana82 - co? :)

Nie zapraszaj go :O Poprostu narazie lepiej się poznajcie, daj mu do zrozumienia poprzez zachowanie ze się nim zainteresowalas :P

Gość zafascynowana nim
Jarek hahaha nie wiem czy nie był by to jednorazowy wyczyn haha a mam ochotę na coś więcej :) więc muszę szukać innego rozwiązania.

Ejjjj zaraz będzoe ze ją namawiam do jakis zabaw na stoliku :P Ja grzeczna dziewczynka jestem, nie wiem o czym mowa :P