Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uyt

kobiety sa skazane na to

Polecane posty

Gość uyt
to ze ktos sie nam podoba nie znaczy ze trzeba go od razu poderwac. jasne . Wiem ze czesto chcecie , ale cos wam podpowiada by nie podrywac . NAwet jesli nie jestescie niesmiale.

uyt to ze tobie nie bylo to dane(tzn ze kobieta chciala cie poderwac) nie znaczy ze nie ma takich sytuacji.

Gość uyt
to ze ktos sie nam podoba nie znaczy ze trzeba go od razu poderwac. wiem dobrze ze chcialybyscie chodzic ale nie podejdziecie . Jak facet was nie poderwie to bedziecie w nim zakochane , ale sie nie odezwiecie. MAcie kobiety przewalone.

Gość uyt
to ze tobie nie bylo to dane(tzn ze kobieta chciala cie poderwac) nie znaczy ze nie ma takich sytuacji. A jednak . KObiety mnie podrywały .:) Chociaz mialo to miejsce to jestem zdania ze czesciej macie ochote , ale czekacie az to facet zrobi pierwszy krok .DLatego pozostaje wam wybor wsrod facetow ktorzy was adoruja , a nie tych ktorzy wam sie podobają .

Gość michelina
A mojego meza to poderwalam ja:)) Po prostu podeszlam do jego stolika i zapytalam sie czy moge sie dosiasc. Poskutkowalo:)))

uyt skoro bylo ci to dane to po jaka cholere stawiasz jakiejs dziwne tezy ze kobiety ni epodrywaja?

pechhh, ja jeszcze w życiu nie musiałam o nikogo zabiegać, teraz chyba muszę, ale to też próbuję tak straszne telikatnie. jakby mi się nie udało to nie wiem jakbym to przeżyła. :D :D

Gość uyt
e tam . Wiem ze mam racje . Wiele kobiet podrywa facetow , ale w wiekszosci jest tak ze kobieta ma dwoch , trzech i wybiera z nich tego ktory sie jej najbardziej podoba . Chociaz wie ze jest facet , ktory jej nie adoruje a jest w nim zakochana . TO do niego nie podejdzie tylko wbierze tego adoratora

Gość uyt
no wlasnie . Zgadzam sie z tym ze kobiety mająduze pole wyboru , ale jednak to kobiety podchodza rzadziej do facetow na ulicy.

a ja myśle , że temat jest autorowi jednak mało znany i bada teren :D to kobiety dają sygnał kobiety kokietują kobiety podejmują ostateczną decyzję i kobiety jesli nie chcą - dają kosza :P kobiety mają łatwiej wg mnie. dają sygnał, sprawdzają czy "zaskoczy" a potem mogą wybierać, myśleć ;)

"Chociaz wie ze jest facet , ktory jej nie adoruje a jest w nim zakochana . TO do niego nie podejdzie tylko wbierze tego adoratora" nie, no tak to nie jest. ja bym teraz nie mogła być z byle kim. :D :D :D

uyt z twoja logika jest chyba cos nie tak: najpierw twierdzisz ze kobiety nie podrywaja, a teraz ze tak owszem, ale rzadziej

Gość uyt
to kobiety dają sygnał kobiety kokietują kobiety podejmują ostateczną decyzję i kobiety jesli nie chcą - dają kosza tak dają sygnał , ale facetowi ktorego poznały czy takiemu ktorego widza przy krzesle . NAtomiast faceta ktory idzie sobie ulica nie jestescie w stanie poderwać , bo miniecie go i koniec . NAwet jak mrugniecie w jego kierunku oczetami . To i tak przejdzie .

Gość eeeeeeeeeeee
e..tam

Gość uyt
no a ja k .. Tylko w ten sposob . PRosto z mostu , bo jakl kobietuje to nie wiem czy mnie sprawdza czy chce poderwac.

Gość eeeeeeeeeeee
Faceci teraz mają więcej kompleksów niż kobiety :O

facet który przejdzie obok i mimo założonych starań mnie nie widzi , nie interesuje mnie - po co ? to że masz możliwosc podejcia do 10000 osob więcej niż ja mrugnięcia , nie oznacza że jesteś bardziej "skuteczny" no i oznacza że narażasz się na 10000 koszy wiecej niż ja , a to uraża trochę męską dume ;)

Gość uyt
i tak twierdze ze osoby ktore ida na podchody mają mniej skutecznosci . Bo czasem kokietujecie kilka dni , tygodni . FAcet POdchodzi i od razu pyta czy chcesz ze mna chodzic . I tak jestem zdania ze to ogolnie faceci maja przewage w wyborze . Chociaz nie kazdy ma odwage podchodzic do kobiety na ulicy czy siedzacej przy stole . Wiem doskonale ze wiekszosc w was by nie podeszla do faceta przy stole . Tylko podchodzicie na jakies kokietowanie.

Gość american pie
najlepiej byc po prostu atrakcyjny tzn bogaty przystojny mądry i wtedy nie mialbys takich mysli kto kogo wybiera i dlaczego. bierzesz co chcesz i kiedy chcesz a reszta cie nie interesuje

wiesz, ja już wyrosłam z "proszenia o chodzenie" dawno temu jak dorośniesz będzie troszkę inaczej i przestaną się liczyć te Twoje statystyki :D kobieta jest KOBIECA bo kokietuje właśnie

Gość uyt
tak ale liczy ze to facet ja poderwie . Ona daje tylko sygnał.