Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aabbbbbbbbbbbbbcx

czy to fair? co byscie pomyślały

Polecane posty

Gość aabbbbbbbbbbbbbcx

czy moj chłopak mial prawo za moimi plecami napisać innej dziewczynie że pięknie wygląda??

Gość kitty6565
gnoj

Gość aabbbbbbbbbbbbbcx
mama mi mowi, ze ludzie mowiasobie komplementy, ale ja myslalam, ze od komplementowania ma mnie... :( cały dzień mam z bani :/

Gość nie miał prawa za plecami
powinien wydziergać ci to na tzytzkach :classic_cool:

Gość aabbbbbbbbbbbbbcx
extra...:| gratuluje błyskotliwości

Gość aabbbbbbbbbbbbbcx
ktos jeszcze mi powie?? :| :?

Gość aabbbbbbbbbbbbbcx
up

Gość fdffgfgdfgddsfsfsd
Miał prawo i ma prawo mówić innym dziewczynom że pięknie wyglądają bo po prostu piękne dziewczyny.istnieją. To wszystko.

Gość 978697879788979297949824
wyślij zdjęcie

Takk od tego się zaczyna... gdybyś miała dostęp do kompa czy znałą wszystkie jego smsy to pewnie czuła byś się gorzej... Nie nmie miał prawa!!!! jest z tobą!!! Ludzie tak nie robią, pomyśl jak często koledzy Ci tak pisza??? I co innego powiedzieć, tak spontanicznie, a co innego smsa pisać!!

Jeżeli nie jesteś pewna czy to był zwykły sms to sprawdz to... znajoma powiedziała Ci o tym jak rozumiem więc jest dobrze... niech pisze do niego i zobaczysz czy tak tylko pisze czy ma ochotę z nią poflirtować... Mój ex też tak zaczynał swoje podboje :o pisał sms ślicznie wyglądałaś dzisiaj :o

Gość a potem rozwody
zgadzam się można być miłym i powiedzieć komuś komplement, powtarzam powiedzieć, tak mam kolegów i to się zdaza ale pisać smsy to już coś innego... i gdybym takiego dostała to było by to delikatnie mówiąc podejzane

Hej, to, ze się jest w związku, to jeszcze nie znaczy, ze przestanie sie widzieć druga pleć. Możesz oczywiście obrazić się i suszyc mu głowe, ale to chyba tylko po to, żeby ta dziewczyna zyskała punkty, jak Ty bedziesz się zmnieniać w strażnika więziennego;) Potraktuj to jako zaproszenie do flirtu, ale z Tobą:) Zasiej niepokój, zrób sobie jakąś przyjemność - np. kąpiel, super się ubierz, spacer albo jakiś czas wolny bez niego, pochwal się komplementem od kolegi, nie wiem , zasiej trochę niepokoku. Ale też na spokojnie, bez emocji powiedz, ze takie sytuacje Cię ranią, przekaż taki komunikat. Z sugestia, ze jest wolnym człowiekiem, moze robic, co chce, ale Ty też jesteś wolnym człowiekim i masz takie same prawa. Zawsze bedzie ktoś jeszcze podobał się i jemu - ale mozliwe jest, że i Tobie też. Takie sytuacje wcale nie muszą rozbijać, przypominają, że partner/ka są atrakcyjni i warto sie o nich starać. Ciągłe zaloty, jak w tańcu:) Powodzenia:) (i nie dawaj punktów tej drugiej bawiąc sie w strażnika więziennego)

Gość Zawsze bedzie ktoś jeszcze pod
co nie znaczy że facet ma zaraz słać do niej smsy!!!!!!!! nie jest więźniem pewnie więc nies pierdoli wszystko co mu nie ucieknie!!!

Gość też nie na czarno
tak tak komplementy a potem do wyra

Gość eeeeeeeeeeee
tak :) jak jest piękna to dlaczego nie :)