Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mnber

dziewczyny nie pozbywajcie sie dziewictwa

Polecane posty

Gość vino tinto
no dobrze,ale ja na przyklad poznalam chlopaka, ktory ma wlasnie nieodpowiednia przeszlosc seksualna, po rozstaniu z dlugoletnia partnerka rzucił sie w wir niezobowiazujacych znajomosci, zaprzyjaznilismy sie chociaz na poczatku wyraznie liczyl ,ze bede kolejna kolezanka do lozka. nie dalam sie bo nie potrafilabym pojsc do lozka z kims z kim nie jestem w zwiazku. w sumie jakos mi na tej znajomosci zalezy bo kiedy mu wyraznie dalam do zrozumienia,ze nie ma na co liczyc,zaczal sie bardziej interesowac mna jako czlowiekiem,a nie tylko panienka do lozka. tylko niestety nie wydaje mi sie zebym mogla \\\"przebolec\\\" jego bujna przeszlosc, zwlaszcza,ze niektore z tych \\\'kolezanek \\\"znam przynajmniej z widzenia, jakos nie wierze,ze ktos , kto tak podchodzi do sexu moze raptem zmienic swoj styl:/ no i lipa wiec nie nawolywalabym do dziewictwa,ale chociaz do zastanowienia sie zanim z kims sie idzie do lozka czy pozniej nie bedzie sie tego zalowac jak pozna sie kogos na kim ci na prawde zalezy.

Gość Sam ze swoimi ideałami
Mądrze piszesz

Gość Widzę że ujawniają się tu
porządne kobiety. Oby was tu więcej było!:)