Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość depr130

DOBRY PSYCHOLOG BYDGOSZCZ CZY ZNACIE?????

Polecane posty

Gość depr130

czy znacie moze jakiegos dobrego psychologa lub psychoterapeute z bydgoszczy??? moze przyjmowac prywatnie, wolalabym nie trafic na kogos kto sie nie zna na temacie bo rowniez takich mozna spotkac!!!

Gość mgr Moskal
przyjmuje państwowo na Sułkowskiego, nei wiem ,czy prywatnie też

Gość Marlena_sykes
Czasami psycholog może faktycznie pomóc. Ja się za bardzo wstydziłam, żeby pójść ze swoją nieśmiałością do gabinetu, więc skorzystałam z usług e-psychologa ze strony www.spokojducha.pl . Dla mnie to lepsze wyjście, bardziej komfortowe. Powiem, że już pierwsze efekty kontaktu z psychologiem obserwuję, paru rzeczy się o sobie dowiedziałam, i już wiem dlaczego taka jestem, a to podstawa do jakichkolwiek zmian!

Gość gość
Hej, ja polecam psychoterapeutę z Bydgoszczy, więcej informacji na www.psychoterapia.top

Gość gość
Skontaktuj się z panem Łukaszem Warchołem z http://pro-psyche.pl znakomity psycholog, najlepszy u jakiego byłam

Gość gość
cześć. Ja uważam, że bardzo dobre efekty dają wizyty u psychologa, który prywatnie przyjmuje w Bydgoszczy www.psychoterapia.top :)

Gość gość
psychomedic

Gość pacjent

Katarzyna Marjanek http://psychologbydgoszcz.cba.pl

Polecam. Sam znam Panią psycholog ze szpitala. Miła i profesjonalna. 

Gość gość

Jeżeli potrzebujecie bardzo dobrego psychiatry, psychologa możecie skorzystać z video konsultacji na platformie psychomedic.online - wystarczy wpisać adres w wyszukiwarkę i wyskoczą kalendarze specjalistów. Recepta może być przesłana pocztą lub elektronicznie, zwolnienie L4 również elektroniczne.
Doświadczeni specjaliści z Warszawy.