Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Anusia18044590

Miłość kobiety przed 50tką

Polecane posty

Czy kobieta 48 letnia po rozwodzie z dwójką dorosłych dzieci może być szczęśliwa w związku z chłopakiem 28 letnim ??? Ich związek jest chory czy ja jestem chora ?

Szczęśliwa może być, obawiam się tylko że chłopak po jakimś czasie wymieni partnerkę na młodszy model. Niestety.

Gość eeeeeeeee
zgadzam się :O

Gość eeeeeeeee
każdy jest inny , chłopak może i kocha ale ...sama wiesz :(

Gość eeeeeeeee
nie jesteś głupia , po prostu jesteś realistką ona jest zakochana :)

{ To jednak ja jestem głupia i nienowoczesna ? } Czy ja coś takiego napisałem ? :o Jeśli go kocha to i tak jej tego poprzez rozsądek nie wybijesz z głowy. "W życiu piękne są tylko chwile"

Gość ja mamaa
romans tak,ale stały zwiazek nie ,bynajmniej ja bnbym tego nei chciała a mam po 40 i duzo młodszego kochanka ale w zyciu nie chciałabym miec go na stałe ,za duza roznica wieku

Gość eeeeeeeee
fakt :) miłość zaślepia :O

Gość Najwięcej zła jest
na świecie przez wsadzanie wścibskiego nosa w cudze życie. Autorko topiku to jej życie - Ty zajmij się swoim. Oni nawet mogliby być szczęśliwi, ale "dobrzy" ludzie na pewno im dopomogą.

{ Oni nawet mogliby być szczęśliwi, ale \"dobrzy\" ludzie na pewno im dopomogą. } Dokładnie..

Wiesz mądry i dobry człowieku - po rozstaniu z mężem kuzynka została bez dachu nad głową i bez środku do zycia z dwójką nieletnich dzieci. I wiesz kto wziął Ją z dziećmi pod swój dach -ja ta wścibska zawistna baba. Rozumiesz teraz moje obawy ??/

Gość eeeeeeeeeeee
ja rozumie :)

A tak na marginesie jestem po pięćdziesiątce od wielu lat w szczęśliwym związku małżeńskim.Więc zawiść czy zazdrość nie wchodzi w tym przypadku w grę.Jedynie strach czy troska o Nią bo kobieta zakochana czy zauroczona jest ślepa i często za Jej błędy płacą najbliżsi.

Gość Najwięcej zła jest
Tak teraz już rozumiem Twoje obawy. Boisz się, że będą gzić się pod Twoim dachem i że to zepsuje Twoją opinię. A do tego uważasz jeszcze, że masz prawo wtrącać się do jej życia, bo jej zrobiłaś wielką łaskę i przygarnęłaś pod swój dach. Powiedz jej od razu, że ma się wyprowadzić, niech nie ma złudzeń.

Nie. Oni wyjadą za granicę i nie będą się "kochać" pod moim dachem.Ładniej to ujęłam jak Ty ? A na opinii sąsiadów mi nie zależy. Ani rodzice chłopaka nie wiedzą o ich związku ani rodzice kuzynki. Mnie zwierzyła się po przyjeżdzie z Anglii.Spotykają się teraz w hotelach więc jednak się mylisz !!Skoro to trzymają w tajemnicy przed rodzinami to co to jest ???

{ Skoro to trzymają w tajemnicy przed rodzinami to co to jest ??? } Już usłyszeli jakiś \"przychylny\" komentarz.

Nie musisz mi wierzyć ale ode mnie kuzynka nie usłyszała komentarza na temat swojego związku. Napisałam ten topik aby przeczytać co inni o tym myślą.

Gość nec
podstarzały dziadyga nie dziwi nikogo jak prowadza się z panienką w wieku jego wnuczki :P a jeżeli tak samo zrobi kobita w wieku menopauzalnym, to wszyscy dookoła są oburzeni i tylko czekają, kiedy taki związek sie rozpadnie. Presja społeczeństwa robi swoje i najczęściej takie związki sie rozpadają.

bardzo dobry układ. On przy niej nabierze męskości ona przy nim odmłodnieje, dzieci w tyn wieku bym raczej nie zalecał, za chwilę będą wnuki. Chłopak skorzysta, jazda bez trzymanki na gołego i całego, on dogodzona odmłodnieje, a reszta świata niech się w dvpe pocałuje bo to ich życie i ich szczęście

Gość właśnie tak tak tak
jak to ujął/ęła Okruszek słońca