Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość widoczny

co sądzicie ?

Polecane posty

Gość widoczny

podczas oglądania zapowiedzi "niemoralnej propozycji" moja dziewczyna oznajmiła mi, że gdyby nie była ze mną to by sie przespała za 1 mln $ :(

Gość jakaamm
Chłopie, za milion dolarów każdy by to zrobił - myśląc logicznie: miałbyś ustawione życie do śmierci. To coś jak wygrać w lotto.

Gość eeeeeeeee
:D:D:D:D:D:D zobacz jakim jesteś szczęściarzem :D:D:D:D:D z Tobą sypia nie tylko jeden raz ;)

Gość nvbert
wiekszosc kobiet by sie przespała . Wydaje mi sie ze nawet wiekszosc ich chlopakow by sie na to zgodziła. A zreszta kto normalny oferuje 1 mln za głupie łozko . MOim zdaniem 80 % kobiet zgodziłaby sie przespać za 100 tyś zł . za 1 mln zł to zgodziłoby sie 99,8 % tak mi sie wydaje

"miałbyś ustawione życie do śmierci" pod warunkiem że szybko umrzesz :P dolar kiepsko stoi a 1 mln to tylko 1 mln... tylko inwestować a niewydawać i może za parę lat coś z tego będzie :D do śmierci... dobre :D

Gość nvbert
mam na mysli zwykle dziewczyny , a nie gwiazdy . TE ktore nie zarabiaja wiele . MOze sie myle ale moim zdaniem za 100 tys zł zgodziłoby sie 80 % kobiet z Polski na łózko.

Gość nvbert
dolar sobie moze kiepsko stac , ale ciagle jest wart wiecej niz 1 zł . Zawsze mozna przeciez wymienic go na Euro . :)

Gość eeeeeeeee
może i tak ale zależy z kim :P

Gość jakaamm
Koleś, ja nie mówię o przejadaniu tych dolców, tylko zainwestowaniu, a to jest oczywiste, co się robi z pieniędzmi, czyż nie? Za procentowanie z lokaty można by nawet mieć całkiem niezłe życie.

Gość jakaamm
No i sorry, koleś, jak ty nie wiesz, jak z miliona zrobić klika, to twój problem.

Gość nvbert
kazda kobieta by to zrobiła , ale wiekszosc by oczywiscie nie powidzala swoim chlopakom