Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lafontana

mam meza chlopca

Polecane posty

Jestem po slubie juz prawie 5 lat. mamy 3,5 letnia coreczke, a moj maz zmienil sie o cale 180 sopni. Przestal wogole zajmowac sie, bawic sie z dzieckiem, bo niby dziala na niego jak plachta na byka. Czyli denerwuje go jeszcze berdziej niz ja. Przesiaduje do 3 w nocy i gra na kompie, a pozniej spi do 1 w poludnie, oczywiscie w wolne dni, bo on tak moze, bo ma wolne.A ja wstaje jak wstanie dziecko o ok.8 rano i sniadanko, bajka, zabawa....teraz mielismy swieta, ktore zepsul nam calkowicie, dziecku powiedzial ze od jego mikolaja nic nie dostanie bo nie zasluguje, a mnie jak przygotowalam cala wieczrze- a po co to wszystko, tylko balaganu narobilas, dla mnie to nie potrzebne. Dodam,ze te swieta spedzalismy sami w 3 i chcialam zeby bylo jakos tak swiatecznie i rodzinnie, ale niestety. Nawet zyczen swiatecznych, bo w tym czasie dzwonil i rozmawial z rodzicami. Juz sama nie wiem co mam robic, niby mam mezai ojca dla dziecka a z drugiej strony.....jestem sama.Macie podobne problemy z mezami/zonami??

Gość smutne toooo
jest :(

Gość ja perdziele...
ale lajdak

może był zazdrosny o dziecko. :-) powinnaś mu za to dać ruzgę pod choinkę. pewnie chciał zwrócić na siebie uwagę. poprostu żebyś kochała go bardziej niż dziecko. :-)

Gość zazaw34
no to mnie pocieszylas bo mnie maz nic nie kupil tylko dal 2tys i powiedzial ze sama mam sobie wybrac prezent i dla mnie to tragedia a jak przeczytalam jakie ty masz problemy to mi sie lepiej zrobilo

Gość oferma
nieeee, to nie tak że twój mąż to "chłopiec". twój mąż to debil jakiś. no ale widziały gały co brały.