Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość struś

Życie mi się wali, a ja juz nie mam sił żeby cos z nim zrobić

Polecane posty

Gość struś

chciałabym się obudzić i żeby to sie okazał jakiś koszmar naprawdę nie mam sił, chciałabym uciec lub się gdzieś schować

Gość errrry
ja też nie mam już sily, i tak już od ponad pół roku. Udaję tylko przed innymi że jest dobrze, nie chcę się rozklejać, nie chcę być załosna. Ale wieczorem gdy mysle o tym wszystkim to łzy same płyna. Czuję że przegrałam życie i już nic z tym nie mogę zrobić. i choc czas mija to wcale nie pomaga. Zniszczylam najwspanialszy związek mojego zycia i tak cholernie mi żle. Tak bardzo chciaalabym cofnąc czas, a życie toczy się dalej. W sercu ból na ustach sztuczny usmiech.... takie życie...

Gość gonnkaaaa
nic konkretnego nie napisalyscie, wiec nawet nie ma Wam jak pomóc chyba, ze ciplym dobrym slowem 🌻

zaufaj....po burzy zawsze świeci słońce i takie głupie gadanie walnij kielicha albo albo no własnie to bezsensu od problemu się nie ucieka ale się walczy i pamiętaj ten z góry daje nam taki ciężar który jestesmy w stanie poddzwignoć wiem to z własnego doświadczenia życie czasem płata nam takie file ale własnie nie możemy się poddawać tylko stwić się tym problemom a pózniej może być już tylko lepiej powodzenia i się nie poddawaj będzie dobrze wierze w ciebie

Gość ale o co
chodzi??