Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość perłowa lilia

co to dla was znaczy dwuznaczna sytuacja ?

Polecane posty

Gość perłowa lilia

ktos kto czesto mnie odwiedza w mieskzaniu studenckim a z kim ostatnio jestem w kiepskich relacjach wykrzyczał mi z wyższością ze widzial mnie w dwuznacznej sytuacji i to w mieszkaniu.. co moze przez to miec na mysli oprocz seksu i pocałunków (bo tego to na pewno ze mną nie widział..) pod prysznicem mnie ? czy jak sie pzrebierałam ? co myslicie ? :(

myślę, że gdyby naprawdę widział coś konkretnego to by powiedział "niedwuznaczna sytuacja" .... chyba, że jest kretynem

Gość perłowa lilia
wiem co samo określenie znaczy chodzi mi raczej o sytaucje ktore mozna do takich zakwalifikowac...

Niby truizm a tu jednak wątpliwość. :o Tak jak ktoś powiedział jest to taka sytuacja, którą można zinterpretować dwojako.. nie za bardzo wiem jak to można inaczej przedstawić.

Ja jestem specjalistka od dwuznacznych wypowiedzi, zwlaszcza nie po polsku, nie wiem jak ja to robię...:) samo wychodzi... ale od sytuacji? to chyba tylko wlasnie masturbacja + z kimś. Kapiel, przebieranie na pewno taką nie jest.

Gość ergot
No to jest przy porwaniach samolotu. Jak bandyta porywa samolot, no to możemy go żądać z powrotem na zasadzie właśnie tej dwuznacznej sytuacji. To stara tradycja... jeszcze od początku lotnictwa.