Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ide stąd bo mi jest źle

forum kafeteria mnie zasmuciło

Polecane posty

Gość ide stąd bo mi jest źle

dlaczego ponieważ małolaty i gówniarze zrobili z tego miejsce wzajemnego wyzywania się obrażania nie tylko siebie ale i normalnych ludzi ech

ja też się zastanawiam nad odejściem...Zastanawiam się czy ludzie są tacy wstrętni tylko dlatego, że są anonimowi i mogą się wyżyć, czy to po prostu normalne...

Gość a jeśli
wszędzie jest tak samo. najpierw jest fascynacja, później zakochanie, (miłość), a później jak się myśli że ma się wszysto idzie się w świat. nie daj się prosić o uśmiech bo ktoś zapomni uśmiechnąć się właśnie do Ciebie. :) (nie mam już pomarańczy zajadam się mandarynkami; wybacz że Cię kocham)

Gość Hottie
moim zdaniem to tu wiekszy burdel robia zdesperowane stare panny i porzuceni przez kobiety faceci-nieudacznicy, przynajmniej na uczuciowym na pewno

Gość ja tu bywam anonimowo
nie przejmuj się, niektórzy ludzie mają cos takiego, ze gdy są zdenerwowani lub coś im nie wychodzi, wyżywają się i robią na złosć innym i to im pozwala się pozbyc złych emocji. takie zachowanie jest oczywiscie dziecinne, bo człowiek który pracuje nad sobą stara się tego unikac

Gość Dorint
Mam wrażenie, że nie ma tolerancji na forum. JAk ktoś zakłada topik , to czeka tylko i wyłącznie na potweirdzenie swojej tezy, jeżeli ktoś myśli inaczej to jest wyzywany.

Gość nic dodać
nic ująć...szkoda,ze miejsce,które może dać możliwość wymiany myśli i własnych poglądów jest tak przesycone nietolerancją i .....prostactwem...fakt,pełno tu małolatów...szkoda

Gość nic dodać
ale..proponuję się nie poddawać....przecież jest tu parę sensownych osób

Gość małolatów tu nie ma
raczej stare panny, kury domowe, znerwicowane kochanko zonatych factwó, samotni prawiczkowie w wieku 25 lat i nudzacy się 20 latkowie ( facci i dziewczyny) którzy sa tak beznadziejni że w realu nie maja kupli są tez wariaci :) nudziarze ot internet ad 2007/ 2008

Gość nic dodać
czyli kto pozostaje?

Gość nic dodać
ja?czy osoba od małolatów?

Gość nic dodać
zapewne nie dostaniesz odpowiedzi......

Gość osoba od małolatów
do wariatów? nudziaarzy...ale ja tu prawie nie pisze , czasem na ogólnej na zyciu uczuciowym w zasadzie nigdy

przypuszczam że masz rację. kolejna osoba uwielbiająca krytykować, oceniać a nie patrząca w ogóle na siebie. ;-)

Gość nic dodać
dla mnie ten podział nie ma znaczenia...jestem spoza wszelkich podziałów..i praktycznie mogę rozmawiać z każdym...ale....brakuje mi tu ludzi inteligentnych z poczuciem humoru,z entuzjazmem i skierowanych poza własny pępek....smustasy straszne...

bo tu znajdziesz w większości ludzi smutnyc, którym świat się zawalił. i nie jest ważne czy ich powód wyda Ci się błahy czy nie... dla nich jest tym który ich dreczy i z którym nie mogą sobie poradzic i szukają pomocy własnie tutaj... to tak jak z sektą... wchodzą tam ludzie którzy mają problemy a zrozumienie znajdują dopiero wsród ludzi o podobnych przejsciach. to trzeba zrozumiec a nie krytykowac.

ja proponowałabym nie uogólniać za bardzo. i jakie określenie- \"gówniarze\". niema co, pełna kultura. :o jedną z takich wiecznie krytykujących osób zniechęcających do tgo forum innych jest zapewne autor/autorka tego tematu.

nic dodać - nie marudź. ;) Wszędzie można znaleźć jakieś ciekawe osóbki. Tu też! 🌻

Gość nic dodać
nie marudź?...do kogo to?.....lubisz ustawiać i na tym ,właśnie polega nietolerancja....boli prawda w oczy? myślicie,że ludzie generalnie nie mają problemów?MAJĄ,ale pracują choć trochę nad sobą a nie biją pianę w kółko i to samo....zaraz ktoś na mnie naskoczy,że może nie znam życia...znam i znam jego wartość....najgorsze jest użalanie się nad sobą i wciąganie w to innych...

Ty po prostu nikogo nie lubisz i nikomu nie chciałabyś pomóc. :( Najlepiej postaw sobie na stole lusterko i pozachwycaj się inteligewncją osoby, którą w nim zobaczysz. :)

Gość nic dodać
Perła. ---takich kobiet jak Ty,faktycznie nie lubię...

Gość nic dodać
pewnie zaliczasz się do tych sfrustrowanych chcących na kimś odegrać zły humor świątecznego dnia,,no nie?

Gość znowu zaczynacie
smarki

Gość nic dodać
co..kolejny smutacz pouczacz?

Gość nic dodać
oczekujecie tylko od innych,że spełnią wasze oczekiwania,nawet w necie...zero od siebie....piszę dziś anonimowo,ale moim zajęciem było ,do niedawna ,pocieszanie innych.....studnia bez dna...szkoda energii......

Gość znowu zaczynacie
no to po co tracisz ją dalej na pisanie

Gość nic dodać
bo mam takie hobby....ale faktycznie,w tak ponurej atmosferze można popsuć sobie humor i byłoby szczytem głupoty siedzieć tu dłużej....