Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uyt

kobiety sa skazane na to

Polecane posty

Gość uyt

ze ktos je wybierze ? JAkie to uczucie ? Skoro rzadziej podrywaja niz mezczyzni to pozostaje im być z facetami nikoniecznie takimi jakie same by chciały . JAk to jest ? OCZywiscie zawsze moga odmowic , ale zauwazylem , ze kobiety jednak sa bardziej ograniczone w tej sferze . FAcet moze miec tą laske i ja podrywa. A kobiecie pozostaje czekac az ja poderwie jakis przystojniak ? NAwet jesli bedzie w jej typie to sama chcialaby innego , a przeciez nie podrwa . W islamskich krajach kobietry maja jeszcze gorzej , bo nie maja nic do powiedzenia , ale u nas tez nie za ciekawie.

nie wiem, jak to jest, bo sama sobie wybralam faceta(zreszta on mnie tez sam sobie wybral:D).

Gość fdsa
ale ty stanowisz 30 % kobiet , ktore wybieraja . W wiekszosci jednak kobiety pozostają skazane na dole lub nie dole .

Gość uyt
prawda jest taka , ze kobiety nie mają potrzeby zdobywac . DLa mezczyzny to kwestia dominacji.

Gość trak
kobieta też może podrywac ale musi to robic sprytnie np.idzie ulicą i widzi przystojniaka który na nią zerka to przechodząc obok niego wali go z bara ;) jak facet jest kumaty to może byc ciekawie :)

Gość uyt
chodzi o to ze w wiekszosci w krajach zachodnich to mezczyzni wybieraja kobiety . C oprawda mogą one zawsze kandydata odrzucić , ale pozostaje im jedynie wybór tych ktorzy sie staraja o ich wzgledy . NAtomiast faceci mają wybor wsrod kilkuset tysiecy kobiet . Zawsze moga zostac odrzuceni , ale jest wieksza szansa ze trafia na wlasciwa kobiete.

Gość trak
autorko ile masz latek

Gość uyt
a ja sie nie zgodze .MOim zdaniem kobiety nie podrywają bo mają tak wpojone ze to faceci maja podrywać . Wybierac moze wybieraja , ale nie podrywają . NAwet jesli podrywają to rzadko.

Gość uyt
zgadzam sie z powstanczuykiem . Kobiecie pozostaje wybierac wsrod adoratorow , a nie wsrod tysiecy mezczyzn . A wiec sa one niejako ograniczone w tej sferze . MAja jakies pole ruchow , ale jest one ograniczone moga co najwyzej wybrac wsrod facetow , ktorych je podrywają . NAtomiast facet moze poderwac laske na ulicy . KObieta tego nie zrobi albo robi to 10 % kobiet . Bo to mezczyzni podrywaja a kobiety co najwyzej moga zaakceptowac lub zanegowac kandydata.

nie przypomina sobie sytuacji ze mi cos nie wyszlo :D bardziej to mialam pozniej problem jak mi sie odwidzialo, a ktos mial nadzieje..

Gość uyt
tak sie przyjelo ze kobiety nie podrywaja . Wszyscy o tym wiedza . Ze na 100 % zajetych kobiet tylko 10 -20 % wybralo swojego faceta , a reszta musiala wybierac wsrod adoratorów. SAma nie adorowała.

Gość uyt
to mezczyzni sa skazani na wybranie . TAk , ale tylko mezczyzni ktorzy cie podrywaja , adoratorzy . FAcet moze poderwac laske na ulicy , wszedzie . Ty mozesz wybierac jedynie wsrod tych ktorzy cie podrywaja .

kobiety zaczynają wybierać same corza częściej. to już nie te czasy kiedy facet grał na lutni przed oknem dziewczyny a ona mogła go olać albo nie.

Gość uyt
zgadzam sie ze coraz czesciej , ale ciagle kobiety wola być podrywane . Ewentualnie kokietują .

uyt w jakich bty czasach zyjesz? nie raz podchodzilam do kogos na ulicy :D swojego faceta tez ja wylonilam z tlumu i zaprosilam go na piwo :D

Gość uyt
DObra to takie pytanie mam do was dziewczyny . Kiedyś nie miałem kobiety i moja kolezanka mi powiedziała dlaczego nie mam kobiety ? MYsle ze sama mnie jakaś laska poderwie ? Wynika z tego , ze ona chciala mi przekazac , ze to glownie facet ma sobie poszukac dziewczyny jak nie ma , bo raczej kobiety czekaja az je ktos poderwie.

tak, tylko kokietują. i to jeszcze tak nieśmiało że niewiadomo o co chodzi. :D :D :D :D to kwestia ewolucji, zawsze samce zabiegały o samice. za kilka tysięcy lat kobiety też się nauczą.

Gość uyt
kolezanka mi powiedziała MYslisz ze jakas laska cie poderwie /? Wynika z tego ze ona sama by nie poderwala faceta na ulicy .Co najwyzej dala jakiemus znak , ale znajomemu

Gość uyt
ech kłamiesz . DLaczego patrzycie na faceta i usmiechacie sie do niego , a nie podejdziecie ? PRzeciez nie raz slyszalem chocby w autobusie ze sie jakiejs podobam , bo rozmawiała z kolezanka o mnie . A jednak nie podchodzicie JAk to jest ze patrzycie ?

Gość uyt
zawsze samce zabiegały o samice. za kilka tysięcy lat kobiety też się nauczą. wlasnie chodzi mi o to ze kobiety mają gorzej . Bo w wiekszosci to faceci podrywają i maja wiekszy wybor . A kobieta jak facet nie podejdzie to sama na ulicy tego nie zrobi.