Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

twingusia

pomocy laptop mi sie wylacza? dlaczego?

Polecane posty

Gość kqkqkqk
Bo się przegrzał i trzeba go wyczyścić. I odradzam używanie go w takim stanie. Bo możesz go uszkodzić.

Gość kqkqkqk
no i dodam że twoja głowa też się chyba przegrzała!

Gość kqkqkqk
Dryga wersja jest taka, że ci bateria siadła. Tzn jeśli jest już dość stary i bateria nie trzyma w ogóle, mimo że używasz go na prąd tylko, włącza się jakich mechanizm ochronny i laptop wiedząc, ze nie ma zapasu baterii sam się wyłącza.

Gość kqkqkqk
Zjeżdzaj podszywaczu.

Gość kqkqkqk
Nie włącza to co innego. Jak notebook po jakimś czasie pracy samoczynnie się wyłącza, 90% że to przegrzanie. Ja noszę wtedy do wyczyszczenia, może się zapchać no wiatraczek.

Gość kqkqkqk
Ale w starym miałam własnie problem z baterią i pomogło - wyjęcie baterii na dobre.

Gość zaspannna
ja tez mam problem, nie mam wcale latopa, i co w tym przypadku, heeheee

Gość zaspannna
e no, nei tak brutalnie prosze biedna nie jestem , zapomnialam dodac, nei mam laptopa tylko w piwnicy, tak to mam w kazdym pomieszczeniu w domu, i co lyso ci

Gość zniesmaczonna
zwykłe chamstwo, ale niski poziom reprezentujecie kqkqk i zaspanna, to jest niekulturalnie tak się odzywać do siebie!

Mój jest włączony 24h na dobe i sie nigdy sam nie wylaczyl.. :| Moze zle go traktujesz,pamietaj jeszcze mamy swieta :classic_cool:

Gość zaspannna
zniesmaczonna co masz do mojego poziomu, wulgaryzmow nie uzywam!!

Gość Alex19
faktycznie zaspanna i kqkqk to jakieś chamki, psują obraz forum i wyzywają się, to okropne, zero kultury!

Gość kqkqkqk
Jestem pedalem wybacz mi jeeestem pedałłłłłłłłęm

Gość jak temu zapobiec
A co można zrobić, żeby ten wiatraczek się nie zapychał? Kupiłam laptopa w mieście oddalonym od mojego miejsca zamieszkania o 50 km i przecież nie będę tam ciągle jeździć. Kiedy laptop stoi na równej powierzchni tj. na biurku, na walizce, to się nie przegrzeje ani wiatraczek się nie zapcha?

Gość jak temu zapobiec
A co można zrobić, żeby ten wiatraczek się nie zapychał? Kupiłam laptopa w mieście oddalonym od mojego miejsca zamieszkania o 50 km i przecież nie będę tam ciągle jeździć. Kiedy laptop stoi na równej powierzchni tj. na biurku, na walizce, to się nie przegrzeje ani wiatraczek się nie zapcha?

Gość jak temu zapobiec

Gość jak temu zapobiec
A co można zrobić, żeby ten wiatraczek się nie zapychał? Kupiłam laptopa w mieście oddalonym od mojego miejsca zamieszkania o 50 km i przecież nie będę tam ciągle jeździć. Kiedy laptop stoi na równej powierzchni tj. na biurku, na walizce, to się nie przegrzeje ani wiatraczek się nie zapcha? A co można zrobić, żeby ten wiatraczek się nie zapychał? Kupiłam laptopa w mieście oddalonym od mojego miejsca zamieszkania o 50 km i przecież nie będę tam ciągle jeździć. Kiedy laptop stoi na równej powierzchni tj. na biurku, na walizce, to się nie przegrzeje ani wiatraczek się nie zapcha?A co można zrobić, żeby ten wiatraczek się nie zapychał? Kupiłam laptopa w mieście oddalonym od mojego miejsca zamieszkania o 50 km i przecież nie będę tam ciągle jeździć. Kiedy laptop stoi na równej powierzchni tj. na biurku, na walizce, to się nie przegrzeje ani wiatraczek się nie zapcha?A co można zrobić, żeby ten wiatraczek się nie zapychał? Kupiłam laptopa w mieście oddalonym od mojego miejsca zamieszkania o 50 km i przecież nie będę tam ciągle jeździć. Kiedy laptop stoi na równej powierzchni tj. na biurku, na walizce, to się nie przegrzeje ani wiatraczek się nie zapcha?A co można zrobić, żeby ten wiatraczek się nie zapychał? Kupiłam laptopa w mieście oddalonym od mojego miejsca zamieszkania o 50 km i przecież nie będę tam ciągle jeździć. Kiedy laptop stoi na równej powierzchni tj. na biurku, na walizce, to się nie przegrzeje ani wiatraczek się nie zapcha?A co można zrobić, żeby ten wiatraczek się nie zapychał? Kupiłam laptopa w mieście oddalonym od mojego miejsca zamieszkania o 50 km i przecież nie będę tam ciągle jeździć. Kiedy laptop stoi na równej powierzchni tj. na biurku, na walizce, to się nie przegrzeje ani wiatraczek się nie zapcha?A co można zrobić, żeby ten wiatraczek się nie zapychał? Kupiłam laptopa w mieście oddalonym od mojego miejsca zamieszkania o 50 km i przecież nie będę tam ciągle jeździć. Kiedy laptop stoi na równej powierzchni tj. na biurku, na walizce, to się nie przegrzeje ani wiatraczek się nie zapcha?A co można zrobić, żeby ten wiatraczek się nie zapychał? Kupiłam laptopa w mieście oddalonym od mojego miejsca zamieszkania o 50 km i przecież nie będę tam ciągle jeździć. Kiedy laptop stoi na równej powierzchni tj. na biurku, na walizce, to się nie przegrzeje ani wiatraczek się nie zapcha?A co można zrobić, żeby ten wiatraczek się nie zapychał? Kupiłam laptopa w mieście oddalonym od mojego miejsca zamieszkania o 50 km i przecież nie będę tam ciągle jeździć. Kiedy laptop stoi na równej powierzchni tj. na biurku, na walizce, to się nie przegrzeje ani wiatraczek się nie zapcha?A co można zrobić, żeby ten wiatraczek się nie zapychał? Kupiłam laptopa w mieście oddalonym od mojego miejsca zamieszkania o 50 km i przecież nie będę tam ciągle jeździć. Kiedy laptop stoi na równej powierzchni tj. na biurku, na walizce, to się nie przegrzeje ani wiatraczek się nie zapcha?A co można zrobić, żeby ten wiatraczek się nie zapychał? Kupiłam laptopa w mieście oddalonym od mojego miejsca zamieszkania o 50 km i przecież nie będę tam ciągle jeździć. Kiedy laptop stoi na równej powierzchni tj. na biurku, na walizce, to się nie przegrzeje ani wiatraczek się nie zapcha?A co można zrobić, żeby ten wiatraczek się nie zapychał? Kupiłam laptopa w mieście oddalonym od mojego miejsca zamieszkania o 50 km i przecież nie będę tam ciągle jeździć. Kiedy laptop stoi na równej powierzchni tj. na biurku, na walizce, to się nie przegrzeje ani wiatraczek się nie zapcha?A co można zrobić, żeby ten wiatraczek się nie zapychał? Kupiłam laptopa w mieście oddalonym od mojego miejsca zamieszkania o 50 km i przecież nie będę tam ciągle jeździć. Kiedy laptop stoi na równej powierzchni tj. na biurku, na walizce, to się nie przegrzeje ani wiatraczek się nie zapcha?A co można zrobić, żeby ten wiatraczek się nie zapychał? Kupiłam laptopa w mieście oddalonym od mojego miejsca zamieszkania o 50 km i przecież nie będę tam ciągle jeździć. Kiedy laptop stoi na równej powierzchni tj. na biurku, na walizce, to się nie przegrzeje ani wiatraczek się nie zapcha?A co można zrobić, żeby ten wiatraczek się nie zapychał? Kupiłam laptopa w mieście oddalonym od mojego miejsca zamieszkania o 50 km i przecież nie będę tam ciągle jeździć. Kiedy laptop stoi na równej powierzchni tj. na biurku, na walizce, to się nie przegrzeje ani wiatraczek się nie zapcha?A co można zrobić, żeby ten wiatraczek się nie zapychał? Kupiłam laptopa w mieście oddalonym od mojego miejsca zamieszkania o 50 km i przecież nie będę tam ciągle jeździć. Kiedy laptop stoi na równej powierzchni tj. na biurku, na walizce, to się nie przegrzeje ani wiatraczek się nie zapcha?A co można zrobić, żeby ten wiatraczek się nie zapychał? Kupiłam laptopa w mieście oddalonym od mojego miejsca zamieszkania o 50 km i przecież nie będę tam ciągle jeździć. Kiedy laptop stoi na równej powierzchni tj. na biurku, na walizce, to się nie przegrzeje ani wiatraczek się nie zapcha?A co można zrobić, żeby ten wiatraczek się nie zapychał? Kupiłam laptopa w mieście oddalonym od mojego miejsca zamieszkania o 50 km i przecież nie będę tam ciągle jeździć. Kiedy laptop stoi na równej powierzchni tj. na biurku, na walizce, to się nie przegrzeje ani wiatraczek się nie zapcha?A co można zrobić, żeby ten wiatraczek się nie zapychał? Kupiłam laptopa w mieście oddalonym od mojego miejsca zamieszkania o 50 km i przecież nie będę tam ciągle jeździć. Kiedy laptop stoi na równej powierzchni tj. na biurku, na walizce, to się nie przegrzeje ani wiatraczek się nie zapcha?A co można zrobić, żeby ten wiatraczek się nie zapychał? Kupiłam laptopa w mieście oddalonym od mojego miejsca zamieszkania o 50 km i przecież nie będę tam ciągle jeździć. Kiedy laptop stoi na równej powierzchni tj. na biurku, na walizce, to się nie przegrzeje ani wiatraczek się nie zapcha?A co można zrobić, żeby ten wiatraczek się nie zapychał? Kupiłam laptopa w mieście oddalonym od mojego miejsca zamieszkania o 50 km i przecież nie będę tam ciągle jeździć. Kiedy laptop stoi na równej powierzchni tj. na biurku, na walizce, to się nie przegrzeje ani wiatraczek się nie zapcha?A co można zrobić, żeby ten wiatraczek się nie zapychał? Kupiłam laptopa w mieście oddalonym od mojego miejsca zamieszkania o 50 km i przecież nie będę tam ciągle jeździć. Kiedy laptop stoi na równej powierzchni tj. na biurku, na walizce, to się nie przegrzeje ani wiatraczek się nie zapcha?A co można zrobić, żeby ten wiatraczek się nie zapychał? Kupiłam laptopa w mieście oddalonym od mojego miejsca zamieszkania o 50 km i przecież nie będę tam ciągle jeździć. Kiedy laptop stoi na równej powierzchni tj. na biurku, na walizce, to się nie przegrzeje ani wiatraczek się nie zapcha?A co można zrobić, żeby ten wiatraczek się nie zapychał? Kupiłam laptopa w mieście oddalonym od mojego miejsca zamieszkania o 50 km i przecież nie będę tam ciągle jeździć. Kiedy laptop stoi na równej powierzchni tj. na biurku, na walizce, to się nie przegrzeje ani wiatraczek się nie zapcha?A co można zrobić, żeby ten wiatraczek się nie zapychał? Kupiłam laptopa w mieście oddalonym od mojego miejsca zamieszkania o 50 km i przecież nie będę tam ciągle jeździć. Kiedy laptop stoi na równej powierzchni tj. na biurku, na walizce, to się nie przegrzeje ani wiatraczek się nie zapcha?A co można zrobić, żeby ten wiatraczek się nie zapychał? Kupiłam laptopa w mieście oddalonym od mojego miejsca zamieszkania o 50 km i przecież nie będę tam ciągle jeździć. Kiedy laptop stoi na równej powierzchni tj. na biurku, na walizce, to się nie przegrzeje ani wiatraczek się nie zapcha?A co można zrobić, żeby ten wiatraczek się nie zapychał? Kupiłam laptopa w mieście oddalonym od mojego miejsca zamieszkania o 50 km i przecież nie będę tam ciągle jeździć. Kiedy laptop stoi na równej powierzchni tj. na biurku, na walizce, to się nie przegrzeje ani wiatraczek się nie zapcha?A co można zrobić, żeby ten wiatraczek się nie zapychał? Kupiłam laptopa w mieście oddalonym od mojego miejsca zamieszkania o 50 km i przecież nie będę tam ciągle jeździć. Kiedy laptop stoi na równej powierzchni tj. na biurku, na walizce, to się nie przegrzeje ani wiatraczek się nie zapcha?A co można zrobić, żeby ten wiatraczek się nie zapychał? Kupiłam laptopa w mieście oddalonym od mojego miejsca zamieszkania o 50 km i przecież nie będę tam ciągle jeździć. Kiedy laptop stoi na równej powierzchni tj. na biurku, na walizce, to się nie przegrzeje ani wiatraczek się nie zapcha?A co można zrobić, żeby ten wiatraczek się nie zapychał? Kupiłam laptopa w mieście oddalonym od mojego miejsca zamieszkania o 50 km i przecież nie będę tam ciągle jeździć. Kiedy laptop stoi na równej powierzchni tj. na biurku, na walizce, to się nie przegrzeje ani wiatraczek się nie zapcha?A co można zrobić, żeby ten wiatraczek się nie zapychał? Kupiłam laptopa w mieście oddalonym od mojego miejsca zamieszkania o 50 km i przecież nie będę tam ciągle jeździć. Kiedy laptop stoi na równej powierzchni tj. na biurku, na walizce, to się nie przegrzeje ani wiatraczek się nie zapcha?A co można zrobić, żeby ten wiatraczek się nie zapychał? Kupiłam laptopa w mieście oddalonym od mojego miejsca zamieszkania o 50 km i przecież nie będę tam ciągle jeździć. Kiedy laptop stoi na równej powierzchni tj. na biurku, na walizce, to się nie przegrzeje ani wiatraczek się nie zapcha?A co można zrobić, żeby ten wiatraczek się nie zapychał? Kupiłam laptopa w mieście oddalonym od mojego miejsca zamieszkania o 50 km i przecież nie będę tam ciągle jeździć. Kiedy laptop stoi na równej powierzchni tj. na biurku, na walizce, to się nie przegrzeje ani wiatraczek się nie zapcha?A co można zrobić, żeby ten wiatraczek się nie zapychał? Kupiłam laptopa w mieście oddalonym od mojego miejsca zamieszkania o 50 km i przecież nie będę tam ciągle jeździć. Kiedy laptop stoi na równej powierzchni tj. na biurku, na walizce, to się nie przegrzeje ani wiatraczek się nie zapcha?A co można zrobić, żeby ten wiatraczek się nie zapychał? Kupiłam laptopa w mieście oddalonym od mojego miejsca zamieszkania o 50 km i przecież nie będę tam ciągle jeździć. Kiedy laptop stoi na równej powierzchni tj. na biurku, na walizce, to się nie przegrzeje ani wiatraczek się nie zapcha?A co można zrobić, żeby ten wiatraczek się nie zapychał? Kupiłam laptopa w mieście oddalonym od mojego miejsca zamieszkania o 50 km i przecież nie będę tam ciągle jeździć. Kiedy laptop stoi na równej powierzchni tj. na biurku, na walizce, to się nie przegrzeje ani wiatraczek się nie zapcha?A co można zrobić, żeby ten wiatraczek się nie zapychał? Kupiłam laptopa w mieście oddalonym od mojego miejsca zamieszkania o 50 km i przecież nie będę tam ciągle jeździć. Kiedy laptop stoi na równej powierzchni tj. na biurku, na walizce, to się nie przegrzeje ani wiatraczek się nie zapcha?A co można zrobić, żeby ten wiatraczek się nie zapychał? Kupiłam laptopa w mieście oddalonym od mojego miejsca zamieszkania o 50 km i przecież nie będę tam ciągle jeździć. Kiedy laptop stoi na równej powierzchni tj. na biurku, na walizce, to się nie przegrzeje ani wiatraczek się nie zapcha?A co można zrobić, żeby ten wiatraczek się nie zapychał? Kupiłam laptopa w mieście oddalonym od mojego miejsca zamieszkania o 50 km i przecież nie będę tam ciągle jeździć. Kiedy laptop stoi na równej powierzchni tj. na biurku, na walizce, to się nie przegrzeje ani wiatraczek się nie zapcha?A co można zrobić, żeby ten wiatraczek się nie zapychał? Kupiłam laptopa w mieście oddalonym od mojego miejsca zamieszkania o 50 km i przecież nie będę tam ciągle jeździć. Kiedy laptop stoi na równej powierzchni tj. na biurku, na walizce, to się nie przegrzeje ani wiatraczek się nie zapcha?A co można zrobić, żeby ten wiatraczek się nie zapychał? Kupiłam laptopa w mieście oddalonym od mojego miejsca zamieszkania o 50 km i przecież nie będę tam ciągle jeździć. Kiedy laptop stoi na równej powierzchni tj. na biurku, na walizce, to się nie przegrzeje ani wiatraczek się nie zapcha?A co można zrobić, żeby ten wiatraczek się nie zapychał? Kupiłam laptopa w mieście oddalonym od mojego miejsca zamieszkania o 50 km i przecież nie będę tam ciągle jeździć. Kiedy laptop stoi na równej powierzchni tj. na biurku, na walizce, to się nie przegrzeje ani wiatraczek się nie zapcha?A co można zrobić, żeby ten wiatraczek się nie zapychał? Kupiłam laptopa w mieście oddalonym od mojego miejsca zamieszkania o 50 km i przecież nie będę tam ciągle jeździć. Kiedy laptop stoi na równej powierzchni tj. na biurku, na walizce, to się nie przegrzeje ani wiatraczek się nie zapcha?A co można zrobić, żeby ten wiatraczek się nie zapychał? Kupiłam laptopa w mieście oddalonym od mojego miejsca zamieszkania o 50 km i przecież nie będę tam ciągle jeździć. Kiedy laptop stoi na równej powierzchni tj. na biurku, na walizce, to się nie przegrzeje ani wiatraczek się nie zapcha?A co można zrobić, żeby ten wiatraczek się nie zapychał? Kupiłam laptopa w mieście oddalonym od mojego miejsca zamieszkania o 50 km i przecież nie będę tam ciągle jeździć. Kiedy laptop stoi na równej powierzchni tj. na biurku, na walizce, to się nie przegrzeje ani wiatraczek się nie zapcha?A co można zrobić, żeby ten wiatraczek się nie zapychał? Kupiłam laptopa w mieście oddalonym od mojego miejsca zamieszkania o 50 km i przecież nie będę tam ciągle jeździć. Kiedy laptop stoi na równej powierzchni tj. na biurku, na walizce, to się nie przegrzeje ani wiatraczek się nie zapcha?A co można zrobić, żeby ten wiatraczek się nie zapychał? Kupiłam laptopa w mieście oddalonym od mojego miejsca zamieszkania o 50 km i przecież nie będę tam ciągle jeździć. Kiedy laptop stoi na równej powierzchni tj. na biurku, na walizce, to się nie przegrzeje ani wiatraczek się nie zapcha?A co można zrobić, żeby ten wiatraczek się nie zapychał? Kupiłam laptopa w mieście oddalonym od mojego miejsca zamieszkania o 50 km i przecież nie będę tam ciągle jeździć. Kiedy laptop stoi na równej powierzchni tj. na biurku, na walizce, to się nie przegrzeje ani wiatraczek się nie zapcha?A co można zrobić, żeby ten wiatraczek się nie zapychał? Kupiłam laptopa w mieście oddalonym od mojego miejsca zamieszkania o 50 km i przecież nie będę tam ciągle jeździć. Kiedy laptop stoi na równej powierzchni tj. na biurku, na walizce, to się nie przegrzeje ani wiatraczek się nie zapcha?A co można zrobić, żeby ten wiatraczek się nie zapychał? Kupiłam laptopa w mieście oddalonym od mojego miejsca zamieszkania o 50 km i przecież nie będę tam ciągle jeździć. Kiedy laptop stoi na równej powierzchni tj. na biurku, na walizce, to się nie przegrzeje ani wiatraczek się nie zapcha?A co można zrobić, żeby ten wiatraczek się nie zapychał? Kupiłam laptopa w mieście oddalonym od mojego miejsca zamieszkania o 50 km i przecież nie będę tam ciągle jeździć. Kiedy laptop stoi na równej powierzchni tj. na biurku, na walizce, to się nie przegrzeje ani wiatraczek się nie zapcha?A co można zrobić, żeby ten wiatraczek się nie zapychał? Kupiłam laptopa w mieście oddalonym od mojego miejsca zamieszkania o 50 km i przecież nie będę tam ciągle jeździć. Kiedy laptop stoi na równej powierzchni tj. na biurku, na walizce, to się nie przegrzeje ani wiatraczek się nie zapcha?A co można zrobić, żeby ten wiatraczek się nie zapychał? Kupiłam laptopa w mieście oddalonym od mojego miejsca zamieszkania o 50 km i przecież nie będę tam ciągle jeździć. Kiedy laptop stoi na równej powierzchni tj. na biurku, na walizce, to się nie przegrzeje ani wiatraczek się nie zapcha?A co można zrobić, żeby ten wiatraczek się nie zapychał? Kupiłam laptopa w mieście oddalonym od mojego miejsca zamieszkania o 50 km i przecież nie będę tam ciągle jeździć. Kiedy laptop stoi na równej powierzchni tj. na biurku, na walizce, to się nie przegrzeje ani wiatraczek się nie zapcha?A co można zrobić, żeby ten wiatraczek się nie zapychał? Kupiłam laptopa w mieście oddalonym od mojego miejsca zamieszkania o 50 km i przecież nie będę tam ciągle jeździć. Kiedy laptop stoi na równej powierzchni tj. na biurku, na walizce, to się nie przegrzeje ani wiatraczek się nie zapcha?A co można zrobić, żeby ten wiatraczek się nie zapychał? Kupiłam laptopa w mieście oddalonym od mojego miejsca zamieszkania o 50 km i przecież nie będę tam ciągle jeździć. Kiedy laptop stoi na równej powierzchni tj. na biurku, na walizce, to się nie przegrzeje ani wiatraczek się nie zapcha?A co można zrobić, żeby ten wiatraczek się nie zapychał? Kupiłam laptopa w mieście oddalonym od mojego miejsca zamieszkania o 50 km i przecież nie będę tam ciągle jeździć. Kiedy laptop stoi na równej powierzchni tj. na biurku, na walizce, to się nie przegrzeje ani wiatraczek się nie zapcha?A co można zrobić, żeby ten wiatraczek się nie zapychał? Kupiłam laptopa w mieście oddalonym od mojego miejsca zamieszkania o 50 km i przecież nie będę tam ciągle jeździć. Kiedy laptop stoi na równej powierzchni tj. na biurku, na walizce, to się nie przegrzeje ani wiatraczek się nie zapcha?A co można zrobić, żeby ten wiatraczek się nie zapychał? Kupiłam laptopa w mieście oddalonym od mojego miejsca zamieszkania o 50 km i przecież nie będę tam ciągle jeździć. Kiedy laptop stoi na równej powierzchni tj. na biurku, na walizce, to się nie przegrzeje ani wiatraczek się nie zapcha?A co można zrobić, żeby ten wiatraczek się nie zapychał? Kupiłam laptopa w mieście oddalonym od mojego miejsca zamieszkania o 50 km i przecież nie będę tam ciągle jeździć. Kiedy laptop stoi na równej powierzchni tj. na biurku, na walizce, to się nie przegrzeje ani wiatraczek się nie zapcha?A co można zrobić, żeby ten wiatraczek się nie zapychał? Kupiłam laptopa w mieście oddalonym od mojego miejsca zamieszkania o 50 km i przecież nie będę tam ciągle jeździć. Kiedy laptop stoi na równej powierzchni tj. na biurku, na walizce, to się nie przegrzeje ani wiatraczek się nie zapcha?A co można zrobić, żeby ten wiatraczek się nie zapychał? Kupiłam laptopa w mieście oddalonym od mojego miejsca zamieszkania o 50 km i przecież nie będę tam ciągle jeździć. Kiedy laptop stoi na równej powierzchni tj. na biurku, na walizce, to się nie przegrzeje ani wiatraczek się nie zapcha?A co można zrobić, żeby ten wiatraczek się nie zapychał? Kupiłam laptopa w mieście oddalonym od mojego miejsca zamieszkania o 50 km i przecież nie będę tam ciągle jeździć. Kiedy laptop stoi na równej powierzchni tj. na biurku, na walizce, to się nie przegrzeje ani wiatraczek się nie zapcha?A co można zrobić, żeby ten wiatraczek się nie zapychał? Kupiłam laptopa w mieście oddalonym od mojego miejsca zamieszkania o 50 km i przecież nie będę tam ciągle jeździć. Kiedy laptop stoi na równej powierzchni tj. na biurku, na walizce, to się nie przegrzeje ani wiatraczek się nie zapcha?A co można zrobić, żeby ten wiatraczek się nie zapychał? Kupiłam laptopa w mieście oddalonym od mojego miejsca zamieszkania o 50 km i przecież nie będę tam ciągle jeździć. Kiedy laptop stoi na równej powierzchni tj. na biurku, na walizce, to się nie przegrzeje ani wiatraczek się nie zapcha?A co można zrobić, żeby ten wiatraczek się nie zapychał? Kupiłam laptopa w mieście oddalonym od mojego miejsca zamieszkania o 50 km i przecież nie będę tam ciągle jeździć. Kiedy laptop stoi na równej powierzchni tj. na biurku, na walizce, to się nie przegrzeje ani wiatraczek się nie zapcha?A co można zrobić, żeby ten wiatraczek się nie zapychał? Kupiłam laptopa w mieście oddalonym od mojego miejsca zamieszkania o 50 km i przecież nie będę tam ciągle jeździć. Kiedy laptop stoi na równej powierzchni tj. na biurku, na walizce, to się nie przegrzeje ani wiatraczek się nie zapcha?A co można zrobić, żeby ten wiatraczek się nie zapychał? Kupiłam laptopa w mieście oddalonym od mojego miejsca zamieszkania o 50 km i przecież nie będę tam ciągle jeździć. Kiedy laptop stoi na równej powierzchni tj. na biurku, na walizce, to się nie przegrzeje ani wiatraczek się nie zapcha?A co można zrobić, żeby ten wiatraczek się nie zapychał? Kupiłam laptopa w mieście oddalonym od mojego miejsca zamieszkania o 50 km i przecież nie będę tam ciągle jeździć. Kiedy laptop stoi na równej powierzchni tj. na biurku, na walizce, to się nie przegrzeje ani wiatraczek się nie zapcha?A co można zrobić, żeby ten wiatraczek się nie zapychał? Kupiłam laptopa w mieście oddalonym od mojego miejsca zamieszkania o 50 km i przecież nie będę tam ciągle jeździć. Kiedy laptop stoi na równej powierzchni tj. na biurku, na walizce, to się nie przegrzeje ani wiatraczek się nie zapcha?A co można zrobić, żeby ten wiatraczek się nie zapychał? Kupiłam laptopa w mieście oddalonym od mojego miejsca zamieszkania o 50 km i przecież nie będę tam ciągle jeździć. Kiedy laptop stoi na równej powierzchni tj. na biurku, na walizce, to się nie przegrzeje ani wiatraczek się nie zapcha?A co można zrobić, żeby ten wiatraczek się nie zapychał? Kupiłam laptopa w mieście oddalonym od mojego miejsca zamieszkania o 50 km i przecież nie będę tam ciągle jeździć. Kiedy laptop stoi na równej powierzchni tj. na biurku, na walizce, to się nie przegrzeje ani wiatraczek się nie zapcha?A co można zrobić, żeby ten wiatraczek się nie zapychał? Kupiłam laptopa w mieście oddalonym od mojego miejsca zamieszkania o 50 km i przecież nie będę tam ciągle jeździć. Kiedy laptop stoi na równej powierzchni tj. na biurku, na walizce, to się nie przegrzeje ani wiatraczek się nie zapcha?A co można zrobić, żeby ten wiatraczek się nie zapychał? Kupiłam laptopa w mieście oddalonym od mojego miejsca zamieszkania o 50 km i przecież nie będę tam ciągle jeździć. Kiedy laptop stoi na równej powierzchni tj. na biurku, na walizce, to się nie przegrzeje ani wiatraczek się nie zapcha?A co można zrobić, żeby ten wiatraczek się nie zapychał? Kupiłam laptopa w mieście oddalonym od mojego miejsca zamieszkania o 50 km i przecież nie będę tam ciągle jeździć. Kiedy laptop stoi na równej powierzchni tj. na biurku, na walizce, to się nie przegrzeje ani wiatraczek się nie zapcha?A co można zrobić, żeby ten wiatraczek się nie zapychał? Kupiłam laptopa w mieście oddalonym od mojego miejsca zamieszkania o 50 km i przecież nie będę tam ciągle jeździć. Kiedy laptop stoi na równej powierzchni tj. na biurku, na walizce, to się nie przegrzeje ani wiatraczek się nie zapcha?A co można zrobić, żeby ten wiatraczek się nie zapychał? Kupiłam laptopa w mieście oddalonym od mojego miejsca zamieszkania o 50 km i przecież nie będę tam ciągle jeździć. Kiedy laptop stoi na równej powierzchni tj. na biurku, na walizce, to się nie przegrzeje ani wiatraczek się nie zapcha?A co można zrobić, żeby ten wiatraczek się nie zapychał? Kupiłam laptopa w mieście oddalonym od mojego miejsca zamieszkania o 50 km i przecież nie będę tam ciągle jeździć. Kiedy laptop stoi na równej powierzchni tj. na biurku, na walizce, to się nie przegrzeje ani wiatraczek się nie zapcha?A co można zrobić, żeby ten wiatraczek się nie zapychał? Kupiłam laptopa w mieście oddalonym od mojego miejsca zamieszkania o 50 km i przecież nie będę tam ciągle jeździć. Kiedy laptop stoi na równej powierzchni tj. na biurku, na walizce, to się nie przegrzeje ani wiatraczek się nie zapcha?A co można zrobić, żeby ten wiatraczek się nie zapychał? Kupiłam laptopa w mieście oddalonym od mojego miejsca zamieszkania o 50 km i przecież nie będę tam ciągle jeździć. Kiedy laptop stoi na równej powierzchni tj. na biurku, na walizce, to się nie przegrzeje ani wiatraczek się nie zapcha?A co można zrobić, żeby ten wiatraczek się nie zapychał? Kupiłam laptopa w mieście oddalonym od mojego miejsca zamieszkania o 50 km i przecież nie będę tam ciągle jeździć. Kiedy laptop stoi na równej powierzchni tj. na biurku, na walizce, to się nie przegrzeje ani wiatraczek się nie zapcha?A co można zrobić, żeby ten wiatraczek się nie zapychał? Kupiłam laptopa w mieście oddalonym od mojego miejsca zamieszkania o 50 km i przecież nie będę tam ciągle jeździć. Kiedy laptop stoi na równej powierzchni tj. na biurku, na walizce, to się nie przegrzeje ani wiatraczek się nie zapcha?A co można zrobić, żeby ten wiatraczek się nie zapychał? Kupiłam laptopa w mieście oddalonym od mojego miejsca zamieszkania o 50 km i przecież nie będę tam ciągle jeździć. Kiedy laptop stoi na równej powierzchni tj. na biurku, na walizce, to się nie przegrzeje ani wiatraczek się nie zapcha?A co można zrobić, żeby ten wiatraczek się nie zapychał? Kupiłam laptopa w mieście oddalonym od mojego miejsca zamieszkania o 50 km i przecież nie będę tam ciągle jeździć. Kiedy laptop stoi na równej powierzchni tj. na biurku, na walizce, to się nie przegrzeje ani wiatraczek się nie zapcha?A co można zrobić, żeby ten wiatraczek się nie zapychał? Kupiłam laptopa w mieście oddalonym od mojego miejsca zamieszkania o 50 km i przecież nie będę tam ciągle jeździć. Kiedy laptop stoi na równej powierzchni tj. na biurku, na walizce, to się nie przegrzeje ani wiatraczek się nie zapcha?A co można zrobić, żeby ten wiatraczek się nie zapychał? Kupiłam laptopa w mieście oddalonym od mojego miejsca zamieszkania o 50 km i przecież nie będę tam ciągle jeździć. Kiedy laptop stoi na równej powierzchni tj. na biurku, na walizce, to się nie przegrzeje ani wiatraczek się nie zapcha?A co można zrobić, żeby ten wiatraczek się nie zapychał? Kupiłam laptopa w mieście oddalonym od mojego miejsca zamieszkania o 50 km i przecież nie będę tam ciągle jeździć. Kiedy laptop stoi na równej powierzchni tj. na biurku, na walizce, to się nie przegrzeje ani wiatraczek się nie zapcha?A co można zrobić, żeby ten wiatraczek się nie zapychał? Kupiłam laptopa w mieście oddalonym od mojego miejsca zamieszkania o 50 km i przecież nie będę tam ciągle jeździć. Kiedy laptop stoi na równej powierzchni tj. na biurku, na walizce, to się nie przegrzeje ani wiatraczek się nie zapcha?A co można zrobić, żeby ten wiatraczek się nie zapychał? Kupiłam laptopa w mieście oddalonym od mojego miejsca zamieszkania o 50 km i przecież nie będę tam ciągle jeździć. Kiedy laptop stoi na równej powierzchni tj. na biurku, na walizce, to się nie przegrzeje ani wiatraczek się nie zapcha?A co można zrobić, żeby ten wiatraczek się nie zapychał? Kupiłam laptopa w mieście oddalonym od mojego miejsca zamieszkania o 50 km i przecież nie będę tam ciągle jeździć. Kiedy laptop stoi na równej powierzchni tj. na biurku, na walizce, to się nie przegrzeje ani wiatraczek się nie zapcha?A co można zrobić, żeby ten wiatraczek się nie zapychał? Kupiłam laptopa w mieście oddalonym od mojego miejsca zamieszkania o 50 km i przecież nie będę tam ciągle jeździć. Kiedy laptop stoi na równej powierzchni tj. na biurku, na walizce, to się nie przegrzeje ani wiatraczek się nie zapcha?A co można zrobić, żeby ten wiatraczek się nie zapychał? Kupiłam laptopa w mieście oddalonym od mojego miejsca zamieszkania o 50 km i przecież nie będę tam ciągle jeździć. Kiedy laptop stoi na równej powierzchni tj. na biurku, na walizce, to się nie przegrzeje ani wiatraczek się nie zapcha?A co można zrobić, żeby ten wiatraczek się nie zapychał? Kupiłam laptopa w mieście oddalonym od mojego miejsca zamieszkania o 50 km i przecież nie będę tam ciągle jeździć. Kiedy laptop stoi na równej powierzchni tj. na biurku, na walizce, to się nie przegrzeje ani wiatraczek się nie zapcha?A co można zrobić, żeby ten wiatraczek się nie zapychał? Kupiłam laptopa w mieście oddalonym od mojego miejsca zamieszkania o 50 km i przecież nie będę tam ciągle jeździć. Kiedy laptop stoi na równej powierzchni tj. na biurku, na walizce, to się nie przegrzeje ani wiatraczek się nie zapcha?A co można zrobić, żeby ten wiatraczek się nie zapychał? Kupiłam laptopa w mieście oddalonym od mojego miejsca zamieszkania o 50 km i przecież nie będę tam ciągle jeździć. Kiedy laptop stoi na równej powierzchni tj. na biurku, na walizce, to się nie przegrzeje ani wiatraczek się nie zapcha?A co można zrobić, żeby ten wiatraczek się nie zapychał? Kupiłam laptopa w mieście oddalonym od mojego miejsca zamieszkania o 50 km i przecież nie będę tam ciągle jeździć. Kiedy laptop stoi na równej powierzchni tj. na biurku, na walizce, to się nie przegrzeje ani wiatraczek się nie zapcha?A co można zrobić, żeby ten wiatraczek się nie zapychał? Kupiłam laptopa w mieście oddalonym od mojego miejsca zamieszkania o 50 km i przecież nie będę tam ciągle jeździć. Kiedy laptop stoi na równej powierzchni tj. na biurku, na walizce, to się nie przegrzeje ani wiatraczek się nie zapcha?A co można zrobić, żeby ten wiatraczek się nie zapychał? Kupiłam laptopa w mieście oddalonym od mojego miejsca zamieszkania o 50 km i przecież nie będę tam ciągle jeździć. Kiedy laptop stoi na równej powierzchni tj. na biurku, na walizce, to się nie przegrzeje ani wiatraczek się nie zapcha?A co można zrobić, żeby ten wiatraczek się nie zapychał? Kupiłam laptopa w mieście oddalonym od mojego miejsca zamieszkania o 50 km i przecież nie będę tam ciągle jeździć. Kiedy laptop stoi na równej powierzchni tj. na biurku, na walizce, to się nie przegrzeje ani wiatraczek się nie zapcha?A co można zrobić, żeby ten wiatraczek się nie zapychał? Kupiłam laptopa w mieście oddalonym od mojego miejsca zamieszkania o 50 km i przecież nie będę tam ciągle jeździć. Kiedy laptop stoi na równej powierzchni tj. na biurku, na walizce, to się nie przegrzeje ani wiatraczek się nie zapcha?A co można zrobić, żeby ten wiatraczek się nie zapychał? Kupiłam laptopa w mieście oddalonym od mojego miejsca zamieszkania o 50 km i przecież nie będę tam ciągle jeździć. Kiedy laptop stoi na równej powierzchni tj. na biurku, na walizce, to się nie przegrzeje ani wiatraczek się nie zapcha?A co można zrobić, żeby ten wiatraczek się nie zapychał? Kupiłam laptopa w mieście oddalonym od mojego miejsca zamieszkania o 50 km i przecież nie będę tam ciągle jeździć. Kiedy laptop stoi na równej powierzchni tj. na biurku, na walizce, to się nie przegrzeje ani wiatraczek się nie zapcha?A co można zrobić, żeby ten wiatraczek się nie zapychał? Kupiłam laptopa w mieście oddalonym od mojego miejsca zamieszkania o 50 km i przecież nie będę tam ciągle jeździć. Kiedy laptop stoi na równej powierzchni tj. na biurku, na walizce, to się nie przegrzeje ani wiatraczek się nie zapcha?A co można zrobić, żeby ten wiatraczek się nie zapychał? Kupiłam laptopa w mieście oddalonym od mojego miejsca zamieszkania o 50 km i przecież nie będę tam ciągle jeździć. Kiedy laptop stoi na równej powierzchni tj. na biurku, na walizce, to się nie przegrzeje ani wiatraczek się nie zapcha?A co można zrobić, żeby ten wiatraczek się nie zapychał? Kupiłam laptopa w mieście oddalonym od mojego miejsca zamieszkania o 50 km i przecież nie będę tam ciągle jeździć. Kiedy laptop stoi na równej powierzchni tj. na biurku, na walizce, to się nie przegrzeje ani wiatraczek się nie zapcha?A co można zrobić, żeby ten wiatraczek się nie zapychał? Kupiłam laptopa w mieście oddalonym od mojego miejsca zamieszkania o 50 km i przecież nie będę tam ciągle jeździć. Kiedy laptop stoi na równej powierzchni tj. na biurku, na walizce, to się nie przegrzeje ani wiatraczek się nie zapcha?A co można zrobić, żeby ten wiatraczek się nie zapychał? Kupiłam laptopa w mieście oddalonym od mojego miejsca zamieszkania o 50 km i przecież nie będę tam ciągle jeździć. Kiedy laptop stoi na równej powierzchni tj. na biurku, na walizce, to się nie przegrzeje ani wiatraczek się nie zapcha?A co można zrobić, żeby ten wiatraczek się nie zapychał? Kupiłam laptopa w mieście oddalonym od mojego miejsca zamieszkania o 50 km i przecież nie będę tam ciągle jeździć. Kiedy laptop stoi na równej powierzchni tj. na biurku, na walizce, to się nie przegrzeje ani wiatraczek się nie zapcha?A co można zrobić, żeby ten wiatraczek się nie zapychał? Kupiłam laptopa w mieście oddalonym od mojego miejsca zamieszkania o 50 km i przecież nie będę tam ciągle jeździć. Kiedy laptop stoi na równej powierzchni tj. na biurku, na walizce, to się nie przegrzeje ani wiatraczek się nie zapcha?A co można zrobić, żeby ten wiatraczek się nie zapychał? Kupiłam laptopa w mieście oddalonym od mojego miejsca zamieszkania o 50 km i przecież nie będę tam ciągle jeździć. Kiedy laptop stoi na równej powierzchni tj. na biurku, na walizce, to się nie przegrzeje ani wiatraczek się nie zapcha?A co można zrobić, żeby ten wiatraczek się nie zapychał? Kupiłam laptopa w mieście oddalonym od mojego miejsca zamieszkania o 50 km i przecież nie będę tam ciągle jeździć. Kiedy laptop stoi na równej powierzchni tj. na biurku, na walizce, to się nie przegrzeje ani wiatraczek się nie zapcha?A co można zrobić, żeby ten wiatraczek się nie zapychał? Kupiłam laptopa w mieście oddalonym od mojego miejsca zamieszkania o 50 km i przecież nie będę tam ciągle jeździć. Kiedy laptop stoi na równej powierzchni tj. na biurku, na walizce, to się nie przegrzeje ani wiatraczek się nie zapcha?A co można zrobić, żeby ten wiatraczek się nie zapychał? Kupiłam laptopa w mieście oddalonym od mojego miejsca zamieszkania o 50 km i przecież nie będę tam ciągle jeździć. Kiedy laptop stoi na równej powierzchni tj. na biurku, na walizce, to się nie przegrzeje ani wiatraczek się nie zapcha?A co można zrobić, żeby ten wiatraczek się nie zapychał? Kupiłam laptopa w mieście oddalonym od mojego miejsca zamieszkania o 50 km i przecież nie będę tam ciągle jeździć. Kiedy laptop stoi na równej powierzchni tj. na biurku, na walizce, to się nie przegrzeje ani wiatraczek się nie zapcha?A co można zrobić, żeby ten wiatraczek się nie zapychał? Kupiłam laptopa w mieście oddalonym od mojego miejsca zamieszkania o 50 km i przecież nie będę tam ciągle jeździć. Kiedy laptop stoi na równej powierzchni tj. na biurku, na walizce, to się nie przegrzeje ani wiatraczek się nie zapcha?A co można zrobić, żeby ten wiatraczek się nie zapychał? Kupiłam laptopa w mieście oddalonym od mojego miejsca zamieszkania o 50 km i przecież nie będę tam ciągle jeździć. Kiedy laptop stoi na równej powierzchni tj. na biurku, na walizce, to się nie przegrzeje ani wiatraczek się nie zapcha?A co można zrobić, żeby ten wiatraczek się nie zapychał? Kupiłam laptopa w mieście oddalonym od mojego miejsca zamieszkania o 50 km i przecież nie będę tam ciągle jeździć. Kiedy laptop stoi na równej powierzchni tj. na biurku, na walizce, to się nie przegrzeje ani wiatraczek się nie zapcha?A co można zrobić, żeby ten wiatraczek się nie zapychał? Kupiłam laptopa w mieście oddalonym od mojego miejsca zamieszkania o 50 km i przecież nie będę tam ciągle jeździć. Kiedy laptop stoi na równej powierzchni tj. na biurku, na walizce, to się nie przegrzeje ani wiatraczek się nie zapcha?A co można zrobić, żeby ten wiatraczek się nie zapychał? Kupiłam laptopa w mieście oddalonym od mojego miejsca zamieszkania o 50 km i przecież nie będę tam ciągle jeździć. Kiedy laptop stoi na równej powierzchni tj. na biurku, na walizce, to się nie przegrzeje ani wiatraczek się nie zapcha?A co można zrobić, żeby ten wiatraczek się nie zapychał? Kupiłam laptopa w mieście oddalonym od mojego miejsca zamieszkania o 50 km i przecież nie będę tam ciągle jeździć. Kiedy laptop stoi na równej powierzchni tj. na biurku, na walizce, to się nie przegrzeje ani wiatraczek się nie zapcha?A co można zrobić, żeby ten wiatraczek się nie zapychał? Kupiłam laptopa w mieście oddalonym od mojego miejsca zamieszkania o 50 km i przecież nie będę tam ciągle jeździć. Kiedy laptop stoi na równej powierzchni tj. na biurku, na walizce, to się nie przegrzeje ani wiatraczek się nie zapcha?A co można zrobić, żeby ten wiatraczek się nie zapychał? Kupiłam laptopa w mieście oddalonym od mojego miejsca zamieszkania o 50 km i przecież nie będę tam ciągle jeździć. Kiedy laptop stoi na równej powierzchni tj. na biurku, na walizce, to się nie przegrzeje ani wiatraczek się nie zapcha?A co można zrobić, żeby ten wiatraczek się nie zapychał? Kupiłam laptopa w mieście oddalonym od mojego miejsca zamieszkania o 50 km i przecież nie będę tam ciągle jeździć. Kiedy laptop stoi na równej powierzchni tj. na biurku, na walizce, to się nie przegrzeje ani wiatraczek się nie zapcha?A co można zrobić, żeby ten wiatraczek się nie zapychał? Kupiłam laptopa w mieście oddalonym od mojego miejsca zamieszkania o 50 km i przecież nie będę tam ciągle jeździć. Kiedy laptop stoi na równej powierzchni tj. na biurku, na walizce, to się nie przegrzeje ani wiatraczek się nie zapcha?A co można zrobić, żeby ten wiatraczek się nie zapychał? Kupiłam laptopa w mieście oddalonym od mojego miejsca zamieszkania o 50 km i przecież nie będę tam ciągle jeździć. Kiedy laptop stoi na równej powierzchni tj. na biurku, na walizce, to się nie przegrzeje ani wiatraczek się nie zapcha?A co można zrobić, żeby ten wiatraczek się nie zapychał? Kupiłam laptopa w mieście oddalonym od mojego miejsca zamieszkania o 50 km i przecież nie będę tam ciągle jeździć. Kiedy laptop stoi na równej powierzchni tj. na biurku, na walizce, to się nie przegrzeje ani wiatraczek się nie zapcha?A co można zrobić, żeby ten wiatraczek się nie zapychał? Kupiłam laptopa w mieście oddalonym od mojego miejsca zamieszkania o 50 km i przecież nie będę tam ciągle jeździć. Kiedy laptop stoi na równej powierzchni tj. na biurku, na walizce, to się nie przegrzeje ani wiatraczek się nie zapcha?A co można zrobić, żeby ten wiatraczek się nie zapychał? Kupiłam laptopa w mieście oddalonym od mojego miejsca zamieszkania o 50 km i przecież nie będę tam ciągle jeździć. Kiedy laptop stoi na równej powierzchni tj. na biurku, na walizce, to się nie przegrzeje ani wiatraczek się nie zapcha?A co można zrobić, żeby ten wiatraczek się nie zapychał? Kupiłam laptopa w mieście oddalonym od mojego miejsca zamieszkania o 50 km i przecież nie będę tam ciągle jeździć. Kiedy laptop stoi na równej powierzchni tj. na biurku, na walizce, to się nie przegrzeje ani wiatraczek się nie zapcha?A co można zrobić, żeby ten wiatraczek się nie zapychał? Kupiłam laptopa w mieście oddalonym od mojego miejsca zamieszkania o 50 km i przecież nie będę tam ciągle jeździć. Kiedy laptop stoi na równej powierzchni tj. na biurku, na walizce, to się nie przegrzeje ani wiatraczek się nie zapcha?A co można zrobić, żeby ten wiatraczek się nie zapychał? Kupiłam laptopa w mieście oddalonym od mojego miejsca zamieszkania o 50 km i przecież nie będę tam ciągle jeździć. Kiedy laptop stoi na równej powierzchni tj. na biurku, na walizce, to się nie przegrzeje ani wiatraczek się nie zapcha?A co można zrobić, żeby ten wiatraczek się nie zapychał? Kupiłam laptopa w mieście oddalonym od mojego miejsca zamieszkania o 50 km i przecież nie będę tam ciągle jeździć. Kiedy laptop stoi na równej powierzchni tj. na biurku, na walizce, to się nie przegrzeje ani wiatraczek się nie zapcha?A co można zrobić, żeby ten wiatraczek się nie zapychał? Kupiłam laptopa w mieście oddalonym od mojego miejsca zamieszkania o 50 km i przecież nie będę tam ciągle jeździć. Kiedy laptop stoi na równej powierzchni tj. na biurku, na walizce, to się nie przegrzeje ani wiatraczek się nie zapcha?A co można zrobić, żeby ten wiatraczek się nie zapychał? Kupiłam laptopa w mieście oddalonym od mojego miejsca zamieszkania o 50 km i przecież nie będę tam ciągle jeździć. Kiedy laptop stoi na równej powierzchni tj. na biurku, na walizce, to się nie przegrzeje ani wiatraczek się nie zapcha?A co można zrobić, żeby ten wiatraczek się nie zapychał? Kupiłam laptopa w mieście oddalonym od mojego miejsca zamieszkania o 50 km i przecież nie będę tam ciągle jeździć. Kiedy laptop stoi na równej powierzchni tj. na biurku, na walizce, to się nie przegrzeje ani wiatraczek się nie zapcha?A co można zrobić, żeby ten wiatraczek się nie zapychał? Kupiłam laptopa w mieście oddalonym od mojego miejsca zamieszkania o 50 km i przecież nie będę tam ciągle jeździć. Kiedy laptop stoi na równej powierzchni tj. na biurku, na walizce, to się nie przegrzeje ani wiatraczek się nie zapcha?A co można zrobić, żeby ten wiatraczek się nie zapychał? Kupiłam laptopa w mieście oddalonym od mojego miejsca zamieszkania o 50 km i przecież nie będę tam ciągle jeździć. Kiedy laptop stoi na równej powierzchni tj. na biurku, na walizce, to się nie przegrzeje ani wiatraczek się nie zapcha?A co można zrobić, żeby ten wiatraczek się nie zapychał? Kupiłam laptopa w mieście oddalonym od mojego miejsca zamieszkania o 50 km i przecież nie będę tam ciągle jeździć. Kiedy laptop stoi na równej powierzchni tj. na biurku, na walizce, to się nie przegrzeje ani wiatraczek się nie zapcha?A co można zrobić, żeby ten wiatraczek się nie zapychał? Kupiłam laptopa w mieście oddalonym od mojego miejsca zamieszkania o 50 km i przecież nie będę tam ciągle jeździć. Kiedy laptop stoi na równej powierzchni tj. na biurku, na walizce, to się nie przegrzeje ani wiatraczek się nie zapcha?A co można zrobić, żeby ten wiatraczek się nie zapychał? Kupiłam laptopa w mieście oddalonym od mojego miejsca zamieszkania o 50 km i przecież nie będę tam ciągle jeździć. Kiedy laptop stoi na równej powierzchni tj. na biurku, na walizce, to się nie przegrzeje ani wiatraczek się nie zapcha?A co można zrobić, żeby ten wiatraczek się nie zapychał? Kupiłam laptopa w mieście oddalonym od mojego miejsca zamieszkania o 50 km i przecież nie będę tam ciągle jeździć. Kiedy laptop stoi na równej powierzchni tj. na biurku, na walizce, to się nie przegrzeje ani wiatraczek się nie zapcha?

Gość zaspannna
hehehhhee ale ktos ma poczucie humoru, heee a do tego u gory, nie jestem niekulturalna :(

Gość zaspannna
to mile Jarek :)