bzium 0 Napisano Grudzień 25, 2007 Hej, wymyslilam sobie, ze wygodniej mi bedzie uzywac do modelowania i suszenia wlosow wlasnie takiego urzadzenia- suszarki w formie jakby szczotki? Odkrylam, ze zwa to suszarko-lokowka ;) Tylko mi chodzi raczej o wygladzenie wlosow.. Mam krecone, poniszczone oczywiscie prostowaniem prostownica. I teraz pytanie: jak dziala taka suszrko-lokowka? czu faktycznie wygladzi i wyprostuje wlosy tak jak fryzjer podczas modelowania gruba szczotka i suszarka? A jesli ktoras z was ma takie cudo to jakiej firmy i za ile no i na ile jestescie zadowolone i jak tego uzywacie??? Bardzo prosze o wszelkie opinie- bede dozgonnie wdzieczna :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość open Napisano Grudzień 27, 2007 ja tez o tym myslalam,ale nie wiem,pytalam na forum ale tez nikt nie odp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bzium 0 Napisano Grudzień 27, 2007 no ja dzis kupilam taka mpm.. droga nie byla wiec jakby nawet sie okazala do niczego to trudno- czlowiek uczy si ena bledach ;) napisze jak wyprobuje :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bzium 0 Napisano Styczeń 8, 2008 open! nie wiem, czy znajdziesz te odpowiedz, ale moze... wiec ja jestem zadowolona z mojego zakupu. mam taka prosta suszarko-lokowke z 2 wymienymi szczotkami- okragla i szeroka plaska. fajnie sie suszy wlosy i udaje mi sie je calkiem ladnie wyprostowac. jasne ze nie ma efektu jak od fryzjera a juz na pewno nie jak po prostownicy ale nie o to w koncu chodzilo. dzieki mojemu super urzadzeniu jestem w stanie szybko i sprawnie wysuszyc i wymodelowac wlosy i to bez uzywania jakichs wymyslnych mikstur i zbytecznego niszczenia wlosow. generalnie wiec jestem zadowolona :) pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pytam Pytam Pytam 1 Napisano Styczeń 8, 2008 Ja kupiłam ostatnio w Biedronce (sic!) za 25 zł ma chyba 6 wymiennych końcówek i jest naprawdę super :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szeptucha 0 Napisano Styczeń 8, 2008 kupiłam i zamiast grubej szczotki w jednej,a suszarki w drugiej ręce mam zajętą tylko jedną,przy kazdym modelowaniu ręce mnie bolały od trzymania w górze,teraz jest lepiej moja ma kilka koncowek,ale używam najczesciej własnie tej grubej szczotki,jestem zadowolona chciałam kupić taką obracającą się szczotkę (chyba kiedyś była jej reklama (baner) na cafe),ale po pierwsze nie było,a po drugie babka mi powiedziala,ze kosztuje ponad 300zł,za moją zapłaciłam chyba nieco ponad 100zł,w avansie kupowałam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lilly rose 0 Napisano Styczeń 8, 2008 ja mam;-) lubie, wygodniej, latwiej wygładzi - jezeli masz oczywiście grubą nakładkę;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szeptucha 0 Napisano Styczeń 8, 2008 sprawdziłam firme-philips, a jeszcze chciałam dodać-ta suszarko-lokówka działa własnie na tej samej zasadzie jak szczotka z suszarką,tylko ja jeszcze nigdy nie wymodelowałam sobie włosów tak,jak zrobi mi to fryzjer-trzeba umieć,zresztą nie ze wszystkich fryzjerek jestem zadowolona,zauważyłam,że jak bardziej \"naciągają\" włosy podczas modelowania,to dłużej się trzymają Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a co to za firma Napisano Styczeń 11, 2008 a co to za firma tej suszarko lokówki jest z biedronki???? przymierzam się kupić ją i niewiem czy jest sens ... ale skoro chwalicie !!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pytam Pytam Pytam 1 Napisano Styczeń 11, 2008 nie wiem jakaś Electric zwykla biedronkowa dla mnie ok :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
forevergirl 0 Napisano Styczeń 11, 2008 ja sobie taka zamowilam ale jeszcze nie dotarla http://www.allegro.pl/item290921031_prostownica_suszarka_lokowka_zestaw_do_stylizacji.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wild Dream 0 Napisano Styczeń 11, 2008 Ja mam obrotową Rowentę CF 9000 i szczerze polecam , wygodnie układa się nią włosy:) Poza tym dobra jest również suszarka Rowenta CV 9021 Lissima, też dobrze prostuje i modeluje włosy. Suszarko-lokówka obrotowa kosztuje ok. 200 zł, a za suszarkę zapłaciłam przed świętami 150 zł na Allegro. Odradzam tylko zakup tańszej, ale gorszej szczotki obrotowej Velform Rotair - koleżanka kupiła i z miejsca odsprzedała, bo szczotka wciągała włosy, śmierdziała i leciał z niej dym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wild Dream 0 Napisano Styczeń 11, 2008 Ja mam obrotową Rowentę CF 9000 i szczerze polecam , wygodnie układa się nią włosy:) Poza tym dobra jest również suszarka Rowenta CV 9021 Lissima, też dobrze prostuje i modeluje włosy. Suszarko-lokówka obrotowa kosztuje ok. 200 zł, a za suszarkę zapłaciłam przed świętami 150 zł na Allegro. Odradzam tylko zakup tańszej, ale gorszej szczotki obrotowej Velform Rotair - koleżanka kupiła i z miejsca odsprzedała, bo szczotka wciągała włosy, śmierdziała i leciał z niej dym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość klassi Napisano Sierpień 29, 2011 Ja właśnie też słyszałam ze z rowenty są całkiem niezłe. Czy teraz może wyszły jakieś nowe modele tego typu? By od razu susząc pokręcać włosy? Ile dobrej jakości taka suszarka może kosztować? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość styllowka Napisano Wrzesień 1, 2011 Wiesz co, mnie wydaje się, że taka z remingtona jest fajna - http://bit.ly/oZDz3N . jej dużym plusem jest to że ma różne końcówki, co pozwala ułożyć włosy na różne sposoby. Poza tym cena też jest spoko jak na taki sprzęt. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ankaotttak Napisano Lipiec 21, 2016 Ja od miesiąca mam i używam co 2 dni szczotki obrotowej marki Rowenta, a konkretnie tego modelu http://www.rowenta.pl/Pages/catalog/Hair-Care/dryers-curlers/Brush-Activ-Nano-Smart-CF9421.aspx Muszę przyznać, że pierwszy raz mam opcję suszarki i... i jestem jak najbardziej zadowolona. Zawsze myślałam, że suszarka to suszarka, lokówka to lokówka, a prostownica to prostownica. Tutaj jednak muszę przyznać plusa producentowi, bo jak najbardziej model swoją funkcję wypełnia i jestem z niego zadowolona, przez co mogę go polecić z czystym sumieniem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zocha_91 0 Napisano Sierpień 3, 2016 ja posiadam firmy adler i jestem bardzo zadowolona http://www.sferis.pl/p/242587-lokowko-suszarka-adler-ad-203-550-w-szaro-srebrna.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
judkajano 0 Napisano Sierpień 4, 2016 polecam suszarko-lokówke hyundai, kupiłam w sferisie za niecałe 60zł, 6 wymiennych wkładów, naprawdę fajny gadżet :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tovcia 0 Napisano Sierpień 6, 2016 Dobrze,że mam krótkie włosy i nie mam tego problemu ale moze warto by było mojej przyjaciółce polecić...o tą chodziło ? http://www.sferis.pl/p/343720-suszarko-lokowka-hyundai-hc-607-hc607.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
werka8999 0 Napisano Sierpień 8, 2016 Może być całkiem spoko :) koleżanka ma i jest zadowolona. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madziulek596 0 Napisano Sierpień 8, 2016 ja jestem mega zadowolona z http://www.sferis.pl/p/374826-lokowka-obrotowa-babyliss-2736e.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tovcia 0 Napisano Sierpień 10, 2016 Ja miałam fajną suszarkę philipsa i mi córa wczoraj spaliła....wiec szukam czegoś taniego,nie musi być z bajerami ale żeby była wytrzymała dość. Widzialam coś takiego http://www.sferis.pl/p/413873-suszarka-mpm-msw-12-1200w-czarno-fioletowy.html mam z tej firmy żelazko,no i jeszcze adlera widziałam taniego...Może coś ktoś doradzi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tovcia 0 Napisano Sierpień 22, 2016 Byłam w kilku sklepach i jednak sferis miał największy wybór i najlepsze ceny,wiec teraz czas wybrać konkretny model. Mam 3 wytypowane suszarki do 40 zł. Zastanawiam sie jednak nad Philipsem,bo jednak szybko mi sie spaliła... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 7, 2017 Mamie kupiłam nową lokówko-suszarkę do włosów na avans.pl . moja mama bardzo lubi jej używać bo ma bzika na punkcie swoich włosów :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 11, 2018 babylis nowy model nie sprawdzil sie chetnie bym odsprzedala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zori_92 0 Napisano Kwiecień 11, 2018 Warta a dobre opinie zbierają suszarko-lokówki roewneta np. model CF9522F0 które znajdziesz na przykład w sferisie. Kilka stopi regilacji temperatury i nadmuchu a i cenowo prezentują się bardzo przystępnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marzenka9113 0 Napisano Kwiecień 11, 2018 Ja jestem mega zadowolona z takiej Rowenty https://www.sferis.pl/suszarko-lokowka-rowenta-cf-9530-brush-active-p505190. Używam ją już długo i spełnia wszystkie moje oczekiwania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mroweczka01 Napisano Czerwiec 15, 2018 Hej dziewczyny, mam kręcone włosy, nie chcę ich prostować, ale uporządkować nieco loki podczas stylizacji, czy lokówko-suszarka się do tego nada? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 12, 2018 A ja wczoraj kupiłam babyliss as551e. Funkcja jonizacji rzeczywiście zapobiega elektryzowaniu się włosów podczas suszenia i pozostawia je lśniące i gładkie. W zestawie są dwie obrotowe szczotki modelujące z włosiem z dzika. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 29, 2018 Czy jak suszycie włosy taką lokosuszarką to włosy takie jak wyciągnięte na szczotce u fryzjera? Zastanawiam się nad tą AS200E z babylissa, niecałe 200 zł, a jeśli efekt ma być taki, jak myślę to warto, bo to w końcu koszt raptem 2 wizyt na modelowanie u fryzjera ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach