Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Zo艂zowata

Love, love, love

Polecane posty

Go艣膰 Mr Coolman
:classic_cool:

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 weso艂ych zo艂zia

Udost臋pnij ten post

{ Zo艂za nie jest j臋dz膮 ani wrednym babsztylem. Zo艂za to kobieta niezale偶na, kt贸ra b臋d膮c w zwi膮zku z m臋偶czyzn膮, nigdy nie przestaje by膰 sob膮. Ma poczucie humoru i 偶yczliwy charakter. Nie k艂amie, nie gra i nie manipuluje. Zna swoj膮 warto艣膰. M贸wi, co my艣li i robi co chce. } Co za hipokryzja.. :D A piosenka fajna. Tez ja lubi臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gdzie pracujesz

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Lubie ich wszystkie piosenki
najmniej chyba Strawberry Fields ;) Tak jak i z Marchewkowym Polem Lady Punk :P Chyba mam awersje do roli :P

Udost臋pnij ten post

--> Zo艂zowata Czyta艂a艣 poradnik o tej zo艂zie i tak bez 偶adnej 偶enady wklejasz sobie to w stopk臋 ? :o

Udost臋pnij ten post

Myrevin, o co Ci chodzi? :) nie mog臋 sobie wklei膰? :) gdybym taka nie by艂a to bym si臋 zastanowi艂a nad wklejeniem tego cytatu, ale poniewa偶 uto偶samiam si臋 z tymi s艂owami to czemu nie? :)

Udost臋pnij ten post

{ Nie k艂amie, nie gra i nie manipuluje. } Ca艂y poradnik bowiem zaprzecza temu zdaniu. O to mi chodzi.

Udost臋pnij ten post

A i oczywi艣cie 偶e masz prawo wkleja膰 sobie co ci si臋 zywnie spodoba ale chyba ja mam prawo spyta膰 ? :o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 je艣li robi co chce
to znaczy 偶e nie zna kompromisu, nie zna partnerstwa, kt贸re oznacza od czasu do czasu obustronne rezygnacje z tego co chcemy to oznacza 偶e taka osoba jest w parazwi膮zku z jak膮艣 deficytow膮 osob膮, kt贸ra zapewne czasowo to akceptuje i zapewne nie jest tak naprawd臋 z tob膮 szcz臋艣liwa oznacza to 偶e przede wszystkim jeste艣 osob膮 samotn膮, a reszta to poza i przykrywanie tej samotno艣ci 偶ycz臋 ci aby艣 potrafi艂a si臋 zmieni膰 i by膰 naprawd臋 (NAPRAWD臉) szcz臋艣liw膮

Udost臋pnij ten post

Czyta艂em ten poradnik(pobie偶nie) je艣li stosujesz si臋 do tych zalece艅 to i k艂amiesz i manipulujesz. Bez urazy. No i oczywi艣cie masz do tego pe艂ne prawo.

Udost臋pnij ten post

mylisz si臋 :) jestem w zwi膮zku partnerskim, znam s艂owo kompromis nie tylko z definicji, ale nie nie jestem kobiet膮 bluszczem, kt贸rej ca艂ym 艣wiatem jest jej partner. jeste艣my w sobie zakochani i bardzo szcz臋艣liwi i na pewno nie odczuwamy samotno艣ci :)

Udost臋pnij ten post

Myrevin -> przeczytaj od deski do deski :) to nie jest tak, 偶e stosuj臋 wszystkie porady z tej ksi膮偶ki. ja po prostu zawsze by艂am tak膮 osob膮 jak zo艂za. :) to wszystko :)

Udost臋pnij ten post

"...i robi, co chce" - ten moment nie oznacza, 偶e w og贸le nie licz臋 si臋 ze zdaniem innych! jest ono dla mnie bardzo wa偶ne, ale najcz臋艣ciej post臋puj臋 tak, jak podpowiada mi serce :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 je艣li robi co chce
czyli jeste艣 normaln膮 zwyk艂膮 lask膮. po co wi臋c dorabiasz jak膮艣 ideologi臋, jakie艣 kompleksy, urazy z dzieci艅stwa? niew艂a艣ciwa relacja matki i ojca. kobieto, po prostu kochaj, nie musisz nikomu niczego udowadnia膰. nie jest to potrzebne innym, nie jest to potrzebne tobie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 je艣li robi co chce
myrevin, te偶 jestem facetem, to nie kwestia odwagi ale ilo艣ci zaliczonych obrot贸w naszej planety :)

Udost臋pnij ten post

trafi艂a艣/艂e艣 :( urazy z dzieci艅stwa, niew艂a艣ciwa relacja ojca i matki, czyli chyba zwyk艂膮 normaln膮 lask膮 nie jestem... ale nie o tym mia艂 by膰 topic :)

Udost臋pnij ten post

Zaliczy艂e艣 wi臋cej o ni偶 ja ? Mo偶e odwaga to nie w艂a艣ciwe s艂owo.. nie chcia艂em by膰 zbyt napastliwy.. czy ja wiem.

Udost臋pnij ten post

No i ja od zaliczanie tych obrot贸w czuj臋 si臋 coraz bardziej sko艂owany. :D --> Zo艂zik Luz... tutaj on jest niezb臋dny.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 je艣li robi co chce
je艣li masz w sobie 艣wiadomo艣膰 przyczyn, to r贸wnie偶 potrafisz ewoluowa膰. nie pozw贸l 偶eby historia twoich rodzic贸w decydowa艂a o twoim 偶yciu, nie b膮d藕 ofiara przesz艂o艣ci. pomy艣l o tym, 偶e sama chcesz decydowa膰 o tym jaka jeste艣. nie oni, nie cokolwiek co by艂o kiedy艣. o dzi艣 i jutrze decydujesz sama, nie oni otw贸rz si臋 przed kim艣 m膮drym kto zrozumie i poradzi.

Udost臋pnij ten post