Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katjannaaaa

Mój chłopak -sadysta

Polecane posty

Gość katjannaaaa

no własnie mój facet ma sedystyczne skłonnosci..Probujemy z tym walczyc ale roznie to wychodzi.. Wlasnie przegladałam sobie portal z dziekawosci o najwiekszych seryjnych mordercach i wiekszosc z nich była sadystami(w sferze seksualnej)czy w zwiazku z tym powinam dac sobie spokoj z tym kolesiem i czy wg was ta dewiacja jest naprawde az tak grozna? Bardzo prosze o powazne komentarze dorosłych ludzi bo chyba zaczełam sie bac..!!Z gory dzieki za rady

Gość katjannaaaa
czy ktos moze ze mna o tym porozmawiać??

na jakiej podstawie sadzisz że twoj facet jest sadysą ? Stopien sadyzmu jest rozny w nasileneniu.Np podczas stosunku mocne dobijanie penisem na granicy bolu u partnerki to też sadyzm...

Gość poszukaj reno 1965 on jest
taki sam

Gość hahatka
jakiś tam facet podniecasz mnie :-) pogadamy??

Gość katjannaaaa
kreci go zadawanie bólu podczas seksu i nie jest to klaps ale wyrafinowane praktyki sado-masochistyczne(ja nie chce o tym pisać ale wierzcie mi ze nie przesadzam)mowi ze nigdy by mnie nei skrzywidził i wysmiał mnie ztymi seryjnymi morderccami ale....przyznaje ze jest sadystą

czy ciebie tez kreci sadyzm w seksie?? bo jezeli obojgu wam to odpowiada, to ok, ale jezeli jestes ofiara wbrew swojej woli, to przerwij ta sytuacje.

Gość lubię fiolet
oczywiście, że może być i sadystą i masochistą jednoczesnie, nie ma w tym nic dziwnego

Gość katjannaaaa
mnie nie kreci jego kreci dominacja nademna..i zadawanie bolu nie pasuje mu wcale zwykły seks bo wtedy w ogole nei ma orgazmow.. klamerkowania..biczowania..krew...wyznał mi że to go jara:-(:/

Gość lubię fiolet
ja swego czasu też bawiłam się w taki sposób, byłam ukierunkowana bardziej masochistycznie, ale jednoczesnie przyjemność sprawiała mi czasem dominacja nad partnerem i zadawanie mu bólu (w granicach przyzwoitości rzecz jasna)

Gość katjannaaaa
nie mowie juz o czywiscie o samym seksie...w chodzi w gre jedynie BARDZO OSTRY SEKs z reguły oralny i analny ewentualnie klasyczny od tyłu ale wszystko to dopiero po grze wstepnej czyli biciu,,

Gość katjannaaaa
a czy taki człowiek może być grozny wg was?

Gość lubię fiolet
wiesz, może to chwilowa fascynacja, naoglądał się chłopak stron bdsm i testuje... jak juz pisałam też mnie to kręciło przez pare lat, a teraz lubię delikatny seks

katjana, skoro tobie nie odpowiada bycie bita i ponizana w seksie, to czemu jeszcze sie an to godzisz??????

Gość katjannaaaa
tzn tez tak myslałam ale on ma 29 lat i podobno miał te ciagoty od 14 roku życia bez przerwy

Gość lubię fiolet
wg mnie może byc groźny jesli np. podczas sesji straci nad soba kontrolę, wtedy może przeholować nie jestem psychiatrą, ale uważam, że sadyzm seksualny jest dewiacją, która w przypadku niektórych osobników może być groźna dla otoczenia, wszystko zalezy od jej nasilenia

Gość katjannaaaa
bo poza seksem jest okey i go kocham pozatym obiecał mi ze bedzie ztym walczył leczył się....tylko nei za bardzo mu to narazie wychodzi

Gość lubię fiolet
ja mam 28 lat i czuję się (własciwie czułam się) masochistką tez "od zawsze", od kiedy zaczęłam dojrzewać - najwidoczniej skrzywiło mnie coś w dzieciństwie

Gość ohh....
A POWIEDZ MI, OPISZ JAK TO WYGLąDA. opisz jedną z waszych gier wstepnych, co on Ci robi.... :(

coz, to jest deiwacja, tym bardziej grozna, ze partnerka nie chce tego rodzaju seksu. Moim zdaniem walka z tego typu sklonnosciami jest skazana na niepowodzenie. Tylko wielka wola zmiany z jego strony i terapia u profesjonalnego terapeuty (psycholos, seksuolog) moga cos dac. Takie "obiecanki" nic nie zmienia. Dziwie ci sie, ze pozwalasz partnerowi w seksie na zachowana, ktore sprawiaja ci bol i upokarzaja cie i nadal twierdzisz, ze go kochasz.

Gość katjannaaaa
do oh a poco ci to weidz sobie na strony bdsm poczytaj.. dodam ze wszytsko zaczeło sie dosc niewinnie całował sie inaczej niz moli byli trzymał mnie za włosy mocno i bardzo mocno przyciskał...seks był mniej delikatny niz z byłymi ale to wszytsko dopiero potem sie zaczeło

Gość SM i BDSM to fajna zabawa
:classic_cool:

Gość ohh....
a co za problem powiedzieć. Gryzie Cie w cipke do krwi?:O

Gość katjannaaaa
watku nie zakładałam po to by siedzacy tu sadysci podniecali sie opisem mojego seksu bo nie o to mi chodzi

Gość ohh....
ja jestem dziewczyną, chce poprostu wiedzieć w jakim stopniu on jest ten..

Gość bziuuum
a czy lubisz jeszcze sex z nim? podnieca Cię , mimo tego? Moze sporóbuj go zdominowac

no to co napiałas jest prawda to KONCZ z nim On jest niebezpieczny Kazdy z nas ma jakies zadatki albo na masochistę (kobiety) i sadyste (faceci) Polega to najczęsciej że podczas orgazmu lubimy zdawać bol a kobieta ten bol przyjmowac z przyjemnoscia dobijając np penisem w sklepienie pochwy czy ostre wejscia penisem do pochwy,czasami ciągnięcie za włosy ,przygryzanie ciała podczas orgazmu.Nawet stosunek podczas okresu gdy widac krew na członku podnieca niektorych facetow ale nie ma mowy o fantazjach uszkadzajcych cialo kochanej osoby .Pmietaj jeszcze o tym że ostry anal może ci uszkodzic jelito grube z poważnymi konsekwencjami dla twojego zdrowia

Gość katjannaaaa
zdominować..........probowałam fatalnie o sie skończyło....jego jara tylko jednostronna dominacja.. boje si eseksu znim coraz rzadziej sie kochamy..