Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cienkowlosa18

Co zrobic zeby nie bylo widac ze wlosy sa cienkie i rzadkie?

Polecane posty

Gość cienkowlosa18

Pare godzin po umyciu sa puszyste i nie wygladaja tak zle.Ale potem to normalnie tragedia!Co zrobic zeby nie bylo widac ze tak ich malo?:(

Gość ytka
ja tapiruje. ale nie tak jak w latach 80-tych, ze tapir byl wiekszy od glowy. tylko tak lekko u nasady, ale tylko te wlosy spod spodu, aby te ktore sa na wierzchu tzn np przedzialek, nie byly napuszone, ale juz warstwa pod nimi tak. pryskam to jeszcze lakierem, tylko musi byc dobry, bo zauwazylam ze po zlym lakierze wlosy jeszcze gorzej klapia i sa smetne. polecam taft. psikajac lakierem mozesz je jeszcze tak podniesc palcami u nasady. u mnie wyglada ok. a w rzeczywistosci mam smetne wlosy, ktorych jest 5 na krzyz, do tego przylizane do skory:/// czytalam, ze fryzjerzy gwiazd tapiruja wlosy u nasady szczoteczka do zebow, w tedy efekt jest lepszy i wyglada naturalnie. probowalam, ale mi nie wyszlo:( aha, do tapirowania uzywaj grzebienia ze srednio rozstawionymi zebami, bo ten z gestymi zrobi ci taki tapir, jakbys miala jesien sredniowiecza na glowie;)

Gość ytka
ja mialam zageszczane wlosy i to byly moje najgorzej wydane pieniadze. do tego to nie byla najmniejsza suma. te sploty przy skorze doprowadzaly mnie do szalu. w koncu sama je w domu sciagnelam, wyrywajac przy tym mase swoich wlosow:(

Gość cienkowlosa18
Sprobuje sie nauczyc tpirowac,ale czy to nie niszczy wlosow? Tez bym chciala miec zageszczane wlosy,takie np jak ma Rosati :)

Gość ytka
nie zauwazylam zeby niszczylo, a robie to od dawna. jednak zawsze uzywaj odzywki, aby chronic wlos. i rob to delikatnie i tylko tak troszke. no niestety, zageszczanie bylo nie dla nie. nie moglam sie przyzyczaic do tego swintwa tuz przy skorze:(

Gość ytka
no i grzebieniem o rzadkich zebach, bo ten z gestymi pewnie ci wlosy zniszczy

Gość ytka
na calej glowie, takimi smiesznymi splotami tuz przy skorze, ktore wyczuwalam przy dotyku. najbardziej mnie draznilo mycie wlosow, rozczesywanie ich na mokro itp :////

Gość pomaranczowa dzisaj
karbownica sobie rob:)

Gość a ja polecam
susnilk krem zwiekszajacy objetosc dziala naprawde