patiszon 0 Napisano Grudzień 27, 2007 czy moge isc do ginekologa jak jestem przeziebiona ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
meaaa 0 Napisano Grudzień 27, 2007 a dlaczego by nie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
patiszon 0 Napisano Grudzień 27, 2007 ponieważ ide w sprawie spozniajacej sie miesiączki ktorej nie mam od 13 ;/ po dzien dzisiejszy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bywalec1 0 Napisano Grudzień 28, 2007 Jeśli nie kichasz i nie kaszlesz pochwą to oczywiście możesz. Jednak uprzedź lekarza o swym przeziębieniu. Wówczas będzie Cię badał przy uzyciu jednorazowego plastikowego wziernika. Tradycyjny, metalowy wziernik mógłby podczas kaszlu (nawet tego zwykłego, ustami) zostać wystrzelony z predkością pocisku i trafić gina w czoło gdy będzie Ci tam zaglądał. To moze być grożne dla jego zdrowia a nawet życia. Pozdrawiam i życzę dużo zdrówka! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość andziaaaa1989 Napisano Lipiec 8, 2014 mam pytanie moze jest tu ginekolog który by mi pomógł otóż 26 maja poroniłam 17 czerwca miałąm łyzeczkowanie ( pozostałosci po poronieniu ) a 2 dni temu kochałam sie z mezem i pekła nam gumka ;( co prawda na wierzchu pochwu troche spermy było ale wiecej na lózku dodam ze po zabiegu krwawiłam lekko przez godz i nie miałąm jeszcze miesiaczki ;/ pomocy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach