Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mnber

dziewczyny nie pozbywajcie sie dziewictwa

Polecane posty

Gość mnber
podszywaczu z 15 19 . NIe chodzi tylko o czystosc fizyczna a glownie o czystosc umysłu nie o błone .

Gość mnber
dla mnie niedziewice sa aseksualne

Gość ojaaaa
Pfff, śmieszni jesteście. Mnie by nikt nie zostawił, bo musiałby najpierw mi dać złote góry żebym z nim była, pół miasta się o mnie boje:classic_cool: ale mniejsza, idę już, bo zaraz zostane skamieniowana :D smecznego jajka.

Gość mnber
ja bym cie zostawił . NAwet gdybym miał te złote góry , to gdybym sie dowiedział ze nie jestes dziewcą to bym cie rzucił.

Gość Coca-cola disaster
powiem tak. Jestem dziewica, nie wiem czy jestem dumna czy nie, po prostu jestem. Ale gdyby jakis idiota po uslyszeniu ze jestem dziewica powiedzial mi ze sie bardzo cieszy bo z nie-dziewica by sie rozszedl, to bym go sama zostawila! Z prostego powodu - jak ma byc potem ojcem moich dzieci, to nie chce zeby byl debilem.

Gość mnber
no własnie w takim razie to moze i lepiej ze nie mam. W koncu nie kreca mnie laski ktore leca tylko na kase.

Gość mnber
gdybym mial zlote gory lecialyby na mnie tylko blacharki.

Gość Sam ze swoimi ideałami
Ja jestem prawiczkiem i mam prawa wymagać czystości od partnerki

Gość ojaaaa
mnber czy jak Ci tam. Wątpie , że jesteś na tyle zajebisty, aby jakaś fajna dupa Cię chciała, więc nei miałbyś kogo rzucać. A jak masz wymagania i będziesz sprawdzał stan błony dziewiczej na pierwszej randce, to nawet zdechłe frędzle Cie nie zechcą :classic_cool:

Gość mnber
hodzilo mi o zlote gory w wymiarze innym niz materialnym wiesz, trzeba miec troche do zaoferowania kobiecie zeby sie o nia starac, ja sie zgadzam z coca-cola LOL . A kto powiedzial ze tego nie mam do zaoferowania?

Gość mnber
ojaaaa . DZiewczyny maja na mnie ochote , ale sie boja , bo wiedza ze nie maja u mnie szans.

Gość mnber
laski czesto mnie podrywają wiec nie wiem czy tak mało kto .

Gość mnber
bylem podrywany w zyciu bardzo czesto . Teraz rzadziej byc moze dlatego bo mysla ze jestem zajety . W koncu nie mam juz 18 - tu lat .Tylko ponad 20.

Gość ojaaaa
sory ale nikt Ci tu nie uwierzy, bo od razu widać jakim kretynem jesteś po wypowiedziach, ja np. bym nie chciała być z kretynem, który zostawił by mnie, bo nie jestem dziewicą pff. W ogóle nikt mnie nigdy nei zostawił, tym bardziej nie mógł by taki kretyn, reputacja by mi się zjebała:D

a jak jestes podrywany to dziewczyny jeszcze nie znaja twoich durnych pogladow, po ich poznaniu kazda normalna cie zostawi kojarzysz mi sie z Giertychem ;P ale nie martw sie, on sobie znalazl zone to i ty znajdziesz

Gość mnber
a jak jestes podrywany to dziewczyny jeszcze nie znaja twoich durnych pogladow, po ich poznaniu kazda normalna cie zostawi moze masz racje , ale tylko w tej kwesti mam takie poglady . POza tym nic mi nie przeszkadza.

Gość mnber
tylko na dziewictwo mam takie wymagania . W innych sferach zycia nie mam takich wymagan ze jak dziewczyna czegos nie zrobi to juz ją rzuce . Tylko w tej kwestii.

Gość oferma
"kojarzysz mi sie z Giertychem ;P ale nie martw sie, on sobie znalazl zone to i ty znajdziesz" Hottie, żebyś się nie zdziwiła. pani Barbara Giertych jest inteligentną (w końcu prawnik) i piękną kobietą, ciekawe czy ty możesz się do niej porównać, że tak mówisz jakby była jakimś odpadkiem dla "tego Giertycha". http://dziendobrytvn.onet.pl/1401983,aktualnosci.html

Hottie - a jeśli dziewczyna się puszczała, straciła cnotę w wieu 15 lat, miała wielu partnerów, sypiała z nimi bez miłości, chodziła z nimi do łóżka na pierwszych randkach? Jak mam się do tego odnieść, nie patrzeć na to wcale? I udawać, że tego nie było?

Chcę mieć porządną dziewczynę, a wy mnie krytykujecie

Gość sprecyczuj
czy porządna znaczy tyle samo co porządnie Cie wydupczy?

Bo porządna to taka co się nie puszczała, nie miała sporo partnerow, nie dawała im szybko dupy i nie uprawiała seksu bez miłości

Gość a który facet
bedzie wiedział jaki mam przebieg??? zaden ;) jak mu sam anie powiem

Gość sprecyczuj
nie no, aka którą tu opisałeś to raczej nieporządna jest bo.... na pewno nie potrafin porządnie dupczyć :) - porządna to taka która umie porządnie faceta wyruchać