Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pollka

motylek czy bułka??

Polecane posty

Gość tak głąby to wszystko
prawda. Ja z niejednego pieca chleb jadłam to teraz za karę mam motyle:p aaaaaa i koniecznie musze je podtrzymywać jak sie załatwiam:O:O:P:D

Gość to nie prawda
:O

Gość wideli wideli

Gość w tym stulu
nie bedimy rozmawic

Gość Laila-
Widzę, że rozmowa zaczyna się robić coraz bardziej chamska. Weźcie się kurna opanujcie! Nawet dziewice mają motylki, a zdarza się, że dziwki mają małe bułki. To jak która się prowadzi nie ma tu nic do rzeczy i tak dla waszej wiadomości to wargi sromowe są dosyć oddalone od odbytu i nie trzeba ich trzymać żeby nie pobrudzić! Te wasze wypowiedzi robią się już obrzydliwe. Jak nie macie nic mądrego do powiedzenia to nara, zajmijcie się czymś innym.

Gość to nie prawda
ale o czym tu dyskutowac:O

Gość motylkowa......
Nie wiesz po co? Po to, żeby się dowartościować - szczególnie te bułki, które prześcigają się w pomysłach na najdurniejsze określenia dla warg motyli. To wynika ze zwykłej zazdrości i frustacji, i nie ten pierwszy topik jest prowokacją bułkową na to, żeby pojechać po motylkach. No z czego to może wynikać jak nie z kompleksów bułek? A potem jeszcze narzekają, że motylki to takie chamki, które tak je objechały. Wiadomo głupotę trzeba objechać, albo zignorować. Pozdrawiam cię i pielęgnuj motylka, bo to najcudowniejszy atrybut kobiety.

temat nie był zakładany po to żeby najeźdzać na jedne czy drugie :O a to że ludzie nie potrafią kulturalnie rozmawiać to inna sprawa

wiecie co? po co te dyskusje? kuźwa nigdy przenigdy się nie zastanawiałam nad wyglądem mojej cipki. może powinnam, nie wiem. nie interesuje mnie to czy mam motylka czy bułkę, co to za różnica??? cipka to cipka!!!! czy może powinniśmy zacząć rozmawiać o mosznie, przecież też jest rózna u innych krótsza u drugich dłuższa, mniej lub bardziej pomarszczona. kuźwa!!!! opanujcie się

meaaa jeśli cie to nie interesuje to nie wchodz na ten topik. Proste.

nie chodzi mi o sam topik tylko te dywagacje, ta obleśna, ta piękna, ta fuj, ta obrzydliwa no Bożesztymój cipka to cipka

Masz całkowitą rację meaaa! :) 🌻 Cipka to cipka. A dla każdego prawdziwego faceta to po prostu..... rarytas!!! motylkowa---> też masz rację narzekając na pozim tej dyskusji... Czyżby na forum brakowało dziś facetów, którzy potrafią - jak ja- docenić urodę tego zakamarka kobiecego ciała???

Gość tak wyglada idealna
wiesz wyobrazam sobe ze bez wlosow tez wyglada zle . Tylko taki przedzialek po srodku .Widac ze ma plaskie wargi . Wiec sadze ze jest jednak oblesna

Gość LOL -/
Moim zdaniem ona jest taka sama jak ta, którą nazwałeś obleśną. Też ma tylko przedziałek po środku i nic więcej.

meaaa----> Nie potrzeba z nia nic robić! :P Jest jak każda - jedyna w swoim rodzaju :) I nie prowokuj h-la bo co prawda zgodnie z zyczeniami naszej kolezanki zamkniety na 4 spusty na wieży, ale jak mu doniosą to gotów jest uciec i zrobić tu wejście smoka :D

Gość LOL -/
Jasne, że nie. Nie podobają mi się owłosione. Uważam, że gdyby tą drugą ogolić to niewiele różniłaby się od tej pierwszej! Obie nie mają łechtaczek. :D

Gość tak wyglada idealna
mają , ale schowane :) .

Gość LOL -/
No i to jest beznadziejne. Ja wolę jak widać łechtaczkę.