Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Orchidee

clotrimazol, gynalgin

Polecane posty

Gość Orchidee

2 rodzaje tabletek i nic. W trakcie ostatniej kuracji gynalginem stosowalam lacibios femina by uzupelnic pozytywna flore bakteryjna, wykonczylam wszystkie tabletki i bach!! znowu piecze

Gość Gaguś
Nie napisałaś czym się podmywasz, ja miałam uczulenie na płyn ginekologiczny Laktacid femina. I tak się męczłam ,aż wpadłam na myśl że to mnie uczula. Ewentualnie spróbuj też zastosować clotrimazol w kremie u swojego partnera.Pozdrawiam

Gość Orchidee
na pewno masz rację, że dbanie o zewnetrzne partie jest b. wazne. Pofatygowalam sie i zakupilam lactacyd- zastapi mydlo w plynie natopmiast stanu zapelnego pochwy juz sie nabawilam po raz 3 mimo ze nie wspolzyje. W najblizych 8 dniach nie bede mogal wybrac sie do mojego gina (technicznie nie mozliwe) a od tego pieczenia i swedzenia do przeszlego tyg zwariuje. Dziewczyny moze znacie jakies leki ktore dostepne sa BEZ RECEPTY??

Gość do autorki...
Gałki z propolisem 5szt.opakowanie jako jedyne chyba bez recepty po włożeniu pieką troszke ale z każym dniem jest lepiej i pieczenie znika:-)

Gość do autorki...
A co do płynu którego używasz coraz częsciej słyszę że nie jest taki super,ja sama go dawno odstawiłam ni epasował mi obecnie płyny tylko z firmy Bielenda