Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Onaaaa22

Spuchnięcie i otarcie pochwy w środku nawet po palcówce

Polecane posty

Gość Onaaaa22

Czy wy tez tak macie? Biore tabletki wiec wiem ,że nie nawilżam sie naturalnie bo tak na mnie tabletki działaja.. ze powodują wieksza suchość. Ale po zwykłej tzw. palcówce.. na drugi dzien mam tam spuchniete i obalałe.Bylam z tym kiedys u ginekologa i wlasnie mi powiedział,że to przez otarcie. Wiec co mam zrobic? jakies nawilżacze? czy co? Po prostu tak mnie teraz boli i spuchło troche.. i będe musiala czekac znow pewnie z dzien zeby mi to zeszlo.. NIgdy wczesniej czegos takiego nie mialam.. A teraz zamiast przyjemnosc.. bede myslec o tym ,czy znow bedzie mnie cos bolec..:(

Gość Onaaaa22
ktos tak mial? czy znow musze isc z tym do ginekologa.. bo to nienormalne :(

Gość nie przejmuj się
mnie też sie to zdarza

Gość Onaaaa22
ale idziesz z tym do ginekologa? czy czekasz az ci przejdzie?

to przez tabletki jesteśmy suche jak pieprz...wystarczy odrobina nawilżacza i jest jak należy...ja używam podczas pieszczot oliwki dla dzieci i jest ok :)

Gość Onaaaa22
Ok nastepnym razem tak zrobie.. Bo na 2 dzien jest straszny ból... I juz te tebletki tez mnie denerwuja.. po dianie wogole nie mialam ochoty na sex.. a teraz cilest.. mam... ale dobrze sie nie nawilzam:(

przejdzie Ci...Warto miec pod ręką Clotrimazolum w kremie ,do kupienia w aptece i smarować sobie miejsca obrzęknięte :)