Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdziwionaaa

petting zamiast sexu?

Polecane posty

Gość zdziwionaaa

moj facet mowi, ze lubi ze mna uprawiac petting i to w zupelnosci go zadawala, nie dazy do sexu, mowi, ze to bedzie to samo, wiec sie nic nie zmieni w naszych relacjach... a ja bedac kobieta wierze ze to bedzie rewelelacja, ze bedzie jakas glebia, jednoczaca nas. A moze juz dzis mam przestac sie ludzic? Mnie po prostu sam petting nie zaspokaja, nie realizuje sie tak w tym jak moj facet. Nie mam rozbudzonej wyobrazni w takich rzeczach, bo po prostu czegos mi brakuje! Czy kazdy facet tak mysli???

Gość człowiek z moherem
seks przed ślubem jest zabroniony! każdy ksiądz ci to powie...

Gość cert
nikt tak nie mysli , ale niektorzy boja sie ciazy . DLatego poprzestaja na tym

Gość zdziwionaaa
mamy po 22 lata, nie o to chodzi ze ja go do tgeo namawiam, bo mmay pewne zasady, poza tym boimy sie ciazy, tylko czy dla facetow jest jakakolwiek roznica? Przeciez orgazm jest ten sam! To chyba kobiety szukaja w tym czegos niezwyklego...

Gość człowiek z moherem
orgazm to też grzech. Marnują się biedne plemniki :(

Gość cert
ludzie by bardziej chetnie uprawiali normalny stosunek gdyby sie nie bali ciazy.

Gość cert
tylko czy dla facetow jest jakakolwiek roznica oczywiscie ze jest roznica. Cipka jest stworzona dla penisa , a nie usta.

Gość zdziwionaaa
wiem, ze jest stworzona, ale sa jakies roznice w odczuciach? Np. porownujac tez masturbacje do tego... On mowi, ze nie sadzi by to byla jakas nowosc, tylko bedzie sie to roznilo pozycjami, a sprowadzalo sie do tego samego, ze sie rozczaruje majac jakies wieksze nadzieje co do tego. Czyli faceci nie patrza na sex, szukajac jakiegos glebszego kontaktu z partnerka? To by sie zgadzalo. Im chodzi tylko, zeby ich zaspokoic :/

Gość bratanica józka
zazdroszcze Ci takiego partnera.tez wole petting-- prosty powód : nie ma obaw o ciążę

Gość ciesz sie że Cię pieści
mogłabyś trafic na palanta, który zmusza Cię do seksu unikając pieszczot, który myśli tylko o tym by samemu rozłądowac własne napięcie a tak masz partnera, któremu się nie spieszy, nie zmusza Cię do brania tabsów i na dodatek lubi Cię pieścic

Gość oooo raaanyyy
facet boi sie,ze nie da rady--ma np. przedwczesny wytrysk albo tak sie przyzwyczail do masturbacji,zew inny sposob nie potrafi dojsc

Gość ciesz sie że Cię pieści
co w tym złego że się przyzwyczaił ? ; lepszy taki niż taki który w ogóle seksu nie lubi i woli robic to sam przy filmach

Gość oooo raaanyyy
no, i jeszcze od geja lepszy, o jednak woli kobiety

Gość zdziwionaaa
troche napewno sie przyzwyczail, ale czy normalny stosunek, tak naprawde bardzo rozni sie od masturbacji czy oralnego? nie wiem, nie przezylam, dlatego was pytam. przedwczesnego nie ma i gejkiem nie jest :)

Gość zdziwionaaa
jak tylko jestescie bardziej doswiadczeni, a napewno jestescie, to pomozcie :D prosze, bo juz zupelnie nie wiem co o tym mam myslec

Sadze że on jest prawiczkiem i boi się stosunku bo nie wie jak to bedzie a petting jest mu znany i jest do tego przyzwyczajony i wystarcza mu.Właściwie to petting jest wstepem do stosunków i dziwie sie ze ty jako kobieta chcesz stosunku mało kobiet chce od razu stosunku bo wzajemna masturbacja daje im orgazm a stosunek nie zawsze

Gość dsfds
a robisz mu loda?

Gość zdziwionaaa
przeczytaj uwaznie moje posty

Gość znam taką jedną bała się ciąży
a okazało się że jest bezpłodna, natura czasem potrafi jeebnąć głupoli w duupę

Gość gość
Hehe fajnie czasem trysnąć w rączki w usta ale cipka to podstawa nawet w gumce