Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tendera

Solaarium, jak to wygląda?

Polecane posty

Witam! Mam takie małe pytanko. Czy ktoś może mi napisać jak wygląda solarium? Bo nigdy jeszcze nie byłam, a chyba będę się musiała wybrać przed studniówką, bo jestem strasznie blada i chce czarną sukienkę :D A może jednak użyć samoopalacza? Ale boję się ze sie nie równo posmaruje :( Jak myślicie?

solarium gorą.Uzyj tylko kosmetykow np ziaja maslo kakaowe skora ladnie brazowieje.Ogolnie to mowisz ze jestes 1wszy raz i pani Ci tlumaczy jak sie co wlacza itp.To takie lozko kladziesz sie naga i zamykasz je, ale nie boj sie nie zamyka sie do konca.zamknij oczy i relaksuj sie.idz najpierw na 5minut

Gość Jumper
ja tez sie balem pierwszej wizyty...a teraz to smialo chodze !! solarium git!!

Dzięki, a tym masłem przed czy po? Hmmm, a co jeżeli mam delikatna skórę na piersiach?

W solarium mozesz kupic kosmetyki do opalania, sa tez takie specjalne dla dziewczyn, ktore maja jasny faktor skory i opalaja sie pierwszy raz. Ale opinie dt celowosci tych kosmetykow sa podzielone... generalnie i tak jest pojdziesz pierwszy raz efektu raczej widac nie ebdzie.... za pierwsyzm razem nie wybeiraj za mocnego lozka i zbyt silnego nawiewu - bo mzoesz nie poczuc, ze twarz np prazy ci za mocno ;-) heheh, ie idz tez po peelingu bo wtedy za szybko chwyta... jesli wybierzesz jakis sparwdzony przez kolezanki salon nie bedzie problemu, pani ci doradzi :)

Mam że mi coś tam doradzą i wytłumaczą :D A właśnie, czy jeżeli na pierwszy raz pójdę na 5 minut, to po ilu dniach może być następny raz? P