Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapłakana zosia samosia

obwisłe piersi. zdjęcie, co jeszcze spróbować??

Polecane posty

Gość o decha znowu kit wciska
na focie wygląda całkiem apetycznie - tak na 85cm :O !!! :D

fakt - może to fatamorgana !!! :D

🖐️ ;) !!! :D

Gość basiastasia
od Basia St. Jestem po dwóch ciążach legalnych. Dwoje dzieci karmiłam cycuszkiem. Niestety moje piersi nie przetrwały tego zbyt dobrze. Były brzydkie, duże, obwisłe i denerwująco wypadały z biustonosza. Nadmienię, że oczywiście używałam odpowiednich kremów ujędrniających (w trakcie ciąży i karmienia), które niestety nie dawały odpowiednich rezultatów. Z chwilą, w której postanowiłam, że muszę coś z moim problemem zrobić natrafiłam na p.Gooogsię która w miły, naturalny i niekrępujący sposób (dotykajac tylko) dobrała mi odpowiedni biustonosz, doradziła jak należy go nosić i na co zwracać uwagę ,żeby nie wisiały. Od tej chwili poczułam się komfortowo. Biust nie opadał, nieraz nie wypadał, nie denerwował, a po kilku miesiącach noszenia z przyjemnością zaobserwowałam jędrność, zwiekszenie i generalnie lepszy wygląd . Układ ciała tez mi sie polepszył! Zachęcam do zakupu u Pani Googsi!. Też jej wiszą , ale ma poczucie humoru. Płacę nie tyle za cenę biustonosza, co za swój komfort noszenia go. I dziękuję za profesjonalizm i miłe traktowanie nawet w skandalicznych warunkach, bo ekspedient często pyta czy pomóc?! Brrrr!