Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość perfectIn2008

Zakochana w nauczycielu!

Polecane posty

Gość perfectIn2008

Wiem, wiem...to nienormalne! Pare misięcy temu powiedziałabym, że związek ze starszym o 10 lat facetem jest chorę, a co dopiero z nauczycielem. Nie wiem co mam robić! Ten facet nie jest dla mnie tylko nauczycielem, jest kimś więcej...Nie wiem jak do tego doczło- stało się to nagle! Pomóżcie...

Gość hdfd
i co rozlozysz przed nim nogi?

Gość perfectIn2008
Nie:P

Gość francuski ślimaczek
idiotka i tyle !!! gówniaro do książek ,zapomnij o nim i nie niszcz życia człowiekowi .jest żonaty?

Gość francuski ślimaczek
czego uczy?

Gość francuski ślimaczek
czego uczy?

Facet będzie miał ciężej niz ty, zresztą wam obojgu (jakby coś z tego \"zauroczenia\" wyszło) nieźle ludzie dadzą w kość. Ty zawsze możesz wyjechać np. na studia, a on będzie musiał zrezygnować z pracy. Chyba, że miłość przetrwa wszystko, ale dobrze ci radzę: nie ładuj się w to przed skończeniem szkoły.

Gość marcylianka
a tak właściwie to miłośc obustronna,czy platoniczna??

Gość perfectIn2008
A więc...ten nauczyciel uczy historii i jest moim wychowawcą. Ta "miłość" raczej nie jest odwzajemniona i owszem można ją nazwać platoniczną... Nie miałyście nigdy tak, że czułyście do kogoś coś więcej, a ta osoba nie powinna być dla was tylko przyjacielem, znajomym? Ja nie chce zniszczyć życia ani jemu, ani jaego żonie, a tym bardziej sobie. Doskonale zdaje sobie sprawę z konsekwencji! Dlatego nie wiem co mam zrobić...chce by był on dla mnie tylko nauczycielem nikim więcej, ale to nie jest takie łatwe....

spoko, a Ty jedna w klasie się w nim kochasz? Mam dwóch kolegów nauczycieli, co jakiś czas ktoś sie w nich kocha. Martwiło ich to tylko na początku. Może oceny z historii Ci sie poprawią:)

Problem byłby dopiero, jakby nauczyciel zakochał sie w Tobie. A on w ogóle wie, że się w nim kochasz?

Duś te uczucia w sobie i nic nie rób, bo napytasz wszystkim solidnych kłopotów.

Gość motyl87
Pewnie to będzie trudne, ale nie powinnaś ulegać uczuciom:) Niestety musisz to jakoś przetrwać...A jak już przetrwasz to później będziesz tylko mile wspominać:D

Gość perfectIn2008
No właśnie...nizbyt fajnie jest, bo w klasie nie wiem jakim cudem ale niektórzy wiedzą...:/ Chyba moja koleżanka się wygadała... Niektórzy są na tyle niedojrzali że ciagle mi dokuczają z tego powodu... Boje się że ten nauczyciel, kiedyś idąc przez korytarz coś usłyszy i się domyśli...a nie chce żeby to wpłyneło na nasze relacje Poza tym wiadomo...plotki się szybko rozchodzą, dojdzie to do innych nauczycieli, a wtedy...:/ Mam nadzieje, że to w końcu się skończy...że faktycznie będę mogła w przyszłości wspominać to z uśmiechem na twarzy... Najgorsze jest to, że za każdym razem kiedy widze że on rozmawia z innymi uczennicami...no poprostu jestem zazdrosna:PEhhh....

Gość emphetepe
tez to przechodziłam..tez z nauczycielem histroii... płakałam, teskniłam, wyobrazałam sobie Bog wie co..hehe... odszedł ze szkoły (nie..nie przeze mnie :P) (ja napisałam mature..i...tez odeszłam ze skzoły) spotkalismy sie na kawke ...przeszlismy na ty..i tyle :P dawno uczucie wygasło... ja byłam pozniej zakochana w 2 czy 3 facetach..hehe... teraz zcasem sobie pogadamy minie i tobie...

Gość perfectIn2008
Mam nadzieje...Ach Ci nauczyciele od historii Dzięki za wsparcie:*

Gość Kujonka
Normalnie nie wierze! Ale wy macie sezon na tych nauczycieli historii jak na grzyby w lesie he he... Pozdro dla wszystkich zakochanych w historykach;) jestem z wami