Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość axnaxn

plamienie - pytanie

Polecane posty

Gość axnaxn

18 listopada odstawiłam Harmonet. Miesiączka przyszła normalnie, 4 dni później. Ok. 14-16 dni temu były dni płodne, okres powinien być wczoraj/dziś. Zamiast tego czwarty dzień mam skąpe, ciemnobrązowe plamienie, co wcześniej zdarzało się tylko sporadycznie i nie tak długo. Czy ktoś może mi coś poradzić? Dziękuję za odpowiedź.

Czy wystąpił normalny okres, nie z odstawienia? Jeśli nie to może się zatrzymać chilowo po odstawieniu tabletek. Jeśli wystąił to takie plamienie może świadczyć o tym, że organizm jest rozchwiany po odstawieniu tabletek. Jak długo brałaś tabletki? Jesli takie plamienia będą się utrzymywać skonsultuj się z lekarzem. Pozdrawiam

Gość axnaxn
Dzieki za odpowiedz. Narazie byl tylko okres z odstawienia mniej wiecej dzis powinien byc pierwszy normalny, bo dni plodne byly ok. 2 tygodnie temu. Zamiast tego jest plamienie kolejny dzien. Na ciaze sa niewielkie szanse, balabym sie tego, gdyz to dopiero 1 cykl bez tabletek, wiec zabezpieczamy sie. Bralam 3 lata, mam nadzieje, ze wszystko bedzie ok. To plamienie jest dosyc dziwne, wydzielina bardzo ciemna, momentami wystepuje ból jak przy miesiączce. Pozdrawiam