Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katjannaaaa

Mój chłopak -sadysta

Polecane posty

Gość katjannaaaa
ja coraz powazniej myslałam zeby odeisc ale ciagle jakos zwlekam z ta decyzja teraz miałm sie pozegnac definitywnie ale....świeta i pomyslaałam zeby nie robic tego przed swietami...poza seskem jest wszystko ok

Gość bziuuum
oja. Jak on może Ci ból zadawać, i jeszcze się tym jarać wiedząc że robi Ci krzywdę a Ty tego nie lubisz, bo to ból rzecz jasna:O

Gość lubię fiolet
skoro tak, to albo on się zmieni - w co wątpię, albo nie będziecie się kochać - co spowoduje obopólna frustrację i w końcu rozpad związku, albo w końcu zrobi Ci poważną krzywdę - psychiczną nawet, jesli kocha

Gość lubię fiolet
rozstanie to przykra sprawa, ale sfera seksualna jest bardzo ważna w naszym zyciu i niestety - jesli tu się nie układa, związek jest skazany na niepowodzenie może terapia byłaby rozwiązaniem?

Gość bziuuum
sio do lekarza!! ale już!!

Gość katjannaaaa
on był u seksuologa ..podobo ale powiedział mi szczerze ze nie wierzy bo ktos mogl mu pomoc

Jeżeli facet jest sadysta i nie chce sie leczyć (bo odwleka) to ZAPOMNIJ O NIM bo naprawde szkoda twojego zdrowia ,u niego ta dominacja bedzie sie nasilała wzraz z twoja ulegloscia Wiem powody dlaczego nie chcesz opisywac ale domyslam sie ze wiąże sie to z uszkodzeniami ciała