Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mazurkaa

Co myslicie o mezczyznach ktorzy gola wlosy pod pachami?

Polecane posty

Gość myślę że to bardzo
higieniczne i każdy facet powinien golić. Ale muszę się z wami podzielić pewnymi spostrzezeniami: podczas kiedy moje wszystkie znajome z miasta, w którym mieszkam (zachodniopomorskie) podzielaja moją opinię, to moje kuzynki i znajome z innej miejscowosci (małopolskie) nie wyobrażają sobie, że facet może golić się pod pachami, bo uważają, że 'to pedalskie'. Mimo, że zostałam wyśmiana tam za moje poglądy podczas babskiego wieczoru to i tak twardo ich broniłam:P

A co tam tylu gejów że wiedzą że pedalskie ?? no bo skoro mówią że pedalskie to musiały chyba każdemu gejowi pod rękę zaglądać żeby wiedzieć ...chyba że znowuż kierują się stereotypami ...:)

Nie ma nic gorszego niż dobrze ubrany facet i śmierdzący jednocześnie...zakola pod pachami na koszulach...higiena...a kobiety, dziewczyny też się nie golą???? golą się bo to higieniczne chociaż też zdażają się młode dziewczyny w ciepły dzień (o upale nie wspominając już) top na ramiączkach i długie kudły pod pachami...

Gość eeeeeeeee
podejmują właściwe decyzje ;)

małopolska to zacofana dziura więc się nie dziwię, aczkolwiek będę wiedział, żeby się nie golić jak tam pojadę :) Babcia - kawy się napij! :)

kawy ...:) wina browca czegoś lepszego a nie ...kawy :) jarek to tak nie po męsku z twojej strony :)

jednak uwazam ze dbac o siebie i robic dobra wizualizacje:)

to wcale nie jest prawda jak to tu ktoś napisał że jak ma się ogolone pachy to nie ma ma się mokrej koszuli pod pachami np.latem...mój znajomy i kuzyn golą pachy a letem mają mokre t-shirty...w tym przypadku to akurat nie ma znaczenia czy ogolone czy nie...