Amant Wszech Czasów k.odwetowa 0 Napisano Grudzień 27, 2007 Koniecznie to potrzebuję bo programu do odzyskiwania danych nie będę mógł użyć:O. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość łee Napisano Grudzień 27, 2007 podłączyć do komputera i wsio :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Amant Wszech Czasów k.odwetowa 0 Napisano Grudzień 27, 2007 Wcale nie:P.Bo powinna być jeszcze litera a nie ma:O. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość to zależy Napisano Grudzień 27, 2007 tylko od apartu. niektóre są widoczne jako dysk (konica-minolta, panasonic) a inne jako aparat (canon). jeżeli chcesz mieć koniecznie widoczny jako dysk to kup czytnik kart i podłącz do kompa. wówczas będzie na pewno jako dysk. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Amant Wszech Czasów k.odwetowa 0 Napisano Grudzień 27, 2007 Ale nie będę z tego powodu wydawał forsy:O.W łaśnie mam z firmy canon a550 no i nie wiem jak to zrobić:O. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość To leszczu pier...lony w zad Napisano Grudzień 27, 2007 poszukaj sobie w gugle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość to zależy Napisano Grudzień 27, 2007 nic nie zrobisz. skoro apart jest wdoczny jako aparat a nie dysk. to nie zrobisz nic. tylko czytnik. albo ... przelozyc karte do apartu , ktory jest widoczny jako dysk. ps. czytnik na usb to jakies 10 zl. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Amant Wszech Czasów k.odwetowa 0 Napisano Grudzień 27, 2007 A czy są jakieś programy co można odzyskać dane z takiego aparatu bez problemu:O? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Amant Wszech Czasów k.odwetowa 0 Napisano Grudzień 27, 2007 Miałem dodać darmowe:O. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość to zależy Napisano Grudzień 27, 2007 są. zajrzyj na www.dobreprogramy.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Amant Wszech Czasów k.odwetowa 0 Napisano Grudzień 27, 2007 Mnie chodzi o jakiś konkretny bo strony znam a tam nie znalazłem nic ciekawego:O. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach