Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lalelka28

dlaczego facet szuka idealu ???

Polecane posty

Gość a mnie nie pociaga moja
ee raczej jednak dam sobie spokoj, to bez sensu. Lepiej pozniej niz wcale. Dzieki za rady i nereczka 🖐️

hehehe, dobre - że niby mężczyźni są bardziej ambitni???? ;) Bo taką aluzje wyczytałam między wierszami ;)

jezeli znajdzie taki ideal to mam andzieje ze odejdzie ode mnie delikatnie i pozostanie przyjacielem ale juz nie na seks

Brak ambicji u kobiety często wynika ze zdrowego rozsądku, który nakazuje jej zadbać o potomstwo a nie rozpoczynać 25. kierunek studiów albo startować w konkursie na prezesa międzynarodowej korporacji co wiąże sie z dyspozycyjnością 25 godzin na dobę. I nic więcej.

ale to, że nas mniej pociąga rywalizacja nie znaczy, że jesteśmy mniej ambitne. Może po prostu osiągamy cele innymi sposobami, niekoniecznie na drodze rywalizacji ;)

Gość dfffg
lalelka wspolczuje co. trafilas na duze dziecko, ktore nie umie sie zaangazowac.

dfffg -> nie zmuszam go do tego, ale dziwnie to widze jak sie zachowuje czasami, jak dziecko on to wie i cieszy sie to cwaniak...... duzo mi pomogl i wciaz jest jedynym facetem ktorego chyba kocham.... teraz wlasnie rozmawiamy na gg

a ja gadalem dzis z kumplem i on wychodzi z zalozenia ze kobieta mu do niczego nie potrzebna.. stwierdzil ze z obecna jest dla tego aby miala sie z czego cieszyc.. i ze starczyl by mu syn tylko...

ja juz mowilam ze chcialabym czegos wiecej, i zylam tym bo wydawalo mi ze to juz zwiazek, ale nie zauwazylam ze okazuje zbyt malo milosci, myslalam ze nie potrafi, a wczoraj dowiedzialam sei ze on szuka idealu i chetnie spotka sie z inna dziewczyna ktora okazalaby sie idealem, pisal jej takie rzeczy ze ryczalam jak glupia nastolatka....;)

wiec on pewnie klamie ze szuka idealu twierdzac ze mam czegos za duzo i go uwielbiam taki cwaniaczek mowi to obcej dziewczynie

Gość dfffg
szkoda, ze tyle czasu z nim zmarnowalas. w tym wieku juz dawno powinnas miec meza i dziecko ;) a tak to musisz sie meczyc ale z duzym dzieckiem :o

widzisz mowi ze przyjaciel ale przyjaciel takich glupstw nie mowi obcej dziewczynie chcialabym sie juz ustabilizowac miec dzieci i rodzine, ale mam przyjaciela ktory trzyma mnie w jakis sposob i woli taka sytuacje a ja chce spokoju dzieci i meza on taki duzy babe to ja bde go traktowala jak dziecko

poki nie mam nikogo innego to tez sie z nim pobawie w przyjazn skoro takie duze dziecko jak on nie wie czym jest przyjazn a ja pokazywac mu nie bede.... takie ejst moje postanowienie

Gość dfffg
wspolczuje ci, ze na takiego trafilas :o egoista :o pewnie cieszy sie, ze ma sexik za darmo, nie musi sie zenic ani nic, bo ty jestes na kazde jego skinienie i tak :o facet sie ustawil, jak ktos juz chyba wyzej napisal :o a ty biedna naiwna nie odejdziesz od niego bo sie zaangazowalas i pewnie zycia sobie bez niego nie wyobrazasz.

dfffg jest tak jak piszesz...walcze z tym ale nie wiem jak dlugo damy jescze rade on wyjezdza co pol roku do pracy za granice i tyle jestesmy razem, taki wolny zwiazek bez zobowiazan bo woli mi dac radosc ale skoro pisze takie rzeczy obcej dziewczynie to ja juz zglupialam dziecinada

Gość dfffg
ja mysle, ze najlepiej zerwac z nim kontakt, moze w koncu zmadrzeje. a skoro wyjezdza to szansa dla ciebie zeby poszukac sobie kogos innego pod jego nieobecnosc. byleby to byl jakis wartosciowey facet a nie kolejny dzieciak co bawi sie uczuciami.

szukam kogos caly czas i nie mam szczescia a dla niego chyba jestem za dobra skoro boi sie zycia ze mna....on czuje sie gorszy a nie rozumie ze wspolne zycie to wspolne sprawy problemy i zycie