Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anglik mający dość Polaków

Dlaczego tyle Polak jezdzie do Anglii z dziećmi i ...

Polecane posty

chcą abyśmy utrzymywali je wraz z nimi ? nie chcę być wredny ale mamy was już dosyć ;) nie potrzeba nam takich obiboków którzy szukają łatwizny i chcą zrobić z naszego pięknego i bogatego kraju drugą Polskę.

Gość a ja-
bo w Anglii,Irlandii sa duze dodatki na dzieci ,dopłaty do mieskzan,medii etyc.i rodzice czesto zyja kosztem dzieci.

Gość jagooo
taki z ciebie anglik jak z koziej dupy traba...od kiedy na angielskich komputerach maja polskie znaki glabie??

jestem u mojej rodziny w Polsce i znam wasz język bardzo dobrze ale o was tego powiedzieć nie mogę ;)

Gość YZA_23
tak tak bajki to my ale nie nam...spadaj zasrany polaczku

widzę że tu typowo polskie towarzystwo :D

taka prawda że jesteście tylko obciążeniem dla nas i nikt was tu nie chce ;) mam nadzieje ze niedługo wrócicie wszyscy do siebie i nie trzeba będzie was wyrzucać siłą

--> Anglik mający dość Polaków (IMHO dla mnie prowokacja) A odpowiadając na zarzut.. cóż.. trzeba było wzorem paru innych państw nie otwierać dal nas granic. O efekty gospodarcze dla GB z tego tytułu popytaj sie ekonomistów.

Gość do Anglika mającego dość
zaraz, zaraz...to ty jesteś w Polsce teraz a wyganiasz Polaków z Anglii? won do siebie najpierw!!!

Gość jagooo
jarek po co anglikowi polskie litery??no po co??

--> Jarek_84 Dla mnie to nie problem i to pod trzema systemami operacyjnymi. Kwestia doinstalowania potrzebnego języka.. miałem nawet rosyjską.. Mogę obsługiwać dowolna klawiaturę.. ;) Czy będę potrafił to już inna para kaloszy.

autorze, leczysz jakies kompleksy? :P kazdy jezdzi tam gdzie chce i to nie twoja sprawa

ja tu tylko jadę w odwiedziny do rodziny i nie kradnę w waszym kraju i nie kombinuję aby dostać od was pieniądze za nic :o jeżeli ktos ma u nas rodzinę to nie ma sprawy ale przestańcie rozkradać i niszczyć nasz kraj bo nie należy do was !!! zacznijcie wzmacniać i ulepszać swój kraj tubylcy !

jeżeli chodzi wam o znaki to piszę z polskiego kompa więc respekt dla niektórych za szybkość i czytanie z rozumieniem tekstu :classic_cool:

coz angliku nie twoj zasrany interes gdzie i po co jezdzimy...otwarliscie granice wiec pretensje nie do nas ale do wlasnego rzadu...nikt was nie zmuszal...poza tym zmien forum...to jest dla Polakow...nikt tu nie chce angoli

Gość Mietek zabijaka
niestety angol ma rację i nic nie zmieni prawdy że jesteśmy wszyscy zwykłym prymitywnym bydłem made in Wisła :( ...