Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moze vodka pomoze

zauwzylam, ze robie sie taka ponura dzewucha, nie smieje sie tak jak kiedys ..

Polecane posty

Gość moze vodka pomoze

nie potrafie byc zabawna..to frysutrujace, czuje sie taka skwaszona:One ma tej radosci zycia, ktora byla we mnie kiedys, teraz bardziej milcze, malo sie odzywam, nie potrafie spowodowac sytuacji by kgos rozsmieszyc, brak we mnie zycia.. nie dziwie sie, ze nikt nie chce takiej, skoro mi samej nie chcialoby sie ze soba siedziec i sie zadawac:O brak mi pewnosic siebie, ludzie mysla, ze jesem zarozumiala, w stresie nie potrafie normalnie mowic, tylko zachowuje sie i wyslawiam jak debilka.nie potrafie zainteresowac rozmowa.. zle mi.

Gość moze vodka pomoze
:(

Gość moze vodka pomoze
ale czemu uchodzi z nas zycie? w ogole zauwazylam, ze nie ufam nowopoznanje osobie na tyle, ze jestem dla b.zamknieta i obserwuja ja, by wybadac, czy naprawde jets mila czy to tylko pozory itp. doslownie nie ufam ludziom, nie ufam w ich dobrosc i mily charakter zawsze mam wrazenie, ze to gra.

Gość jam taka sama jak ty
moze vodka pomoze- ehh to samo, to brak tejosoby.. ta samotnosc.. tak na nas wplywa, ale postaraj sie nie myslec o tym, zajmij sie czyms, czymkolwiek:) Moze cwiczenia domowe? taki mini aerobic, wlacz muze na full i tancz do luterka mi czasami pomaga... :)

Gość moze vodka pomoze
ogolnie staram sie zyc na pelnych obrotach, zamjmuje sie soba, realizuje itp. ale czasem zdaje sobie sprawe, ze malo jest spontanicznosci w moim zyciu, wszystkie take jakie powinno byc, brak czegos szalonego, spontanicznego, nieprzemyslanego, brak w nim smiechu-mojego. chce byc pewna siebie😠

Gość a jeśli
vodka jest potrzebna do wspólnej zabawy. vodka jest potrzebna by we wspólnej zabawie poznać jak inne osoby postrzegają. vodka jest potrzebna by po uświadomieniu sobie kim się dla kogo jest uświadomić kogoś kim się dla kogo jest. i się dobrze bawić. [popierdoliłem, popierdoliłem, trzeba będzie przeprosić kobietę z drugiego piętra] :(

Gość moze vodka pomoze
a temat milosc w moim zyciu to juz w ogle:D..dno. ok, muze sie wyzalic i zaraz bede gotowa do kolejnych zmagan.

Gość łałałiłą
tez taka bylam. przynajmniej taka sie postrzegalam. warto by spojrzec, co jest przyczyna takich a nie innych zachowan(a nie jest to brak pewnosci siebie, czy stres). to jest skutek, pytam o przyczyny. Moze rodzice cie czyms zawstydzali, nie odceniali, nie chwalili, a oceniali, a dlaczego tak, a nie tak-> stad np. rodzi sie brak pewnosci siebie. Moze nie wylalas z siebie tych wszystkich emocji, zali, bolu i tak to sie w tobie kisi i kwasnieje. warto wylac to z siebie. pisze to z wlasnego doswiadczenia. w zyciu bym nie pomyslala, ze ktos moze mnie lubic i chciec ze mna rpzebywac. a takie komunikaty od innych osob wlasnie slysze!!! CUD!

Gość moze vodka pomoze
oj nie, rodzice sa okej, nie wiem gdzie lezy przyczyna.

Gość jkdjiahdikh
jak się sięgnie dna to łatwiej się potem odbić....