Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość temperatura

czy temperatura w czasie ciąży zawsze jest podwyższona??

Polecane posty

Gość temperatura

czy moze utrzymywac sie na poziomie 36,5 - 36.7? okres spoznia mi sie juz dwa tygodnie, ale temperatura ani razu nie wzrosla, dzisiaj ide do lekarza, martwie sie ze to moze byc pusta ciaza:/

Gość temperatura
skasowalo tamten temat. Kontynuuje go tu:) no wlasnie nie bardzo mam regularne cykle, mam problemy z jajnikami, mam na nich pecherzyki, ale tak dlugo okres mi sie jeszcze nie spoznial, poza tym 3 miesiace temu odstawilam tabletki i zabezpieczalam sie tylko prezerwatywa, co prawda zadna nie pekla ani sie nie zsunela, ale jednak to nie jest super zabezpieczenie, zdaje sobie z tego sprawe

Gość w którym miejscu mierzysz
nie wiem co jest grane, ale na tamtym Twoim topiku wyskakuje mi komunikat, że "temat o podanym iD nie istnieje" :O

kochana, to trzeba było tak od razu przecie jeśli odstawiłaś tabsy 3 miesiące temu to nei można mówić o żadnej regularności cykli:O

Gość temperatura
wiem wiem, na samym początku, założyłam przez pomyłke dwa i jeden dalam do skasowania, pech chcial ze rozmowa rozwinela sie akurat na tym, ktory byl przeznaczony do zniszczenia:)

po odstawieniu tabletek Twój organizm ma czas by dojść do pełnej równowagi hormonalnej nawet do roku czasu

Gość temperatura
no tak, ale w poprzednich dwoch miesiacach dostawalam w miare regularnie, a tu taki klops

Gość temperatura
nawet jesli tabletki bralam tylko rpzez pol roku??

to nei ma nic do rzeczy bardzo często brak regularności pojawia się albo od razu po odstawieniu tabsów albo powiedzmy od 3-go cyku:O idź do gina i ustalcie co robić w tej sytuacji to są właśnie między innymi skutki tych jakże całkowicie bezpiecznych tabletek antykoncepcyjnych:O

dokładnie! nawet jeśli brałaś tabletki przez 0,5 roku:O

jeśli zależy Ci na zajściu w ciążę to pamiętaj by zapisywać skrupulatnie długość cykli i zacznij już od nowego cyklu mierzyć temperaturę

Gość temperatura
no wlasnie, chyba juz nie bede brala tego cholerstwa, potem jest tylko sporo stresu,