Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jednym slowem zalamka...

Byłam dziś pierwszy raZ u ginekologa i....

Polecane posty

... klapa :O. Ginekolog super babka, bardzo miła i "życiowa". Zbadała mnie, najpierw cytologia, potem usg. Bolało tak strasznie, że aż łzy mi się cisnęły do oczu. Dodam, że powiedziała, że błony dziewiczej już nie mam.Ale przy każdym stosunku tak bardzo mnie boli, że musimy przerywać :(. Usg w porządku jajniki itp. też ok. O co chodzi? Dała mi żel nawilżający żebyśmy wypróbowali, ale przecież ja wcale nie ejstem sucha tylko mnie boli, ostatnio się popłakałam z bólu... Miała któraś ten sam problem? Acha i jeszcze jedno pytanie - aby zapisać mi tabletki ginekolog powiedziała, że muszę sobie zrobić badanie krwi i dała mi skierowanie. Ile za takie coś się płaci (za badanie) i gdzie mam je wykonać, chyba w szpitalu, prawda? :)

Gość grtrytjuy
bylas prywatnie czy panstwowo? bo jak panstwowo to jestem w szoku, dobry lekarz

prywatnie :)

Gość grtrytjuy
ehh wiedzialam :) dobrych panstwowych lekarzy juz chyba nie ma :(

zależy co masz zbadać jak tylko krew pod kątem ogólnej morfologii to niewiele ale jak masz do zbadania hormony (a powinnaś mieć skoro chcesz brać tabsy) to ciut więcej z tego, co pamiętam za jeden hormon płaci sie ok 27 - 30 zł

a co do bolesnych stosunków - jak lekarka nic nie wyczaila mimo, że powiedzialaś jej co sie dzieje to może to kwestia tego, że jesteś spięta i mięsnie napinasz ?

Dziekuję za informację 🌻 No właśnie też tak mi się wydawało, ale staram sie maksymalnie rozluźnić,jestem baardz podniecona etc., wogóle o tym nie myślę, żeby się udało i nagle ten potworny ból :O