Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katheriinna

NIENAWIDZONA ZA NIC...

Polecane posty

Gość katheriinna

Pare lat temu byla taka sytuacja... moja kolezanka kochala sie w pewnym chlopaku... ja go nigdy w zyciu nie widzialam. kazala mi wyslac do nmiego sms zeby sie dowiedziec co on o niej mysli... i sie mu przedstawilam.. i potem on powiedzial tej dziewczynie ze "zekomo" wysylam do niego listy milosne, itp a ja kolesia nie widzialam nawet na oczy i nie znam go... teraz ona mmnie nienawidzi, rozpowiada wszytskim ze jestem dziwka i suka, chce mi dopieprzyc... a ja jestem niewinna:/:/ co robic, jak z tym zyc... tlumaczenia niepomogly.. bylo gorzej bo winny sie tlumaczy:/ masakra:/

Gość a jeśli
Wy dalej swoje. przepraszam. już wtedy przepraszałem. nie chciałem tego bagna dla Ciebie. Dziękuję za świadomość co jest ważne. Bez Ciebie bym tego nie wiedział w linearnym czasie. "Tow lehodot laShem"- to dla wampirki. Nie ma nic gorszego jak śpiewać to gdy nie ma za co dziękować. ;*

wybaczcie jeśli jestem zacofana ale nic z tego nie rozumiem co tu jest napisane... chyba kafe zmieszało dwa tematy w jeden ;-) a powaznie to skoro jestes niewinna to daj sobie spokój. grunt że Ty znasz prawdę a ona skoro do tej pory Ci nie uwierzyła to na nic sięzdadzą Twoje tłumaczenia. kiedyś prawda i tak wyjdzie.zawsze wychodzi. ;-) pozdrwaiam \'

Gość katheriinna
:(:(

a jeśli.... co miałeś na myśli pisząc linearym czasie? bo jakoś nie mogętego zrozumieć może bardziej pasowałoby paralelnie ważne ;-)?

Gość o co tu chodzi
???