Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Peyo

REQIEM FOR A DREAMS

Polecane posty

Gość Peyo
w sumie zawsze mozna zamowic pizze i bedzie za poł godz...:)

Gość jabo 85
A ja kupilem sobie wino do pizzy w sam raz :)

Gość Peyo
Wiesz czasami i ja lubie wino ale przewaznie tak wieczorem po kolacji przy jakims filmie... i papieros mmmmmmiło.... hehe

Gość drogi peyo
może już ci to ktos napisał - nie czytałam topiku - ale zrobiłeś błąd na błędzie w temacie :o może było się najpierw dowiedziec co się jak pisze bo aż razi...:o

Gość Peyo
W sumie saram sie ograniczac pale juz jakies 6 lat troche duzo ale jest dobrze zeszłem do 10 dziennie A ty palacy czy nie

Gość to tylko ja 22
oo przypomniales mi o filmie ktory chcialam jeszcze raz ogladnac ;) swoja droga niezla schiza z tego filmu ale hmmm pasuje do mnie :P wlasnie sciagam jakas nowa muzyke, zaintrygowala mnie ta ktorej sluchasz, zobaczymy co to za bounce :D a tak w ogole to do czego ona Cie inspiruje?

Gość Peyo
muzyka przede wszystkim w moim zyciu ma silne korzenie budzi we mnie spokoj nienawisc zadze wogole niesamowicie pobudza emocje i w zaleznosci od stanu ducha takierj słucham.

Gość Peyo
Abradopsis zaprazam do mnie na lampke mam nadzieje ze lubisz ta marke:)

Gość Peyo
A co do błedow w temacie....... coz mi sie taki podoba:)-

Gość Peyo
Czewony Rosemont Shiraz Cabernet powiemz ze jak dla mnie boba :)

Gość Peyo
ze tak smiało zapytam:) hehe jakie Ty alkochole preferujesz ???

Gość Peyo
Wiesz taka praca w tygodniu na 6 a weekendy mam wolne tylko co drugie ... ale ten akurat nalezy do mnie i planuje go chyba rozpic. W sumie marny ze mnie alkoholik ale mam czasami takie dni kiedy chce sie upic nie ze jest mi zle czy cos, poprostu ot tak. Dodam ze moja glowa raczej nie jest zyt mocna ale moze to i lepiej....:)

Gość Peyo
Wiesz samotny długi dzien przedemna nie mam gdzie wyjsc nie ma co zrobic ze soba, wiec pomyslałem ze taka impreza przy winie i kompie z gdzies w tle gotycka muzyka bedzie conajmniej wskazana. A ty jak woje plany na weekend? planujesz cos wyjatkowego..?

hmm czy wyjątkowe to nie weim, raczej nie. Idę dzis spotkać się z kumplami do pubu na piwko :) a poza tym mam naukę :/

Gość Peyo
To miło. Ja tam zaraz bede gotował hehe a moje zdolnosci uuuuuu dupa ale to nie zmienia faktu ze ide gotowac.. znasz sie na tym...? moze podrzucisz mi jakis ciekawy przepis...

Gość PEYO
Brak pomidorow i kacentratu myslałem moze o jakims ryzu z miesem w ssie ale na sosach to juz sie wykładam całkowicie hehe

a nie ma gotowego sosu?? z torebki?? są całkiem dobre a wystarczy tylko zalać wodą A powiedz coś o sobie???Np. dlaczego nie spróbujesz się z kimś zaprzyjaźnić???

Gość Peyo
Wiesz to nie takie proste wychodze z załozenia ze w zyciu trzeba miec prace i pieniadze zeby godnie zyc zeby mnie byłostac na zone dziecko i w zwiazku z tym czesto pracuje za granica nawet w sumie zadnym problemem nie było by mieszkac tutaj z jakos dziewczyna tylko ze ... Miałem wiele kolezanek nawet kiedys dziewczyne ale ona chciała zebym został w polsce i nie wyjedzał w polsce majac robote za 1000 zł o ile bym ja znalazł to wiesz jak to jest no i tak pomału pomału skonczył sie nasz zwiazek a wtedy wyjechałem szukałem nawet kogos z kim mogłbym wyjechac jakies znajomej , kolezanki i nic wszystkie sie bały bo niby daleko bo niby sie ucza bo jescze nigdy nie były za granica. Powiedziałem jak chca nie ma problemu z praca za 7000 zł miesiecznie ej nie znalazłem nikogo. Teraz bedac tu dostaje mnostwo esow od znajomych dziewczym ktore majac chłopaka i trudna sytacje finansowa badz nawet dziecko pisza ze moze bym cos dla nich znalazł. Nie powiem czasami kogos wkrece ale dobra bo odchodze od tematu... w kazdym badz razie nie znalazłem dziewczyny takiej ktora by chciała wiesc ze mna zycie poza granica. A naprawde uwierz mi ze teraz chciałbym sie juz ustatkowac i nie chce szukac przelotnych znajomosci. No i tak ciagne to z nadzieja ze moze gdzies kiedys ktos sie znajdzie... moze to bedziesz ty ? a moze nie zobaczymy ?

Gość Peyo
Wiesz z dziewczynami nigdy nie miałem problemu w kataktach Tzn takich w cztery oczy bo przez neta no to wiesz chociaz mam i kamerke tak ze staram naprawde kogos znalezc ale wiesz jakie to trudne

nie wiesz,że jak im bardziej się starasz tym mniej się dostaję:( A pzoa tym miałam na mysli jakiś kolegów Polakoów zktórymi mogłbyś pogadać itp.. JA za granicę też planuje wyjechac chyba od 2 lat ;) na wakacje a potem to myślalam o pracy tam ale tylko na kilka lat. Bo nie wyobrazam sobie zycia calkowiecie tam bez znajomych i rodziny , chyba zbyt przywiazana jestem

a dlaczego chcesz sie juz ustatkować , majac 23 lata?? Rozumiem 25 ale 23?? co właściwie dla Ciebie znaczy ustatkowanie??