Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapłakana zosia samosia

obwisłe piersi. zdjęcie, co jeszcze spróbować??

Polecane posty

Gość ziommmmmmmm
no jasne, jak masz kopsnij fotke, chyba az tak sie nie wstydzisz

Gość ziommmmmmmm
ok zacznijmy od rozmiaru fotka moze innym razem. wiec czekam tylklo uczciwie

Gość ziommmmmmmm
ehhh E jak extremalnie duze, wolał bym deske chyba niz takie wielkie dojce musza ostr owisiec a suty pewnie wielkie jak 10 zł. czemu masz tkai nick i dolujesz prawdziwe deski textem "przegrałam życie"

Gość ziommmmmmmm
co come on nie bulwersuj sie, moge chyba miec swoje zdanie o piersiach, a ty odrazu plujesz jadem.

Gość ziommmmmmmm
tak sie sklada ze wiem wielkosc piersi to miseczka numer typu 70 to obwód pod piersiami. kulturnie poprosiłem zebys uczciwie napisała rozmiar ty mi napisałas E przyjołe mze piszesz prawde tak jak cie prosiłe ma nikiem dolujesz prawdziwe deski taka kobieca solidarnosc.

Według Triumpha to mam 65D, ale oni nie robią staników w takim rozmiarze, więc nie wiem, po co w ogóle robią taką numerację:) Musze nosić jakieś dziwne staniki w rozmiarze 60E, bo inaczej po prostu te druty, co powinny być pod cyckami znajdują się wszędzie, tylko nie tam, gdzie trzeba. A 60E jest mniejsze duuuuużo niż np. 70E. A cycki mam małe.

Według tej rozmiarówki powinnam mieć 65G, szkoda, że w sklepie takich nie można znaleźć... Jestem skazana na 70D :/

Dobra, napisze to tak: mam wymiary takie, że pod cycem 66cm około a w nim 84. I takie wymiary odpowiadają w brytyjskiej rozmiarówce stanikom 60E, które noszę i które są na mnie idealne. Ale jakbyście mnie zobaczyli, to byście uznali, że w ogóle nie mam piersi. Więc nie jest tak, że E to znaczy, ze ktoś ma wielkie cycki.

Gość __________88
Do ---> zapłakana zosia samosia. Pleciesz jak Piekarski na mękach. Masz bardzo ładny biust. Oj, zazdrościć można temu, kto będzie miał prawo dotknąć tego cudownego miejsca [oblizał się oczami]

Gość ziommmmmmmm
no nie wiem torche oco ci biega "pod cycem 66cm około a w nim 84" s w nim ?? nie rozumiem ocb. rozmiary zaczynaja sie od A a moze sa i zerówki ale nie wiemczyli a jest najmniejsze i i da w zwyz. Panie mające pod biustem: 63-67 cm mają europejskie 65, a francuskie 80 68-72 cm,mają europejskie 70, a fransuckie 85 73-77 cm mają europejskie 75, a francuskie 90 78-82 cm mają europejskie 80, a francuskie 95 83-87 cm mają europejskie 85, a francuskie 100 Następnie należy określić miseczkę czyli obliczyć różnicę pomiędzy obwodem w biuście a pod biustem. 12-14 cm - miseczka A 14-16 cm - miseczka B 16-18 cm - miseczka C 18-20 cm - miseczka D

Gość ziommmmmmmm
to wytłumaczzcie mi bo ja nie wiem ocb, moim zdaniem to ma duze cyce

Gość lkujhnil
deska mogflas odrazu dac fotke

Kurcze, no....😭 Jak ja mam to wytłumaczyć facetowi?:) To co podałeś, to sa bajki... Miski nie kończą się na E. A jak mam 66cm w żebrach, to nie mogą nosić stanika 65, bo to jest wymiar tego stanika bez rozciągania. A staniki 60cm zazwyczaj można bez trudu rozciągnąć do 74cm, nawet jeżeli nie są rozciągliwe. A nie mogę mieć takiego, który mi wjeżdża na cycki, jak tylko ruszę ręką. http://www.e-lady.pl/index.php?d=info&i=rozmiary tutaj masz tabelkę, z której wynika, ze stanik 65E jest dobry dla osoby, która ma do 87cm w biuście. A 60E jest mniejszy. I odpowiada osobom, które mają ok. 84cm w biuście, czyli mi. To nie są wielkie cyce. To są cyce jak pineski:)

oszalalaś??? gdzie obwisle??? widze że masz letnią bluzke wieć było ci cieplo dziwne żeby ci sterczały jak na mrozie i żeby ci suty rwało chora jesteś chyba;/

Gość xyzet
nie mozesz poprostu wkleic zdjecia (podac link) ze swoim biustem bez stanika ( nie pokazujac buzki)

Deska, to jeśli ja wg tej tabelki noszę 70B to mam mniejsze czy większe niż Ty? Bo już się sama pogubiłam ;(

Gość xyzet
ehh zryte problemy. wklejajcie fotki linki swoich cycuszek, nie musicie pokazywac buzki. i bedzie po problemi normalnie sie oceni a nie jakies kombinowanie z tabelkami.

Gość xyzet
ehhh dziewczeta wstydzicie sie anonimowo pokazywac piersi ????

Gość xyzet
co stoi na przeszkodzie aby to powtórzyc??

Gość xyzet
ok kolorowych deski