Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Andrzej z Aleksandrowa

Dlaczego dziewczynom nie mozna zaimponowac kultura,dobrym wychowaniem??

Polecane posty

Gość jfeer
bo kobiecie mozna zaimponowac tylko przeklinaniem

człowieku nie zaśmiecaj forum kolejnym założonym przez ciebie tematem o tym samym tytule

Gość a dlaczego ty
pakujesz wszystkie kobiety do jednego worka? mi się podoba gdy mężczyzna jest kulturalny i myśle, że nie jestem wyjątkiem.

Bo wam, facetom podobają sie puste lale... a potem się dziwicie, że nie ma o czym z taką pogadać.

Oczywiście ze mozna :) Tylko Ci "zepsuci" mają niestety większe powodzenie bo są małostkowi i zazwyczaj tępi :) i latwo wejść im na glowe :D

Gość tak to jest...
Takie czasy panie kolego:o Oczywiscie sa tez inne kobiety ale sa w mniejszosci. Duzo zalezy od szczęscia tj. miejsca i otoczenia w którym przyszło mkomus zyc. Jakbym ja mial wyciagac wnioski tylko na podstawie miejsca w którym sie urodzilem i mieszkalem przez prawie 20 lat to tez bym mial takie zdanie ze kobiety wola chamów i prostaków:o Jednak teraz juz wiem ze moze być takze inaczej🖐️

Gość andrzej a czy ty nie mylisz
slamazarstwa, nieśmiałości, bycia "ciepłą kluską" i dobrego wychowania? odróżniasz te pojęcia? bo wydajesz mi się taki jakiś bezradny i ciapkowaty.....

Gość mnie zablolo tak
trafiasz na zle... sa takie ktorym mozna tym zaimponowac.. a sa i takie ktorym imponuje, skora, fura i komora..

Dajcie mu już spokoj :) Andrzej, przypominasz mi mojego znajomego :) dlatego nie mogę być dla Ciebie niemiła :P