Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość palacz pospolity

Zastanawiam sie nad rzuceniem palenia moze przekona mnie ilosc osob ktora

Polecane posty

Gość palacz pospolity

nie pali. Moga sie tez wpisywac CI tez palacy.

Gość julka333
albo zajdź w ciążę ;-)

Gość eeeeeeeeeeee
no nie mam argumentu za rzuceniem :O Nie pomogę fyyyyyyy...

Gość nigdy nie paliłam
palacze smierdza,pocałunek z palaczem jest obrzydzajacy.Wszystko wokoło palaczy jesst smierdzace,smierdza palce [palaczom,w ogole smierdzacy nałog

Gość eeeeeeeeeeee
e..tam śmierdzi :D pachnie inaczej to właściwa definicja :D

ja nie pale i nawet nie chce zaczynac widzac ile moi rodzice kasy tracy na papierochy to mnie od razu odrzuca poza tym jak ktos pali to bardzo to czuc jesli sie z kims np rozmawia:o nienawidze tego

Gość eeeeeeeeeeee
nienawidzić to straszna rzecz :O

Gość nigdy nie paliłam
fajna ,nawet jak nei palisz a mas zrodzicow palacych ktorzy kopca w dom,u to tez smierdzisz(niestety)

Gość eeeeeeeeeeee
Brawo :D:D:D

Gość tragediaaaaaaaaaaaaa
fajki to smród strata kasy - przez całe życie przepalasz kilka samochodów szybciej umrzesz poza tym palacze to samoluby bo obsmradzają innych wbrew ich woli

Gość eeeeeeeeeeee
sory ..jak to samolub:O Nie chcesz nie wdychaj :D

JA PALILAM 2 LATA I RZUCILAM PO PROSTU OD TAK ALE JA OGOLNIE MAM COSA TAKIEGO ZE SIE NIE UZALEZNIAM DZIEKI BOGU BO BYM PEWNIE ZA JAKIS CZAS UMARLA NA RAKA:O OGOLNIE NAWET MI TRUDNO NIE BYLO NA POCZATKU RZUCANIA PALILAM PO KILKA FAJEK TAK RAZ NA TYDZIEN LUB RZADZIEJ JAK WYCHODZIALM I JAK BYM KTOS KTO PALI POTEM MOJA KUMPELA PALACZKA TEZ RZUCILA I WTEDY W NASZEJ PACZCE NIE PALIJ NIKT NO I PRZESZLO ALE WIEM ZE NIE KAZDEMU POJDZIE TO TAK LATWO....

aha co mnie zmotywowalo( bo fakt, palilam bo lubilam to:P) wiec:ilosc kasy jaka na to szlo to co palenia robi z uroda i zdrowiem jak dla mnie wystarczajaca argumentacja kiedys czytalam taki artykul w ktorym zrobili symulacje komputerowa kobiety ktora palila jak moglaby wygladac za 10 lat palac nadal. i nie palac wow no ale mam na tyle wiedzy i samoswiadomosci ze powiedzialam sobie "przyjemnosc przyjemnoscia ale koszta sa za duze" juz:D

Gość jeśli przestaniesz palić
miesięcznie zostanie ci 200 zł wiecej co będziesz mógł spożytkować bardziej rozsądnie, np.- na 4 ruskie dziwki :)

Zacznij uprawiac jakiś sport - jeden nałóg na drugi, mnie pomogło. Zamieniałam palenie miedzy 14 a 23 rokiem zycia - nawet paczka dziennie - na intensywny areobik (teraz już tylko 5 godzin w tygodniu) i jogę. I tak już sześć lat!. Może byc co innego, nałóg za nałóg:) Ale kobietom jest łatweij - cera. Aha! Palenie obniża potencję - i to naprawdę, bo potencja jest w końcu uzależniona od krążenia - jak palisz, masz kłopoty z sercem i krążęniem. Teraz to może nie ma znaczenia, ale jak bedziesz miał 45 lat? PAPIEROSY = SZANSA NA KŁOPOTY Z POTENCJĄ. Kto wie, może to Ci pomoze? Powodzenia, pozdrawiam:)))

(ja nie palę nigdy nie paliłam i palić nie zamierzam) palacze i papierosy strasznie śmierdzą. obrzydlistwo :-o

Gość eeeeeeeeeeee
Twoje przesłanie nie działa :D:D:D:D

Tylko nie rzucaj no proszę Cię .................będziesz miał tak jak ja teraz, mówię Ci koszmar po prostu codziennie rano wstaję bez kaszlu bez odkaszliwania .............tylko mnie gardło dziwnie drapie pewnie chce nikotyny a ja uparta baba od dwóch miesięcy nie zapaliłam papierosa . a potem jest jeszcze gorzej wszyscy na papieroska a ja jak głupia pinda siedzę i pracuję . Na uczelni moje koleżanki myk myk na jednego a ja siedzę i popijam kawkę bo z nudów nie mam co robić . No i moje ubrania nie śmierdzą dymem włosy zawsze błyszczące i pachnące mówię Ci koszmar - od 15 lat tak nie miała chyba nigdy się nie przyzwyczaję . no i te wyrzuty sumienia , że nie wspomagam skarbu państwa ...........przestałam płacić podatek akcyzowy i jak to będzie nowemu rządowi zacznie brakować na szkolnictwo , os wiatę i ochronę zdrowia jak tak dalej pójdzie to chyba zwariuję a wszystko przez jedno postanowienie że nie będę palić ...............w złą godzinę je pomyślałam .

Gość eeeeeeeeeeee
Whim przynajmniej masz świadomość co zrobiłaś :O;):D

Gość
Nie palę-kiedyś spróbowalem i stwierdziłem ze to nic fajnego. Pozatym pomyśl kto chcialby pocalowac kogoś kto smakuje jak popielniczka-do tego problemy z cerą i paznokciami-palenie naprawde szkodzi.

Gość eeeeeeeeeeee
mnie tam chcą całować ;) a jak Ty miałeś problem to wiesz rozumiem :) ps. Tak wiem że szkodzi i zdrowiu i portfelowi, ale jakie to jest pociągające :D:D:D

po wyzycie u znajomego na oddziale chorób płuc po 20 latach palenia rzuciłem w połowie paczki papierosów Carmen ze strachu, najzwyczajniej w świecie ze strachu.....

Gość eeeeeeeeeeee
:D:D:D:D:D przesłanie nie działa :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D