Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Peyo

REQIEM FOR A DREAMS

Polecane posty

Gość Peyo
A ty? Czym sie zajmujesz?

aaaaaaaaaaaa I jak Ci się tam mieszka?? A to jesteś w Dublinie czy w innych miejscowościach?? mam tam znajomych :)

Gość Peyo
Powiem ci ze zarabiajac 8000 tys zł na miesiac jak na poczatek to jest dla mnie mila suma i nie ma szans zebym robił w polsce za 1000

Gość Peyo
A fdzie jesli moge zapytac?

Gość Peyo
Ja jestem z podkarpacia

Gość Peyo
Niestety tak. Tzn z moimi irlandzkimi szefami hehe

Gość Peyo
Niedaleko mnie mieszka troche polakow. w sumie w limeryku jest ich podobno ok 20000. moze i tak, praktycznie w kazdym wiekszym sklepie sprzedaja polacy... polskie sklepy szkoly, druga stolica:)

Gość Peyo
Nie wiem czy to pytanie bylo skierowane do mnie ale ja w olny czasie ... włocze sie po mescie lub net innych mozliwosci nie ma no oczywiscie wieczne szukanie kobiety mojego zycia zajmuje mi kazda chwile:)

Gość Peyo
Tak tak rozumiem cie doskonale ale kto powiedział ze ja szukam idału...Poprostu kogos z kim bede potrafił porozmawiac i niechby chociaz troche wygladała...:/ :)

i co nie ma żadnej na horyzoncie ?? ;) A zamierzasz zostać tam na stałe?? Czy wracasaz kiedyś tutaj aby znaleźć żonę :P

A właściiwe Twoje wymogi względem płci pięknej są podobne, jeśli nie identyczne do moich względem płci brzydkiej ;)

Gość Peyo
Szczerze mowiac to nie wiem naprawde jak narazie wybieram sie w marcu na urlop ok miesiaca. wiesz poprostu zobacze ale chciałbym przede wszystkim w zyciu miec cos mocnego rozumies. Warunki ktore pozwoliły by mi na zone dziecko dom samochod zarabiajac w polsce nawet 1500 wiesz jak trudno jest zyc... Niby młody jeszcze jestem ale naprawde nie ciesza mnie jakies tam miłe nocki z dziewczyna przypadkowo spotkana chciałbym czegos trwałego...

Gość Peyo
Nie wiem czy zaliczam sie do płci brzydkiej ale powiem iz jako osobnik odmiennego gatunku nie mozesz krytykowac płci dominujacej :) :*

płeć dominującxa a to dobre :P:P Ale wiesz,że życie ucieka ;)- niestety smutne. Każdy szuka czegoś trwałego to naturalne lecz w tej pogoni za w miarę godziwym życiem można się zatracić a wtedy, potem może być za póżno :(

Gość Peyo
Tak troche nie dokonczylem w czoraj rozmowy mialem male problemy z z serwerem. Mam nadzieje ze jeszcze pogadamy

Gość Peyo
Chyba mnie dzis rozniesie!!!!.....................

Gość Peyo
Starałem sie zrobic zupe grochowa, ale niestety niestety wyszla tak cholernie kwasna ze poszła w kibel:) Nigdy nie myslałem ze przy grochowce mozna sie tak wkur wic ....:/ naprawde. Zostane jednak przy mojej fasolowej ta mi chociarz wychodzi dziwie sie wam kobietom bo trzeba przyznac ze w wiekszosci wy gotujecie ze tak łatwo wam to przychodzi. Dodam ze lubie gotowac nie powiem ze umie poprostu lubiem jak cos nie wychodzi to zawsze mozna wbic 3 jajka i jest jajecznica..hehe:) A na jakim poziomie ty jestes w gotowaniu masz juz grochowke za soba..:)