Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Synthesize Me

CHCIAŁABYM STARSZEGO

Polecane posty

Gość Synthesize Me

chyba mam pecha bo marzy mi się dojrzały mężczyzna a wokół mnie sami rówieśnicy :( poznałam ostatniopana10 lat ode mnie starszego ale mieszka bardzo dalego i nic z tego raczej nie będzie :( macie może jakiś pomysł - gdzie spotkać dojrzałego faceta? :D

Gość Bardzo ładne cycuszki
Powiec poco ci starszy facet bo cie podnieca powiec co to za rozwiazanie co ty zamjierzasz z nim robic odp..

Gość Synthesize Me
niewiem dlaczego.....prawdopodobnie przez to że wyrosłam w przekonaniu żew związku mężczyzna powinien być starszy, to u mnie rodzinne ;) heh nie rozumeim pytyania :P co zamierzam z nim robić? :P to co robi się z facetem ;)

Gość starszy
wiesz co dobre :-) jak jesteś z W-wy to chętnie zaproszę Cię na drinka lub dwa ...

Gość Synthesize Me
a ile masz lat? :P

Mnie też pociągają starsi faceci :) To chyba nienormalne ale cóż :p teraz mialam faceta o 18 lat starszego ode mnie a aktualnie bajerze następnego, jeszcze starszego....

Gość Pawel21
No wiesz Lejla tylu mlodych fajnych facetow sie kreci a ty chcesz jego starszego kolege. :0

Gość pan starszy
Lejla wie ,ze dojrzalosc jest piekna

Gość Pawel21
alez ja nie mowie,ze to nie jest piekne wrecz przeciwnie chcialem tylko grzecznie zauwazyc,ze i sa na tym swiadku fajni,sympatyczni nooo mlodsi faceci :)

Gość pan starszy
wiesz to jest rowniez kwestia gustu ,mnie nie rajcuja starsze kobiety z ich wiecznymi problemami

Gość Pawel21
Podobno kobieta jest jak wino im starsza tfu im dojrzalsza tym lepsza. A czy tak jest no nie wiem trzeba kobiet zapytac

Gość pan starszy
stare wino jest wyborne ,ale nie kazdy przepada za winem ja jego nie pije

Ale żaden dwudziestoletni facet w ciągu minuty nic nie mówiąc i dotykając tylko szklanki od piwa nie potrafi doprowadzić dwóch kobiet na skraj orgazmu.... Co ostatnio przeżylam i jestem w ciężkim szoku że tak można :p A mlodszego faceta też mialam, ale to już wogóle nie to.... Choć nie mówię że nie jest fajnie, jest po prostu inaczej :)

Gość powaliło was
Jestescie wszyscy głupi.To nie wiek swiadczy o tym jaki ktos jest w łozku ale jego temperament.

A co Ty mi tu opowiadasz.... Im facet straszy tym bardziej doświadczony i lepiej wie jak się zająć kobietą, i nie mówię tylko o seksie.

Gość powaliło was
lejla jestes jeszcze młoda ,wiec nie wiesz i nei mozesz wiedziec jacy sa mezczyźni.Jestem po 40 i miałam starszych i młodszych i dizuo młodszych od siebie mezczyzn i wiem,ze nie wazny wiek,tylko temperament .To samo dotyczy sie kobeit,nie wazne ile kobieta ma lat,ale jaki ma temperament.

Gość powaliło was
to samo dotyczy sie innych dzidzin zycia,nei wazny jest wiek ale zdrowe,madre podejscie do zycia.Mezczyzna dojrzały moze miec pstro w głowie tak samo jak nastolatek a młody mezczyzna moze miec dobrze w tej głowie poukładane jak dojrzały mezczyzna i to samo dotyczy sie kobiet...

Gość starszy
nie martw się Paweł21 są też bardzo atrakcyjne dojrzałe kobitki które kręcą młodzieńcy, najważniejsze to się dobrze dobrać :-)

Gość spytam co mi tam
czy kobieta 35 letnia moze byc atrakcyjna dla pana po 40, kolo 50?

Gość spytam co mi tam
czy tacy lubie juz tylko 20-kilku-latki???

Gość pan starszy
dla mnie by na pewno byla

Gość pan starszy
20-kilku latki sa jeszcze nie dojrzale ,dziecinne ,bardziej je z regoly interesuje co na siebie wlozyc ,niz jak sie zachowac

Gość spytam co mi tam
dziekuje :)

Gość pan starszy
a masz takiego na oku?

a ja mam taki dylemat, bo od dluzszego czasu znam przystojnego 30sto paroletniego faceta, znamy sie rok, czesto gadamy na gg, dzwoni do mnie, daje mi odczuc ze ma na mnie ochote, jest dobry w lozku, chyba sie skusze i z nim umowie, ciekawe jak bedzie

Gość pan starszy
Mysle ze bedzie odlotowo ,ale to rowniez od ciebie bedzie zalezalo ,wiesz licza sie tylko chwile wiec powinno sie je wykorzystac

Ja lubie starszych ale troszkę, nie za dużo;) tak 30-40... nigdy z zadnym nie bylam, ale przynajmniej z tej grupy bylo paru co mi sie podobali, w przeciwieństwie do mlodszych... chyba zaden ponizej 28-29 (ja mam 21)

A ja jak miałam 14 lat to też wydawało mi się że rówieśnicy nie mają szans. A teraz jestem z facetem 2 lata starszym ode mnie i wydaje mi się , że to idealna różnica. Nie lubię natomiast młodszych ...

Gość Synthesize Me
to ja jeszcze dorzucę coś od siebie :) moi rówieśnicy i osobniki ;) do ok. 8 lat starsze wydają mi się kompletnie aseksualne :( ogólnie mam problem z tym, że nie trzymam z dziewczynami. większość czasu spędzam z chłopakami , traktuję ich jak kolegów....tylko oni nie zawsze przystają na takie warunki ;) ostatnio postanowiłam jeszcze raz spróbować z chłopakiem starszym o 2 czy tam 3 lata i stwierdzam że oni myślą tylko o sobie ;O zarówno w życiu jak i seksie :( a ja chciałabym mieć kogoś w kim miałąbym oparcie i przy kim czułabym się bezpiecznie....czy to tak wiele? :(