Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapłakana zosia samosia

obwisłe piersi. zdjęcie, co jeszcze spróbować??

Polecane posty

mam dopiero 23 lata i już obwsiłe piersi:O, odkąd pamiętam, takie miałam. Bardzo chciałabym je trochę, troszeczkę unieść. Próbowałam już wszystkiego, od balsamów mocnonawilżających, przez ujędraniające, do zimnych pryszniców brrrrr obecnie jestem przy ćwiczenich (10 min dziennie). Nie ma żadnego, minimialnego rezultatu:O Piersi mam BARDZO małe bez stanika:O , ale muszę kupować 75C ! CCCC! bo po zebraniu takiego cycka z każdej strony:O mieści się dopiero w c. Nienawidzę ich:O:( bez stanika, czuję jak mi wiszą. Co jeszcze spróbować? Zawsze chowam je przed facetem jak mogę. Nie wiem skąd opinia że małe piersi nie obwisną! http://www.voila.pl/lv08e/index.php?get=1&f=1

Gość ja perdziele...
glupia, gdzie obwisle?

są obwisłe, no takie worczki:O tu stanik jest podtrzymuje, ale przyjrzyj się, nie ma tego "mięśnia" na górze piersi, no nie są takie twarde, tylko miękkie i przed to lecą w dół.

Gość MARZENK=-0987654
ja też nie widze że są obwisłe,normalne piersi.

wiem, że dokładnie nie widać, unikam chodzenia bez stanika, bo mi "dyndają", ale chodzi o radę, co jeszcze wypróbować, żęby je trochę chociaż unieść?

Gość hojojpkjjj
ciesz sie ze ma Ci co dyndac ja mam 30 i mi juz nic nie zadynda :(

Kotku, każdej kobiecie one \"wiszą\", przecież to normalne! :) Tylko silikony się trzymają sztywno tak bardzo. A masz ładny biuścik. A jeśli uważasz, że jest inaczej - daj zdjęcie bez stanika, to ocenimy.

Gość ja perdziele...
daj spokj musisz sie zaakaceptowac i polubic .. kazdy jest inny i piekny na swoj sposob

jak dla mnie to ładne piersi. Choc sa w staniku trudno ocenic jak dalej to wyglada. jak mozesz zrob zdjecie bez bielizny, zobaczymy co sie z nimi dzieje. fakt ze duze nie sa, ale tutaj nie chodzi o wielkosc, tylko o ksztalt... pamietaj o tym! tak mi sie przypomnialo, kiedys gadalem z kumplem i np. mu podobaja sie TYLKO male piersi!!

Gość tragediaaaaaaaaaaaaa
bardzo ładne piersi, chciałabym takie

Gość na tzytski
najlepsze sa zimne prysznice . Jak mi nie wierzysz to myj dalej ciepla woda .

Gość rimiu
Kobito, masz normalne, ładne piersi. Ale jesteś przykładem na prawnie mózgu jakie fundują silikonowe piękności na okładkach. Tak jak twoje wyglądają zwyczajne, kobiece piersi. Bez stanika nie da się chodzić, jak się ma coś więcej od A, po prostu. Ja powiem ci tylko tyle, mam 40 lat i widzę, co się stało z ideałem urody przez ten czas. Jako nastolatka i młoda dziewczyna miałam dość spore i jędrne, sterczące piersi. I zawsze wydawało mi się, że są nie dość kobiece, że są takie podlotkowe, bo "prawdziwe kobiety" podówczas na zdjęciach miały piersi lekko opadające, po prostu normalne kobiecie piesi. I jak moje się wreszcie akie zrobiły, nagle uzmysłowiłam sobie, że wg silikonowych kryteriów, są.. obwisłe. Nie dajmy się zwariować. Ty masz bardzo ładne piersi.

Bardzo fajne piersi... takie w sam raz do całowania:) I suteczek z obwódką mniam, mniam. Nie masz sie czego wstydzić.To pisałem ja, FACET.

Gość moim zdaniem nie są obwisłe
a stanik nosisz zły po prostu, bo 75C oznacza, ze obwód stanika jest 75cm. Czy Ty masz tyle w żebrach pod cyckami?:O Do tego staniki się rozciągają. jak na mój gust, to chyba powinnaś spróbować 65E, ale nie wiem, jakie masz wymiary🖐️

Gość taviatta
masz piekne cycki, chyba że potrzebujesz potwierdzenia i sama wcale tak nie uważasz że sa obwisłe i małe! A masaz przez faceta to najlepsze co moze być! sama swoje oddałabym w jakieś meskie, delikatne i cieplutkie rączki!

dziękuję za pozytywne opinie, ale mi nie chodzi o silikony, widze po prostu na dyskotekach, młodsze, czy równolatki, w bluzkach bez staników, ich piersi są takie "twarde" i dzięki temu utrzymują się na miejscu, mają takie rowki między nimi, a u mnie wszystko lec w dół. dziwne, bo moja siostra, ma też właśnie takie sterczące do góry, a nie jak moje...opadłe, tak jakby w sodku nie było zero mięścia czy tkanki tłuszczowej, a sama skóra. NIe umiem wytłumaczyć, faktycznie, xłe zdjęcie dałam. przecież pisałam, że zimny prysznic też próbowałam i nic. jeśli chodzo o rozmair to pod biustem mam 77cm, więc zaniżałm do 75, a w biuście 90cm, i to jest miseczka b, ale tak jak pisałam, jak zbiorę wszystko to po bokach, to taki cycek:O do b mi się nie zmieści.

nie szuka upewnień że są ładne, bo nie są. Na ten przykład, jak kobieta ma jędrne piersi, to jak się kładzie, one faktycznie się rozjeżdzają na boki, ale ona nie jest całkiem płaska, piersi nadal odcinają się od reszty ciała, a u mnie lecą pod same pachy prawie. Nie chcę myśleć, co będzie dalej. Niby trzeba się akceptować, ale po prostu to taki mój kompleks, że nawet nad ich operacyjnych podniesieniem myślę (nie o silikonach!) (wycina się na bokach nadmiar skóry chyba)

Gość jest okkkkkkkkkkkkkkkkk

Gość rewe
cyc jak cyc . MOim zdanie m twoje nie sa złe.

Gość gość
Daj normalna fote bez stanika...bo tak to nic nie możemy ocenić.Z tego zdjecia nie wyglądaja na obwisłe, nawet jak odsunełaś miseczkę stanika 🖐️

Gość karolina 75C
dokładnie nic na fotce nie widac, nie usisz pokazywac buzi. zdejmij koszulke staniki zrob zdjecie z boku a nie z góry wtedy uczciwie sie oceni.

Gość ziommmmmmmm
nom z deskami to lipa, raz ruchalem po pijaku bylo ok ale na trzezwo nie chciał stanac. ruchac deske to jak chłopa albo dziecko(pedofilia)

Gość ziommmmmmmm
hehe nie to byla moja kolezanka, nawet ładna ale coz deska w sumie to cipke miala ale to nie to bez dodatkow typu piersi jest rpzegrana w moich oczetach. ale sa faceci co lubie płaskie laski w sumie nie wiem zaco ale zdazaja sie tacy

Gość ziommmmmmmm
i wlasnie t ojest najgorsze ze buzka sliczna a reszta lipa

Gość ziommmmmmmm
hmmm wyrwac, wyrywac to mozna chwasty lub wiejskie dziewczyny. z tamta sie przespalem bo miala ladna buzke a c odo piersi to ich nie widzialem. teraz laski nosza wkladki wiekszestaniki i gozia wiec ojeszcze. obecnei mam panne co ma sliczne piersi 75c

Gość ziommmmmmmm
jestem deska - mozesz napisac jakiego staniuka urzywasz (rozmiar) tylko uczciwie.